Kadajo 10 373 Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września Ty się śmiej, ja widzę momentami u siebie pełne TDP 285W na napięciu 1.015 i zegarach 2670 z tym Neural Renderingiem. Nigdy wcześniej nic tak nie potrafiło obciążyć GPU. Nawet Quake 2 RTX. Nawet Furmark takiego ognia nie umie zrobić Czuję wzrost awarii w powietrzu
areczek1987 1 135 Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września 15 minut temu, Kadajo napisał(a): Ty się śmiej, ja widzę momentami u siebie pełne TDP 285W na napięciu 1.015 i zegarach 2670 z tym Neural Renderingiem. Nigdy wcześniej nic tak nie potrafiło obciążyć GPU. Nawet Quake 2 RTX. Nawet Furmark takiego ognia nie umie zrobić Czuję wzrost awarii w powietrzu Ściąga w gratisie powelimity? Zaraz się okaże że i ten mfg x12 wymaga fp4.
leven 998 Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września NR potrafi wycisnąć siódme poty z karty. Widzę po moim paździerzu. Przeważnie jest około 65-68stC. Teraz ponad 72 stC i to po UV na 0.925mv PW dochodzi do 92 %, więc nie dobija jeszcze do limitu.
Reddzik 4 189 Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września (edytowane) https://ithardware.pl/testyirecenzje/dlss_mfg_na_geforce_rtx_40_test_recenzja_opinia-53764.html Edytowane 4 Września przez Reddzik 3 2
Reddzik 4 189 Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września Dziękujemy za test, przeczytane @tomcug Cytat Na koniec dodam jeszcze, że jak twierdzą sami modderzy, ten ostatni przełom nastąpił za sprawą nowych wydań bibliotek NVIDII, które dały im wcześniej niedostępne możliwości. Jest zatem taka opcja, że zieloni szykują się do oficjalnej implementacji MFG na RTX 40, co byłoby kolejną wygraną graczy w ostatnim czasie. Zasadniczo nie da się ukryć, że obaj producenci rękami i nogami bronią się przed tym, aby starszym generacjom dać coś ekstra. Np. AMD przez długi czas udostępniało FSR 4 tylko najnowszym Radeonom, a NVIDIA początkowo zapowiedziała, że DLSS 5 z renderowaniem neuronowym ma działać tylko na RTX 50. 1
leven 998 Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września (edytowane) Moderzy, którzy zajmują się poprawianiem zielonych powinni założyć własną firmę Krocie by zarabiali na swoich patentach, no i szacunek od graczy. Edytowane 4 Września przez leven
Kadajo 10 373 Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września A potem pozew od Nvidii i cyk, pora na CS'a
leven 998 Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września Dla czego pozew ? To pokazanie nadużycia poprzez Nvidie. Skoro teraz moderzy nie są eskalowani, to nie będą mając własną działalność. To ich pomysły, nie Nvidii.
skypan 2 115 Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września Godzinę temu, Kadajo napisał(a): Ty się śmiej, ja widzę momentami u siebie pełne TDP 285W na napięciu 1.015 i zegarach Moja wtyczka topi się od samego patrzenia na ten wpis 2
Kadajo 10 373 Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września 8 minut temu, leven napisał(a): Dla czego pozew ? To pokazanie nadużycia poprzez Nvidie. Skoro teraz moderzy nie są eskalowani, to nie będą mając własną działalność. To ich pomysły, nie Nvidii. Nie możesz sobie przecież wziąć czyjejś własności, zmienić ją i zacząć na tym zarabiać. Pomyśl przez chwilę. A jakby się Nvidia uparła, to by te wszystkie mody i kombinacje zgasiła jednym pozwem, bo modyfikują jej kod bez jej pozwolenia. 3 minuty temu, skypan napisał(a): Moja wtyczka topi się od samego patrzenia na ten wpis Ja zaraz będę sprawdzał bo mi coś śmierdziało i nie wiem czy to śmietnik na zewnątrz się palił czy RTX się już topił 1
areczek1987 1 135 Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września (edytowane) Delete Edytowane 4 Września przez areczek1987
sideband 3 243 Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września (edytowane) @leven Ty to jest jednak jesteś idiotom Modyfikacje ich softu bez ich zgody nie są zgodne z prawem i udostępnianie ich oficjalnie. Jakby im ktoś robił pod górkę dostałby oficjalnie pisemko od nich. Już były takie przypadki w przeszłości. Edytowane 4 Września przez sideband
Kadajo 10 373 Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września DLSS 5 Neural Rendering pokaże, ile osób tak naprawdę korzysta z MFGx4 i wyżej. 1
leven 998 Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września 13 minut temu, Kadajo napisał(a): Nie możesz sobie przecież wziąć czyjejś własności, zmienić ją i zacząć na tym zarabiać. Pomyśl przez chwilę. A jakby się Nvidia uparła, to by te wszystkie mody i kombinacje zgasiła jednym pozwem, bo modyfikują jej kod bez jej pozwolenia. Może za daleko pojechałem z własną działalnością, ale: "bo modyfikują jej kod bez jej pozwolenia" już robią
pieciak 52 Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września szanowni koledzy czy ktoś mi pomoże na priv zeby tu nie zasmiecac wątku, jak wlaczyc jednoczescie dlls5 i MFG bo ni jak nie wychodzi i albo jedno dziala albo drugie nie i na dowrót....
