Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 minut temu, Pavel87 napisał(a):

będzie własny Wiedźmin do stworzenia od podstaw

Tym by zabili serię, żadnej dowolności pod tym kątem. Ma być liniowa fabuła nakreślona od początku, a nie kolejny Fallout czy inne badziewie.

• Upvote 3
Opublikowano

Tak poważnie to mnie się ten trailer podobał. Ale nie jestem wiedźmińskim ekspertem więc może lepiej siedzieć cicho 😋

Akcje cdpr lecą w dół więc chyba się trailer nie przyjął. Ile jest aktualnie łapek w dół?

Opublikowano

Mnie się trailer podoba. Szczególnie ostatnie zdanie.

wybor Ciri jest dość bezpieczny i podejrzewam że zostanie dobrze przyjęty na pozostałych rynkach. Nie wiem jak pożenią jej nowe umiejętności z fabułą, ale to jest do zrobienia. Łatwiej niż np pełna customizacja nowego Wiedźmina, skoro wiemy że już nowych nie robią (ale zapewne ta dziura fabularna by już kolegom od woke-hunt nie przeszkadzała xd).

Nie mogę się doczekać :)

• Upvote 1
Opublikowano

Szczerze mówiąc właśnie Ciri oczekiwałem w kontynuacji, najbezpieczniejszy wybór. Dodatkowo będziemy czuli mentalną więź z tryllogią, można wpiąć wątki rodzinne, opcji multum. Ciri ma też starszą krew, dodatkowe ukryte moce których nie potrafiła dobrze kontrolować i to mnie mocno intryguje, w jaki sposób zostanie wykorzystana. 

• Upvote 1
Opublikowano

Wybór Ciri spoko tylko pytanie ilu sensownych ludzi z tych co pracowali na TW1-3 dalej jest w firmie i czy nowi będą w stanie udźwignąć to fabularnie bo trailer taki sobie.

NA CP 2077 się naciąłem, więc teraz spokojnie poczekam aż połatają rok-dwa po premierze :E

• Upvote 1
Opublikowano

Tylko panowie, nie łudźmy się że cokolwiek przebije W3 pod kątem klimatu, bo to chyba nigdy nie wystąpi w tym uniwersum. Do tej pory jak usłyszę ścieżkę dźwiękową z W3 to mam wspomnienia i ciary, chce się odpalić grę jeszcze raz (a ja nigdy nie przechodzę gier ponownie, poza W3 właśnie).

To tylko pierwszy zwiastun, na pewno głosu ludzi posłuchają bo inaczej im firemka będzie lecieć na pysk na giełdzie. Poprawią wygląd, ciekawy gameplay (starsza krew, magia) i może nie będzie źle ;) To jest niejako naturalna kontynuacja, ale już nie ma co porównywać do książek bo to bez sensu.

Historia Vesemira też byłaby ciekawa, ale niejako W3 ją zakończyło, trzeba by się cofnąć w czasie.