-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Dikson · Opublikowano
Wszystko można tylko trzeba znaleźć czas i chęci. Nie mówię nie, nie mówię tak. Jestem tutaj tylko zwykłym szarakiem a taki wątek trzeba co jakiś czas aktualizować bo inaczej traci on sens. Ty byś chciał, inni może też, ale komuś może to przeszkadzać. Zapytam u samej góry jak się oni zapatrują na coś takiego. Mam pomysł na jeszcze coś ciekawego ale to już jest sprawa ewentualnych uprawnień co by nikt niemerytorycznego gnoju w tym nie robił. -
Przez Dade Murphy · Opublikowano
A z ciekawości skąd ten Internet, ile za niego płacisz i dlaczego masz limit? -
Przez Element Wojny · Opublikowano
Twój post ma teraz znacznie większy sens. -
Przez Spl97 · Opublikowano
U niego to jeszcze niemal codziennie jest pite . Dlatego wypowiedzi wyglądają jak wyglądają. Jak się idzie takowym tokiem rozumowania i porównuje się co dzieje teraz z rokiem 2008, to trzeba przypomnieć, że w 2008 roku wszystko, w tym również marketing nie stało na takim poziomie, jak jest teraz. 16 lat temu to nie było AI, o krypto i samym BTC nawet nikt nie słyszał, nikt nie myślał, że karty graficzne można wykorzystać do czegokolwiek innego, co wymaga mocy obliczeniowej oprócz grania w gry. Dziś poszedł taki marketing, że GPU wykorzystasz praktycznie wszędzie, nie tylko giercowanie w gry, ale również do obliczeń AI, renderingu, tworzenia grafik, jako wspomaganie w wielu zastosowaniach itd. Producenci to zobaczyli na własne oczy co można zrobić z GPU i jego mocą i taka NV takie fakty wykorzystuje, odpowiednio za to krojąc. Dlatego też finalnie za takie produkty płacimy więcej, a korpo samo w sobie jest w takiej pozycji, że wysoka marża za każdy sprzedany produkt to ostatnie z czego zrezygnuje. Główny wątek z Ampere mam praktycznie w całości go zarchiwizowanego . Natomiast słynnego wątku zakupowego nie mam, pozwoliłem jemu się zaorać. -
Przez lamparcicho · Opublikowano
1. Indiana Jones 2. SH2 Remake 3. Banishers
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi