bourne2008 1 535 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego W dniu 19.02.2026 o 15:40, Send1N napisał(a): Niektórzy mają z tym problem, nie przyzwyczajeni do oldschoolowego oglądania filmu "bo trzeba patrzeć w dół ekranu żeby czytać" Odin pewnie "Pomoc Domową" oglądał po staremu, z napisami: https://vader.joemonster.org/upload/std/oryginal_214578655bdfbeb_They_have_lost_cont.mp4 1
ODIN85 4 014 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego W dniu 19.02.2026 o 11:57, miro napisał(a): na streamy wjechała druga część 28 lat później, będzie oglądane znowu będzie płacz niektórych co do szkoły nie chodzili bo podobnie jak predator nie ma ani lektora, ani dubbingu, trza czytać Dla mnie najgorsza część serii. Nuda i widać że kręcili równocześnie z poprzednim filmem.
Send1N 5 749 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego (edytowane) Obejrzałem wczoraj drugą część 28 years later https://www.filmweb.pl/film/28+lat+później+Część+2%3A+Świątynia+kości-2026-10068169 moim zdaniem dobra kontynuacja jedynki, przyjemnie się oglądało, kilka scen jest naprawdę mocnych i obrzydliwych, nie polecam oglądać przy jedzeniu Spoiler Pod koniec pokaz ogniowy Kelsona przy świątyni czaszek w połączeniu z dobrą muzą zrobił robotę @ODIN85 jakby porównać wszystkie filmy z tej serii od pierwszego z 2002r to fakt najsłabsza ale jak najbardziej do obejrzenia nie było tak źle jak to w internetach piszą na temat tej części, mnie wciągnął i na pewno nie był to dla mnie zmarnowany czas Edytowane 21 Lutego przez Send1N 1
ODIN85 4 014 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego Już Greenland 2 był lepszy a nie był to film wysokich lotów. 1
Send1N 5 749 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego Greenland 2 to akurat był masakryczny zjazd względem pierwszej części, o 28 years later tego nie powiem 2
ODIN85 4 014 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego A ja tak. Mogli to dać jako epilog 20minutowy w poprzedniej części.
Send1N 5 749 Opublikowano 24 Lutego Opublikowano 24 Lutego W dniu 19.02.2026 o 09:54, ODIN85 napisał(a): Pomoc domowa całkiem fajne. Obejrzałem wczoraj nie wiążąc zbyt dużych nadziei, położyłem się do wyra pod kołdrę i chciałem po prostu włączyć byle co do spania aby na tym usnąć Myślałem że to będzie kolejny totalnie beznadziejny i do bólu przewidywalny film ze Sweeney i podśmiechiwałem się że oglądałeś tylko dla cycków W tym przypadku jednak miłe zaskoczenie, nie spodziewałem się takiego obrotu spraw, wciągnął mnie na tyle że obejrzałem cały zarywając pół nocki zamiast iść spać, do tego czas trwania taki jak najbardziej lubię czyli lekko ponad 2H, nie skoczył się klasycznie za nim się zaczął jak większość tego typu produkcji po 1h20min, ode mnie takie 6.5/10 1
Pentium D 1 641 Opublikowano 25 Lutego Opublikowano 25 Lutego Ostatnio tak mnie wzięło na dinozaury po filmie ze Scarlett, że zaliczyłem wszystkie. Drugi film z serii miodzio. Scena z dwoma t-rexami jak patrzą przez okno do przyczepy a później to ganianie po mieście, ale to musiało robić wrażenie w tamtych latach oglądając to w kinie. Trzeci film to już trochę słabiej bo za krótki, ale nadal spoko. Dzisiaj na raz wciągnąłem filmy z 2015, 18 i 22 i kurde fajnie się to ogląda choć we wszystkich (nawet w tym z 2025) temat oklepany czyli grzebanie w genach aby korpo zarobiło i gonitwa przez zmutowańca, ale te sceny z dinozaurami robią robotę w każdym filmie. Film z 2022 w wersji wydłużonej pierwszy raz chyba widziałem i fajnie wyszło połączenie oryginalnej ekipy z nowsza. Tak jakby dwa filmy w jednym ze wspólnym finałem. 1 i 2 klasyka, reszta to dobra rozrywka. 1
leven 819 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego Wąwóz: https://www.cda.pl/video/23544252d0 Send już widział Tak mają wyglądać filmy 1
Send1N 5 749 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego @leven Bardzo dobry tak mają też wyglądać kobiety, aż miło przy okazji popatrzeć na skromność i elegancję co niestety w obecnych czasach jest rzadkością
Pentium D 1 641 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego Dwa filmy z prime które można obejrzeć. Bez tlenu - opinie słabe i jak to bywa ostatnio stronnicze, że niby biali robią murzynom krzywdę, ale pomysł na film był ciekawy i dobrze się oglądało. Nawet bym powiedział, że było to ciekawsze niż Grenlandia 2. Do tego Sam Worthington w roli gościa który ma nierówno pod sufitem. Urwisko - piraci, kobieta rzeźnik i Karl Urban. Świetnie zagrana rola kobieca. Roboty mieczami, szablami ładunkami wybuchowymi, armatami itp. Oczywiście elita na filmwebie już się zsapała że film słaby bo kobieta w takiej roli i w ogóle nierealne i słabo przedstawiony klimat piracki No tak, bo to film dokumentalny był a nie rozrywkowy
leven 819 Opublikowano 1 Marca Opublikowano 1 Marca (edytowane) W dniu 28.02.2026 o 12:08, Send1N napisał(a): @leven Bardzo dobry tak mają też wyglądać kobiety, aż miło przy okazji popatrzeć na skromność i elegancję co niestety w obecnych czasach jest rzadkością Bardzo mi się podobają Panie: No i ta deikatna: Ona też zagrała w filmie: komenda zabij: https://www.cda.pl/video/7168048b8 Jest piękna. Coś się na starość ze mą dzieje ? Dzyndzel pracuje ja należy Edytowane 1 Marca przez leven To fotki z filmu "labirynt" z CDA 1
Stjepan 2 675 Opublikowano 2 Marca Opublikowano 2 Marca Norymberga 2025, jest to kino trzech aktorów, Russela Crowa, Michaela Shannona i Rami Maleka, nie jest to żaden film akcji, ale kino psychologiczna, bardzo ciekawy obraz, wg mnie 8/10.
Send1N 5 749 Opublikowano Wtorek o 15:35 Opublikowano Wtorek o 15:35 (edytowane) Sisu 2 https://www.filmweb.pl/film/Sisu%3A+Droga+do+zemsty-2025-10080058 - Jeżeli ktoś szuka dobrej komedii jest idealny dawno się tak nie uśmiałem na typowej komedii jak na filmie który nią nie jest po jedynce wydawało mi się że większej głupoty już nie zobaczę ale to co się dzieje w niektórych momentach w dwójce przekroczyło granice absurdu Swoją drogą to fuzja Statham'a, Rambo, Seagal'a i John'a Wicka miała by się nijak do tego co ten koleś sobą reprezentuje Spoiler Jak przyczepił dynamit do blachy czołgu i pod wpływem wybuchu przeleciał robiąc fikołka w powietrzu nad barykadą to przebiło nawet moment lotu w kosmosie samochodem w Fast and furious 9 Edytowane Wtorek o 15:50 przez Send1N 1
ODIN85 4 014 Opublikowano Wtorek o 16:26 Opublikowano Wtorek o 16:26 Dla mnie już za głupie a jedynka bardzo mi się podobała.
bourne2008 1 535 Opublikowano Wtorek o 16:53 Opublikowano Wtorek o 16:53 Godzinę temu, Send1N napisał(a): Sisu 2 https://www.filmweb.pl/film/Sisu%3A+Droga+do+zemsty-2025-10080058 - Jeżeli ktoś szuka dobrej komedii jest idealny dawno się tak nie uśmiałem na typowej komedii jak na filmie który nią nie jest po jedynce wydawało mi się że większej głupoty już nie zobaczę ale to co się dzieje w niektórych momentach w dwójce przekroczyło granice absurdu Swoją drogą to fuzja Statham'a, Rambo, Seagal'a i John'a Wicka miała by się nijak do tego co ten koleś sobą reprezentuje Nie zapominaj o rakietowej drezynie. Ten film generalnie cały składa się z absurdalnych scen. 1 1
Send1N 5 749 Opublikowano Wtorek o 18:48 Opublikowano Wtorek o 18:48 O drezynie pędzącej z "prędkością światła" po torach nigdy nie zapomnę ten film jest tak głupi że aż zabawny i dobrze się to oglądało 1
AndrzejTrg 3 145 Opublikowano Wtorek o 22:00 Opublikowano Wtorek o 22:00 6 godzin temu, Send1N napisał(a): Sisu 2 https://www.filmweb.pl/film/Sisu%3A+Droga+do+zemsty-2025-10080058 - Jeżeli ktoś szuka dobrej komedii jest idealny dawno się tak nie uśmiałem na typowej komedii jak na filmie który nią nie jest po jedynce wydawało mi się że większej głupoty już nie zobaczę ale to co się dzieje w niektórych momentach w dwójce przekroczyło granice absurdu Swoją drogą to fuzja Statham'a, Rambo, Seagal'a i John'a Wicka miała by się nijak do tego co ten koleś sobą reprezentuje Pokaż ukrytą zawartość Jak przyczepił dynamit do blachy czołgu i pod wpływem wybuchu przeleciał robiąc fikołka w powietrzu nad barykadą to przebiło nawet moment lotu w kosmosie samochodem w Fast and furious 9 Już w pierwszej części scena z minami była hitem i nie tylko, to tutaj się boję co mogli idiotyczniejszego wymyśleć dlatego spoilera nie czytam i jak będzie okazja to sobie oglądnę 1
Send1N 5 749 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu @AndrzejTrg dwójka przebija głupotą pierwszą część na każdym kroku ale właśnie dzięki temu ten film okazał się dobrą komedią bo jest wiele sytuacji które po prostu bawią może i jest głupi jak wyżej pisano ale warto obejrzeć 1
AndrzejTrg 3 145 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Czasami takie zabiegi wychodzą, aby dodać absurdów do w miarę normalnego filmu, i Sisu jest dobrym przykładem. Poszukam gdzie jest i w weekend zobaczę 🙂 1
Rekomendowane odpowiedzi