Strambo skończony, daję 9+/10 i czekam na fabularne DLC
Przygoda skończona i odhaczona, zlecenia na 100%, notatki na 80 parę, natomiast odkrycia i tajemnice obydwie kategorie zrobione na ponad 50% w dzienniku
Po paru dniach przerwy wrócę do gry i sobie będę ją na spokojnie maksował, głównie zależy mi na szybkim zebraniu wszystkich reliktów ponieważ ciekawią mnie pewne wielkie "wrota"
Czy gra roku dla mnie? Jeszcze nie wiem ale w trójce na bank i to miło, że M$ w końcu dowiózł
Nie, to nie jest żadna przewaga. Rudowłosi też nie byli jeszcze u władzy, to może im dajmy szansę?
Konfa jest poza konkurencją, bo oni są nieprzewidywalni, to dość przypadkowa zbieranina, a fachowości tam za bardzo nie widać. Brak odwagi jak na razie do rozstania się z Posłu Brałnu i utraty głosów szurów. Kompletnie nie byłoby wiadomo co oni mogą zrobić. Może zakażą szczepień, bo grafen, ałtyzm i morgellony? Może każą czcić Anunnaki i oczekiwać na przylot Planety Nibiru? Albo wprowadzą z osiem nowych Matek Boskich?
Z nich się może coś wykluć w przyszłości, ale to co jest teraz to nisza do podśmiechujek i nic więcej.
Rekomendowane odpowiedzi