Film - co warto obejrzeć?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Klakier1984 · Opublikowano
Miller dołożył do pieca - stary komuch "Podkreślił, że parlamentarna kontrola nad rządem jest uciążliwa dla każdego gabinetu. Marszałek sam mówi, że jest częścią koalicji i on nie będzie kontrolował koalicji. Ale to wtedy nie jest parlamentaryzm tylko jakoś inny ustrój – powiedział były szef rządu. Powiedział również, że woli Konfederację Mentzena od Lewicy Czarzastego" https://wiadomosci.dziennik.pl/polityka/artykuly/10645444,leszek-miller-wole-konfederacje-mentzena-od-lewicy-czarzastego.html -
Przez CzapoCzan · Opublikowano
Cześć, aktualnie używam della przeznaczonego do zastosowań biurowych. Matowa matryca IPS 24 cale, 60Hz i rozdzielczośc 1920x1080. Ale chciałbym go wymienić na coś nowszego. I tutaj pytanie do Was co byście mi polecili do kwoty powiedzmy 1500zł (jeśli będzie mniej to tym lepiej. Nie wiem ile trzeba teraz wydać, żeby taki monitor był po prostu "dobry"). Z moich wymagań to nie chcę monitorów 27 calowych, bo są dla mnie za duże. 23-25 cali to jest absolutny max. Kolejna rzecz, którą też absolutnie muszę mieć to regulacja wysokości i kąta nachylenia monitora. Oprócz gier single-player gram też nałogowo w mutiplayer starszych battlefieldów (3 i 4) uzyskując w nich +/- 200fpsów. Mój komp to i5 11400, RTX 3070 i 16GB RAM DDR4 3600MHz CL16. Wiem, że w nowych monitorach są już zastosowane jakieś nowoczesne technologie synchronizacji obrazu i niwelowania chrupnięć podczas rozgrywki. G-Sync, G-Sync Compatible, Free Sync, Free Sync Premium, Adaptive Sync. Rozumiem, że mnie powinno interesować jedynie G-SYNC i G-SYNC Compatible? I na koniec jeszcze takie pytanie które mnie od zawsze nurtowało. Grając teraz w Battlefielda 3 tryb multiplayer gram bez jakiejkolwiek blokady fps. Nie mam rozrywania obrazu i rozgrywka jest ze 2 razy płynniejsza niż z włączonym v-syncem synchronizującym mi klatki na 60. Czy kupując monitor z technologią g-sync mającym 120, 144, 180, 240 lub więcej Hz i mając tego g-synca ciągle włączonego uzyskam zauważalnie lepszą płynność obrazu i lepszy czas reakcji niż na monitorze 60Hz z całkowicie odblokowanym klatkarzem bez używania jakiejkolwiek synchronizacji? -
Przez Radio Tirana · Opublikowano
Remake dwójki też pewnie ogram, ale dopiero po skończeniu nadchodzącego Resident Evil Requiem. Aktualnie klikam sobie w Dying Light: The Beast. Klimat jest jak w jedynce, w którą grałem na premierę w 2015. Trudno się oderwać od monitora. -
Przez Badalamann · Opublikowano
Obżeża miasta a także okoliczne małe miejscowości, tzw sypialnie, rozumiem właśnie jako częśc tego dużego miasta. -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Ja czekam na Nova Lake bo chetnie bym sie pobawil czyms nowym ale zeby to bylo ciekawe, obecny konfig mam tak wysrubowany, ze bedzie ciekzo to przebic w grach
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi