Po prostu nie zgadzasz się z jego zdaniem. Oglądasz wiele kanałów gamingowych / filmowych / artowych 9chodzi mi o mnogość kanałów tej samej branży)?
Jak często coś ma 100 na 100 od wszystkich? Jest 5 kanałów, 5 gości, których uznaję za speców i... płyta, film, gra dostaje od nich... rózne oceny. I to jest normalne!
Tylko rzeczy wybitne / dekady dają zazwyczaj orgazm wszystkim. Rozbieżność w zdaniach i ocenach jest... subiektywna i oczywista.
Wystaw za 2500 może ktoś wezmie, podobny sprzęt wisi już 2 tygodnie na olx za 2600 z tym że tam jest 16gb ramu więc masz większą szansę bo to obecnie najwięcej warty podzespół z tej skrzynki
No... dla mnie wygląda bardzo przyzowicie, spełniając dzisiejsze standardy, ale do epickości IMO sporo brakuje.
Kibicuję bardzo i liczę na to, że pozamiata mechanikami, treścią itd., ale od strony wizualnej nie spodziwałbym się cudów.
W mojej ocenie jaranka świata, jest akonto i na zapas vs to, co dostaniemy. Bardzo chcę, aby była to dobra (świetna!) gra, ale... easy, wdechy... poczekajmy.
@RavenArsenal Cacy setup
Moje osobiste preferencje sa takie, że poświecilbym te rurki na rzecz zwyklych ale giętych. Dla pozbycia się adapterów kątowych.
Nie mniej podziwiam cierpliwość i skill. Ja nigdy nie wyszedłem poza węże.
Rekomendowane odpowiedzi