lamparcicho 697 Opublikowano 11 Lutego Opublikowano 11 Lutego Ja tam czasem lubię solidnie przyLOOTować 2
Pavel87 703 Opublikowano 11 Lutego Opublikowano 11 Lutego 13 minut temu, Jaycob napisał(a): Odrzucać może tylko styl graficzny. Mnie właśnie odrzuca ten styl graficzny, także póki co zainteresowany nie jestem, ale poczekam na opinie i recenzje, może chociaż fabularnie dowiezie
Jaycob 1 934 Opublikowano 11 Lutego Opublikowano 11 Lutego (edytowane) 20 minut temu, lamparcicho napisał(a): Ja tam czasem lubię solidnie przyLOOTować Także, bo to uzależnia - jeszcze jedna skrzynka. Aczkolwiek preferuje mniej, a jakościowo lepszy stuff, konkretne nagrody za ekplorację jak w Elden Ring. Edytowane 11 Lutego przez Jaycob 1 1
Kabor 459 Opublikowano 11 Lutego Opublikowano 11 Lutego 29 minut temu, Jaycob napisał(a): Aczkolwiek preferuje mniej, a jakościowo lepszy stuff, konkretne nagrody za ekplorację jak w Elden Ring. W RPG fabularnych też wolę jak przedmioty w skrzynkach są ustawione przez dev niż totalnie losowe.
Jaycob 1 934 Opublikowano 11 Lutego Opublikowano 11 Lutego 38 minut temu, Pavel87 napisał(a): Mnie właśnie odrzuca ten styl graficzny, także póki co zainteresowany nie jestem, ale poczekam na opinie i recenzje, może chociaż fabularnie dowiezie Mnie się podoba styl graficzny - żywe kolory, lekkie stylizowanie, widać tu inspirację z Pillars of Eternity. Mimo to nadal nie mogę mogę uwierzyć w ten downgrade z pierwszego trailera: 1
Pavel87 703 Opublikowano 11 Lutego Opublikowano 11 Lutego @Jaycob Ten pierwszy trailer to chyba jakaś inna gra chyba Pillarsy obie części ograne, taka stylistyka mi się bardziej podoba w rzucie izometrycznym mimo wszystko. W tych wszystkich gameplay'ach jest pełno tego fiolotewgo odcienia, chhyba się za mocno na Failguard zapatrzyli, ale na to będą mody i reshade'y pewnie 1
ODIN85 3 501 Opublikowano 11 Lutego Opublikowano 11 Lutego Kupił ktoś wcześniejszy dostęp? Kiedy recki?
Jaycob 1 934 Opublikowano 11 Lutego Opublikowano 11 Lutego Ja nie kupiłem, ale kusi mnie to. Recenzje za 2 dni. 1
Jaycob 1 934 Opublikowano 11 Lutego Opublikowano 11 Lutego 19 minut temu, lamparcicho napisał(a): Będzie dobrze, będzie:
Keller 727 Opublikowano 11 Lutego Opublikowano 11 Lutego 5 godzin temu, Pavel87 napisał(a): Mnie właśnie odrzuca ten styl graficzny, także póki co zainteresowany nie jestem, ale poczekam na opinie i recenzje, może chociaż fabularnie dowiezie Mnie też odrzuca, mi się z Fortnite kojarzy - kreskówkowe/anime. Jakoś mało poważne.
dawidoxx 974 Opublikowano 11 Lutego Opublikowano 11 Lutego 4 godziny temu, ODIN85 napisał(a): Kupił ktoś wcześniejszy dostęp? Kiedy recki? Zastanawiam się bo to tylko lekko ponad stówkę, ale z drugiej strony gram w kcd2 więc nie wiem czy będzie mi się chciało ruszać drugi tytuł 😁
CavieZ 89 Opublikowano 11 Lutego Opublikowano 11 Lutego (edytowane) Ja gram na xboxie i potwierdzam działa w 60 fps. Gra bardzo dobra. To połączenie Skyrim + Outer Worlds. Edytowane 11 Lutego przez CavieZ 1
lamparcicho 697 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego @CavieZ A jak fabuła? Od początku ciekawa i zachęca do grania czy wolno się rozkręca lub co gorzej wieje nudą?
CavieZ 89 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego 7 minut temu, lamparcicho napisał(a): @CavieZ A jak fabuła? Od początku ciekawa i zachęca do grania czy wolno się rozkręca lub co gorzej wieje nudą? Szczerze? fabuły dużo nie ruszyłem. Bo czekam na premierę i patch bo ma być w ten dzień. A wtedy ruszę normalna rozgrywkę. Chyba co mi się podoba najbardziej to walka na odległość. Ja jestem już stary i mi gorzej się gra w szybkie gry (DOOM itp). Ale tu chyba dam radę. Wiecie co mi ta gra przypomina? Taka odskoczniia od Elder Scrolls .. Coś jak New Vegas od serii Fallout. 2 1
lamparcicho 697 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego Nie powiem - zachęciłeś mnie Chyba jutro ruszam bo KC2 to nie moje klimaty a w coś bym pograł ciekawego i angażującego 1
Jaycob 1 934 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego (edytowane) 3 godziny temu, CavieZ napisał(a): Bo czekam na premierę i patch bo ma być w ten dzień. A wtedy ruszę normalna rozgrywkę. Patch ma wyjść w jutro (ea) czy 18go? Edytowane 12 Lutego przez Jaycob
ODIN85 3 501 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego 19 godzin temu, CavieZ napisał(a): Ja gram na xboxie i potwierdzam działa w 60 fps. Gra bardzo dobra. To połączenie Skyrim + Outer Worlds. Kto już płyty wysłał?
CavieZ 89 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego 5 godzin temu, Jaycob napisał(a): Patch ma wyjść w jutro (ea) czy 18go? Oj tego to nie wiem. Chyba że ten patch od razu zaimplementują do instalatora gry? Bo chyba nie ma jeszce Reload dla graczy? 3 godziny temu, ODIN85 napisał(a): Kto już płyty wysłał? Nie wiem o czym mówisz. Nikt tu nie pisał o płytach.
ODIN85 3 501 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego 41 minut temu, CavieZ napisał(a): Oj tego to nie wiem. Chyba że ten patch od razu zaimplementują do instalatora gry? Bo chyba nie ma jeszce Reload dla graczy? Nie wiem o czym mówisz. Nikt tu nie pisał o płytach. No to jakim cudem grasz?
Jaycob 1 934 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego Ma wersje dla prasy. Już nie raz się tym chwalił.;) 1
userKAMIL 856 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego Ten Upgrade z GP dostępny od jutra? Ktoś wie czy VPN działa aby teraz odpalić? Myślę czy zakupić. W dniu 11.02.2025 o 15:09, dawidoxx napisał(a): Zastanawiam się bo to tylko lekko ponad stówkę, ale z drugiej strony gram w kcd2 więc nie wiem czy będzie mi się chciało ruszać drugi tytuł 😁 Mam ten sam dylemat. XD
ODIN85 3 501 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego 19 minut temu, userKAMIL napisał(a): Ten Upgrade z GP dostępny od jutra? Ktoś wie czy VPN działa aby teraz odpalić? Myślę czy zakupić. Mam ten sam dylemat. XD Nie skończyłeś KCD2 to po co to kupować?
Rekomendowane odpowiedzi