luk21pl 42 Opublikowano 21 Sierpnia Opublikowano 21 Sierpnia (edytowane) 27 minut temu, AndrzejTrg napisał(a): Tak to zapętlił że wuj wie OCB Wystarczyło zrobić system strzelania jak z GTA czy RDR 2 jak i robić Mafie 4 na silniku z RDR 2 lub najlepiej z GTA 6 Edytowane 21 Sierpnia przez luk21pl 3 4
ODIN85 3 505 Opublikowano 21 Sierpnia Opublikowano 21 Sierpnia 3 minuty temu, luk21pl napisał(a): Wystarczyło zrobić system strzelania jak z GTA czy RDR 2 jak i robić Mafie 4 na silniku z RDR 2 lub najlepiej z GTA 6 Ale to kosztuje
luk21pl 42 Opublikowano 21 Sierpnia Opublikowano 21 Sierpnia Teraz, ODIN85 napisał(a): Ale to kosztuje Ale się zwróci jeśli włożą w to serce 1 2
AndrzejTrg 2 755 Opublikowano 21 Sierpnia Opublikowano 21 Sierpnia (edytowane) Wróć na ziemię z tego plutona czy innego kosmosa, ponieważ za daleko odlatujesz, albo nie bierz tego co bierzesz, bo takich pierdół to dawno nie czytałem. Edytowane 21 Sierpnia przez AndrzejTrg
skunRace 798 Opublikowano 21 Sierpnia Opublikowano 21 Sierpnia (edytowane) 1 godzinę temu, AndrzejTrg napisał(a): O jakiej Ty grze teraz mówisz? Bo jak grasz w RDR2 m+k to żadnego aim assista nie ma. Jak dobrze pamiętam to nawet na konsoli można go całkiem wyłączyć. Godzinę temu, luk21pl napisał(a): Wystarczyło zrobić system strzelania jak z GTA czy RDR 2 jak i robić Mafie 4 na silniku z RDR 2 lub najlepiej z GTA 6 A co ma piernik do wiatraka i Hangar13 robiący Mafię do Rockstara ? GTA i RDR to autorski silnik RAGE (Rockstar Advanced Game Engine). Konia zobaczyłeś w Mafii i już Ci się RDR marzy, gdzie Mafia to tylko gra AA Edytowane 21 Sierpnia przez skunRace 2
AndrzejTrg 2 755 Opublikowano 21 Sierpnia Opublikowano 21 Sierpnia @skunRace a co ja mam do tego bo jakoś nie umiem wyłapać sensu mojego cytatu
skunRace 798 Opublikowano 21 Sierpnia Opublikowano 21 Sierpnia (edytowane) @AndrzejTrgźle odpisałem na cytaty, zamiast na Twój i jego poszło na dwa już poprawione Edytowane 21 Sierpnia przez skunRace 1
j4z 945 Opublikowano 22 Sierpnia Opublikowano 22 Sierpnia (edytowane) Ostatni raz grałem wtedy: W dniu 17.08.2025 o 16:06, j4z napisał(a): Nie no... Idę sprzedać tę padakę. Może wrócę, jak będę mieć sprawny PC, ale wątpię. ps A wszystko inaczej by się potoczyło, gdyby wzięli strzelanie z GTA Edytowane 22 Sierpnia przez j4z 1 2 1
j4z 945 Opublikowano 22 Sierpnia Opublikowano 22 Sierpnia (edytowane) Z tym GTA to nawiązanie do niedawnych wpisów użytkownika. A, że gra mi się nie podoba? No sorry... Kiepskie animacje, strzelanie nie przypadło mi do gustu, 3h wstępu w dziewięciogodzinnej grze... Walki na noże są żartem. Optymalizacja na PS5 jest słaba. Fabularnie się broni? To jest gra, nie film. Jeżeli gameplay leży, tym bardziej nie obchodzi mnie fabuła. Gra sprzedana, mam nadzieję, że więcej nie będę tutaj spamić. Edytowane 22 Sierpnia przez j4z 1
luk21pl 42 Opublikowano 22 Sierpnia Opublikowano 22 Sierpnia (edytowane) 18 godzin temu, skunRace napisał(a): Jak dobrze pamiętam to nawet na konsoli można go całkiem wyłączyć. A co ma piernik do wiatraka i Hangar13 robiący Mafię do Rockstara ? GTA i RDR to autorski silnik RAGE (Rockstar Advanced Game Engine). Konia zobaczyłeś w Mafii i już Ci się RDR marzy, gdzie Mafia to tylko gra AA Ta sama rodzina więc mogą wzajemnie korzystać ze swoich technologii. Edytowane 22 Sierpnia przez luk21pl
skunRace 798 Opublikowano 22 Sierpnia Opublikowano 22 Sierpnia 4 godziny temu, luk21pl napisał(a): Ta sama rodzina więc mogą wzajemnie korzystać ze swoich technologii. Nie widzę tego, żeby jakaś inna gra, robiona przez inne studio niż Rockstar była robiona na ich autorskim silniku RAGE dlatego, że TakeTwo jest właścicielem zarówno 2K Games jak i Rockstar Games.
luk21pl 42 Opublikowano 23 Sierpnia Opublikowano 23 Sierpnia 15 godzin temu, skunRace napisał(a): Nie widzę tego, żeby jakaś inna gra, robiona przez inne studio niż Rockstar była robiona na ich autorskim silniku RAGE dlatego, że TakeTwo jest właścicielem zarówno 2K Games jak i Rockstar Games. A ja widzę. Przynajmniej nie było by problemu z wydajnością 1
lukadd 2 917 Opublikowano 23 Sierpnia Opublikowano 23 Sierpnia Jak devi partacze to nawet najlepszy silnik nie pomoże 2
Strilok 342 Opublikowano 23 Sierpnia Opublikowano 23 Sierpnia Ta gra nawet fabułą się nie broni. Jest po prostu standard do bólu przewidywalny. Jak dla mnie to jest już koniec marki "Mafia" 1
ODIN85 3 505 Opublikowano 23 Sierpnia Opublikowano 23 Sierpnia 18 minut temu, luk21pl napisał(a): A ja widzę. Przynajmniej nie było by problemu z wydajnością Teraz też nie ma. 11 minut temu, Strilok napisał(a): Ta gra nawet fabułą się nie broni. Jest po prostu standard do bólu przewidywalny. Jak dla mnie to jest już koniec marki "Mafia" Ta na pewno wszystko przewidziałeś. Łącznie z graniem Spoiler inną postacią. 1
tgolik 548 Opublikowano 23 Sierpnia Opublikowano 23 Sierpnia 30 minut temu, luk21pl napisał(a): A ja widzę. Przynajmniej nie było by problemu z wydajnością Silnik nie da ci wydajności. Do tego konieczni są seniorzy doświadczeni w optymalizacji tego konkretnego silnika. I kupa hajsu.
j4z 945 Opublikowano 23 Sierpnia Opublikowano 23 Sierpnia @ODIN85 Spoiler A kim się gra później? Btw, co Ty mówisz o wydajności jak Ty z FG grałeś? Na PS5 jest padaka, jak tryb performance nie trzyma 60kl. Mój PC nie jest wyznacznikiem, ale i na PC myślę, że kolorowo nie jest.
lukadd 2 917 Opublikowano 23 Sierpnia Opublikowano 23 Sierpnia (edytowane) 27 minut temu, ODIN85 napisał(a): Teraz też nie ma. W mafii? Przecież to tragedia jeśli chodzi o wydajność Ta gra nawet nie ma RT, wizualnie wygląda ledwie przyzwoicie. A nawet 5090 i to w 1440p nie jest w stanie utrzymać na minimalnym 60 klatek. Optymalizacja jest tragiczna. 4k nawet nie ma co wklejać Edytowane 23 Sierpnia przez lukadd
ODIN85 3 505 Opublikowano 23 Sierpnia Opublikowano 23 Sierpnia (edytowane) Spoiler Jego laską Chyba od tego jest żeby z nim grać jak ktoś ma ochotę. @j4z 1 minutę temu, lukadd napisał(a): W mafii? Przecież to tragedia Ta gra nawet nie ma RT, wizualnie wygląda ledwie przyzwoicie. A nawet 5090 i to 1440p nie jest w stanie utrzymać na minimalnym 60 klatek. Optymalizacja jest tragiczna. 4k nawet nie ma co wklejać Nikt teraz nie gra bez dlss fsr fg więc schowaj te wykresy Edytowane 23 Sierpnia przez ODIN85
Rekomendowane odpowiedzi