Monster Hunter Wilds PC/PS5/Xbox Series
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kadajo · Opublikowano
Fakt LCD się nie wypali za to zużyje ci się podświetlenie, zniekształci dyfuzor wewnątrz matrycy, czy nawet powstanie retencja która wygląda jak wypalenie i nawet niektórzy tu pisali ze nie udało się jej Im nigdy pozbyć. Polecam w Google wpisać sobie "LCD presistence". Co do uszkodzenia ekranu to nie bardzo rozumiem ,ekrany LCD są jeszcze bardziej podane na uszkodzenia mechaniczne niż OLED'y bo są bardziej skomplikowane w budowie. -
Przez error1983 · Opublikowano
Dobra, podpięty do innego monitora, wszystkie porty 3 DP, nie działa, wentylatory kręcą się. W bios wybierałem priorytet PCIe, wyłączałem integrę, zero rezultatu. RTX 5070. -
Przez MadDog · Opublikowano
Jaka karta graficzna dokładnie? I najważniejsze pytanie - czy jechała zamontowana w komputerze? Bo jeśli tak to możliwie, że się uszkodziła w transporcie na złączu PCI albo szlag trafił połączenia na rdzeniu lub pamięciach -
Przez CryptTM · Opublikowano
Pierwsze w takim wypadku powinno być sprawdzenie, czy w BIOSie nie masz ustawionego domyślnego "odpalania" karty jako IGPU, zamiast "auto" czy PCIE. Druga sprawa - dobrze by było włożyć taka kartę do innego PC tylko po to, żeby sprawdzić czy zadziała (pokaże się cokolwiek), nawet bez testów. Sprawdź, jak możesz i napisz jak poszło. -
Przez Jedi88 · Opublikowano
Ale nie wiem po co taki komentarz, zazdrościsz? Nic nie wnosisz do dyskusji tylko próbujesz z jakiegoś powodu ugryźć. Jeśli ktoś zarzuca mi brak analizy i wiedzy, to tłumaczę jakie mam podstawy do tego by stwierdzić, czy dana technologia jest obiecująca w moim mniemaniu, czy też nie. Nie prawda. Piszę tak ponieważ nie posiadają 2 wad, których najbardziej się obawiam w OLED-ach, a mianowicie wypalenia i uszkodzenia ekranu. Wypalenie to powiedzmy nie jest taki problem, nie mniej jednak mój aktualny LCD żyje sobie nieźle od 2017 roku, czyli 9 rok katowania.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi