galakty 438 Opublikowano 13 Grudnia Opublikowano 13 Grudnia 7 minut temu, Pavel87 napisał(a): będzie własny Wiedźmin do stworzenia od podstaw Tym by zabili serię, żadnej dowolności pod tym kątem. Ma być liniowa fabuła nakreślona od początku, a nie kolejny Fallout czy inne badziewie. 1 3
Pavel87 196 Opublikowano 13 Grudnia Opublikowano 13 Grudnia @galakty no właśnie tego się spodziewałem, że pójdą w tę stronę, patrząc na CP2077. Ale też uważam, że dobrze, że stało się inaczej. Co prawda myślałem, że może zrobią historię Vesemira np, też byłoby coś nowego 1 2
Kadajo 920 Opublikowano 13 Grudnia Opublikowano 13 Grudnia Tak poważnie to mnie się ten trailer podobał. Ale nie jestem wiedźmińskim ekspertem więc może lepiej siedzieć cicho 😋 Akcje cdpr lecą w dół więc chyba się trailer nie przyjął. Ile jest aktualnie łapek w dół? 1
azgan 831 Opublikowano 13 Grudnia Opublikowano 13 Grudnia 30 minut temu, Kadajo napisał(a): Wiatr kołysze niebinarne ćmy, Zaimki śpią mocno, że aż strach. Byłby z Ciebie dobry bard 🤭👏😉 1 2 1
GordonLameman 818 Opublikowano 13 Grudnia Opublikowano 13 Grudnia Mnie się trailer podoba. Szczególnie ostatnie zdanie. wybor Ciri jest dość bezpieczny i podejrzewam że zostanie dobrze przyjęty na pozostałych rynkach. Nie wiem jak pożenią jej nowe umiejętności z fabułą, ale to jest do zrobienia. Łatwiej niż np pełna customizacja nowego Wiedźmina, skoro wiemy że już nowych nie robią (ale zapewne ta dziura fabularna by już kolegom od woke-hunt nie przeszkadzała xd). Nie mogę się doczekać 1 1
Jaycob 550 Opublikowano 13 Grudnia Opublikowano 13 Grudnia 10 minut temu, Kadajo napisał(a): Akcje cdpr lecą w dół więc chyba się trailer nie przyjął. Ile jest aktualnie łapek w dół? Przyjął się 100k do 7,5k łapek w dół. 1
Kadajo 920 Opublikowano 13 Grudnia Opublikowano 13 Grudnia 6 minut temu, azgan napisał(a): Byłby z Ciebie dobry bard 🤭👏😉 Czy on przypadkiem nie dostał wp... od Geralta żeby zamkną ryja? 🤭
Pavel87 196 Opublikowano 13 Grudnia Opublikowano 13 Grudnia @GordonLameman No właśnie, może się okazać, że jakimś cudem jako nastolatka czy tam dorosła kobita przeszła próbę traw, która "wypaliła" jej inne umiejętności i nie będzie już Panią miejsca i czasu 1 1
Pentium D 193 Opublikowano 13 Grudnia Opublikowano 13 Grudnia Słaby w 🍆ten trailer. Nie ma podjazdu to tych z W3 z Yen na polu i stodołą. Ciri też wygląda słabo. 4 1
caleb59 352 Opublikowano 13 Grudnia Opublikowano 13 Grudnia (edytowane) Baba, czemu baba, nienawidzę grać babami. Z dwojga złego wolałbym kreator postaci jak w Cyberpunku 2077 chociaż i to jak pisał @galaktykłóciłoby się z lore. Edytowane 13 Grudnia przez caleb59 1
Totek 117 Opublikowano 13 Grudnia Opublikowano 13 Grudnia Szczerze mówiąc właśnie Ciri oczekiwałem w kontynuacji, najbezpieczniejszy wybór. Dodatkowo będziemy czuli mentalną więź z tryllogią, można wpiąć wątki rodzinne, opcji multum. Ciri ma też starszą krew, dodatkowe ukryte moce których nie potrafiła dobrze kontrolować i to mnie mocno intryguje, w jaki sposób zostanie wykorzystana. 1 1
azgan 831 Opublikowano 13 Grudnia Opublikowano 13 Grudnia 27 minut temu, Godlike napisał(a): Wygląda trochę jak burdel mama po przejściach Raczej jak spuchnięta Anka 🤭 1 1
Kadajo 920 Opublikowano 13 Grudnia Opublikowano 13 Grudnia Słuchajcie Baba jak to Baba. Zawsze będzie na nerwy działać tą swoją gębą 😅 Ale trailer klimacik Wiedźmiński ma 😎 2
azgan 831 Opublikowano 13 Grudnia Opublikowano 13 Grudnia Teraz, Kadajo napisał(a): Słuchajcie Baba jak to Baba. Zawsze będzie na nerwy działać tą swoją gębą 😅 Ale trailer klimacik Wiedźmiński ma 😎 Dobrze że nie dali mulatki 🤭
skypan 69 Opublikowano 13 Grudnia Opublikowano 13 Grudnia (edytowane) CDPR nie dopasował W4 do mojego najlepszego z najgorszego zakończenia Edytowane 13 Grudnia przez skypan 1
michaelius33 30 Opublikowano 13 Grudnia Opublikowano 13 Grudnia Wybór Ciri spoko tylko pytanie ilu sensownych ludzi z tych co pracowali na TW1-3 dalej jest w firmie i czy nowi będą w stanie udźwignąć to fabularnie bo trailer taki sobie. NA CP 2077 się naciąłem, więc teraz spokojnie poczekam aż połatają rok-dwa po premierze 1 1
Kadajo 920 Opublikowano 13 Grudnia Opublikowano 13 Grudnia 2 minuty temu, azgan napisał(a): Dobrze że nie dali mulatki 🤭 Chyba od razu by ich na orbitę wysłali 2
Joloxx9 400 Opublikowano 13 Grudnia Opublikowano 13 Grudnia 4 minuty temu, Kadajo napisał(a): Chyba od razu by ich na orbitę wysłali Dajcie im czas 1
Badalamann 180 Opublikowano 13 Grudnia Opublikowano 13 Grudnia Jest dobrze. Choć to tylko "filmik". Po prostu dobra informacja na drodze do premiery W4. Przesadne podniecanie się na tym etapie produkcji nie do końca ma sens. 1 1
azgan 831 Opublikowano 13 Grudnia Opublikowano 13 Grudnia 7 minut temu, Kadajo napisał(a): Chyba od razu by ich na orbitę wysłali Albo do Koviru bardziej 🤭😉 1
galakty 438 Opublikowano 13 Grudnia Opublikowano 13 Grudnia Tylko panowie, nie łudźmy się że cokolwiek przebije W3 pod kątem klimatu, bo to chyba nigdy nie wystąpi w tym uniwersum. Do tej pory jak usłyszę ścieżkę dźwiękową z W3 to mam wspomnienia i ciary, chce się odpalić grę jeszcze raz (a ja nigdy nie przechodzę gier ponownie, poza W3 właśnie). To tylko pierwszy zwiastun, na pewno głosu ludzi posłuchają bo inaczej im firemka będzie lecieć na pysk na giełdzie. Poprawią wygląd, ciekawy gameplay (starsza krew, magia) i może nie będzie źle To jest niejako naturalna kontynuacja, ale już nie ma co porównywać do książek bo to bez sensu. Historia Vesemira też byłaby ciekawa, ale niejako W3 ją zakończyło, trzeba by się cofnąć w czasie. 1
Rekomendowane odpowiedzi