Techniki rekonstrukcji obrazu w grach - NVIDIA DLSS, AMD FSR, Intel XeSS, Sony PSSR oraz inne
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez LeBomB · Opublikowano
@SM_M4E5TRO tak, właśnie walnąłeś fikołka którym się wycofujesz, myśląc, że jakikolwiek atak ogólny na jakąś wyimaginowaną społeczność coś zmienia w tym, że Ci propaganda nie poszła. Dostałeś kontrargumenty po których po prostu nie wiesz co dalej napisać. Standard w dyskusji z ludźmi posługującymi się jedynie frazesami z mediów. No ale ok, taka Twoja wola. Tu poniżej piszę ogólnie, bo jest takich osób kilka i to po różnych stronach. Uwielbiam po prostu ten typ ludzi, który koniecznie chciałby poukładać wszystko tak jak tylko jemu wydaje się, że będzie dobrze, ale i tak nie będzie na to patrzył i w tym żył... Ale to ludzi, którzy tu w Polsce są, mieszkają, pracują, żyją oskarża się o postawy antypolskie, o jakieś uległości, przynależności itd. Piękne, po prostu piękne samozaoranie. -
Przez SM_M4E5TRO · Opublikowano
Wycofuje sie? Przeciez koalicyjnemu lizodupstwu racje przyznalem, w 10 przykazaniach A tak na poważnie już mówiąc, to szkoda, żebym tracił swój relatywnie cenny czas na przekonywanie jakiegoś grona ludzi, którzy stworzyli sobie bańke odklejeństwa i tak sobie w niej trwają, uważając, że są w świętej racji, a na kazdy kontrargument są w stanie powiedziec ze to propaganda lub calkowicie go ignorujac. Pozostaje tez robienie fikołków logicznych lub wycieczki personalne, na takim poziomie tu dyskusja Jeszcze jakby ktoś mi placil ze te proby uswiadamiania w jakiej bance ktos zyje to moze, ale póki co to podziekuje, mam w zyciu o wiele ciekawsze rzeczy do roboty Ja w tym kraju sie starzec nie bede takze kolo nosa mi to w sumie tez wisi Kochajmy sie i bądźmy uśmiechnięci -
Przez LeBomB · Opublikowano
W tym 22 autosomy i jedna para chromosomów odpowiadająca za płeć. Czyli ssakiem.
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi