Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogólnie to chyba poziom pierwszej Mafii, przynajmniej jeśli chodzi o długość. Dla mnie ok, jeżeli będzie krótko acz intensywnie :E Bo jeżeli gameplay będzie słaby, a historia też to jednak ciężko będzie nawet tyle wytrzymać. Poczekam na opinie, tym bardziej, że i tak od 8 mnie nie ma, także się nie spinam, ale mam nadzieję, że klimat będzie fajny, chociaż z każdym kolejnym filmikiem z ich strony jestem bardziej zniechęcony niż zachęcony.

Opublikowano

Jedynie fabuła może tą grę uratować :) po tym co widziałem to budżet mówi sam za siebie, ale ja na cuda nie liczę, już mi kiedyś Mafię 2 tak spierdzielili że od tego czasu mam obrzydzenie na tą serię. Po City of Lost Heaven poziom spadał, tak że dwójkę liznąłem, a 3 już nawet nie ściągałem bo szkoda było miejsca na dysku :E 

• Upvote 1
Opublikowano
2 minuty temu, JeanPepin napisał(a):

Tak, quaz po 4 tygodniach, a co ? Pytanie było inne, liczyłem że Odin już wie 🫣

Ciekawość, ponieważ nigdy się nie sugerowałem recenzjami, i nawet Papież czy inny osobistość może zachwalać a i tak będę miał jego opinię/ocenę w ... :) i jak nie przetestuje na własnej skórze to oceny nie wydam.

Opublikowano
12 minut temu, ODIN85 napisał(a):

Ale cena dobra:thumbup:

w sensie, że 50 usd czy, że w kluczykarniach?

swoją drogą to gdzie widziałeś Wuchang na PC za 50zł, bo wczoraj coś o tym pisałeś w tamtym temacie?

Opublikowano
4 minuty temu, AndrzejTrg napisał(a):

Ciekawość, ponieważ nigdy się nie sugerowałem recenzjami, i nawet Papież czy inny osobistość może zachwalać a i tak będę miał jego opinię/ocenę w ... :) i jak nie przetestuje na własnej skórze to oceny nie wydam.

Ok dzięki za podanie swojego stanowiska w tej sprawie 

Opublikowano
9 minut temu, JeanPepin napisał(a):

Tak, quaz po 4 tygodniach, a co ? Pytanie było inne, liczyłem że Odin już wie 🫣

Uv gadał że jutro ale nie dostał kodu.

Czyli tylko wybrani dostali co nie wróży dobrze.

Teraz, @MUZ napisał(a):

w sensie, że 50 usd czy, że w kluczykarniach?

swoją drogą to gdzie widziałeś Wuchang na PC za 50zł, bo wczoraj coś o tym pisałeś w tamtym temacie?

W Game Passie masz za tyle ale ludzie wolą mieć na własność.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
11 godzin temu, AndrzejTrg napisał(a):

Jedynie fabuła może tą grę uratować :) po tym co widziałem to budżet mówi sam za siebie, ale ja na cuda nie liczę, już mi kiedyś Mafię 2 tak spierdzielili że od tego czasu mam obrzydzenie na tą serię. Po City of Lost Heaven poziom spadał, tak że dwójkę liznąłem, a 3 już nawet nie ściągałem bo szkoda było miejsca na dysku :E 

To samo pomyślałem oglądając ten trailer. Animacje 15 letnie, grafika wczesny poziom ps4. Gamepleyowo też szału nie będzie, bo to liniówka. Plus wymagania z kosmosu, procesor wydajniejszy niż do bf6 z destrukcją otoczenia i 64 graczami:hihot:

Nie wiem czym się tak ludzie jarają.

120zł to powinno kosztować max.

Edytowane przez Tomek_ITH
  • Upvote 1