Kadajo 10 373 Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września @leven Znowu RTX 5060 Ti 16 GB nie uwolnił swojej mitycznej mocy.
sideband 3 243 Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września 2 godziny temu, areczek1987 napisał(a): Teraz jak nigdy chyba warto mieć gwarancje z tym ich 12vhpwr Niech się palą NBA jest niezły śmich lepsze gęby, a postacie poruszają się często jak roboty
leven 998 Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września (edytowane) To jasne, że nie. Bawię się tym, co mam Jest jakieś demo z tej koszykówki ? Edytowane 4 Września przez leven
areczek1987 1 135 Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września 49 minut temu, pieciak napisał(a): szanowni koledzy czy ktoś mi pomoże na priv zeby tu nie zasmiecac wątku, jak wlaczyc jednoczescie dlls5 i MFG bo ni jak nie wychodzi i albo jedno dziala albo drugie nie i na dowrót.... Próbowałeś przechodzić jakąkolwiek gre z jednym albo 2 włączonym? Ja słyszę że to strasznie ułomne i niestabilne na tym druciarstwie programowym. Może większość potestuje jedno a wymieni na drugie i poczeka na oficjalne? Nie mniej do końca wsparcia win10 się nie doczekamy tego.
leven 998 Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września https://ithardware.pl/aktualnosci/dlss_5_swapper_nvidia_gaming-53756.html
areczek1987 1 135 Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września Właściwie jak im ten powielacz klatek ma nadrabiać srogo poniżej limitu cpu latające grafy to rybka dla tych co nie piłują chorych fps do staroci króre tego cudu nie uświadczą. To pierwsze dni cudowania z tym. 1
leven 998 Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września 6 minut temu, areczek1987 napisał(a): Próbowałeś przechodzić jakąkolwiek gre z jednym albo 2 włączonym? Ja słyszę że to strasznie ułomne i niestabilne na tym druciarstwie programowym. Może większość potestuje jedno a wymieni na drugie i poczeka na oficjalne? Nie mniej do końca wsparcia win10 się nie doczekamy tego. Win 10 ? Dinozaury tam chodzą
areczek1987 1 135 Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września Wskoczył leven ni z gruszki ni z pietruszki.
Wu70 1 056 Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września Godzinę temu, sideband napisał(a): Ty to jest jednak jesteś idiotom Modyfikacje ich softu bez ich zgody nie są zgodne z prawem i udostępnianie ich oficjalnie. Jakby im ktoś robił pod górkę dostałby oficjalnie pisemko od nich. Już były takie przypadki w przeszłości. Przecież ludzie na tym zarabiają od lat, po prostu robi się to inaczej, jednym prostym trikiem. Wspierasz "twórcę" zamiast "kupować moda". Jeden z najbardziej znanych, gość od modów DLSS i FG i może (nie sprawdzałem) najwięcej zarabiający: https://www.patreon.com/PureDark Nawet nie sprawdzajcie ilu ma płatnych subskrybentów Gość ma profesjonalnie zorganizowany biznes od lat, jego mody mają autentykację i DRM 1 1
Rekomendowane odpowiedzi