Jaki serial obecnie oglądacie?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez aerial · Opublikowano
Z20 jest fajna, gruba blacha, jest solidna, jak wywalisz te magnetyczne filtry to ma bardzo dobrą wentylację (duże dziury na powietrze). Ogólnie ciężko ten layout dużo bardziej zmniejszyć niż jest to zrobione w Z20, bez wprowadzania dodatkowych kompromisów, takich jak wymóg zasilacza sfx, gpu riserów, ograniczenia wysokości coolera cpu. -
Przez Strutter · Opublikowano
@Send1N Dokładnie. Tylko którą nową wybrać? Zamiennik może mieć gorsze ogniwa, przez co 100% nic nie da. Oryginał zaś - leżak mógł utracić już trochę %. -
Przez Macio13 · Opublikowano
@Pan Mateoo A jaki adapter w końcu kupiłeś? Ja właśnie tego na allegro co podałeś widziałem + na Amazonie, Sabrent adapter: https://amzn.eu/d/48mrOMJ A dysk SSD ten aktualny M2 to Silicon Power A80 1TB Gen3, nowego pod system jeszcze nie wybierałem dopóki nie zdecyduje się na 100% co do upgradu. A jakbym na Win11 przeszedł to gry itd i tak na nowo trzeba postawić skoro nowy inny system będzie zainstalowany? Jedyne sensowne wyjście aktualnie co do procesora jakie widzę to KRsystem 624zł za R7 5700X Tray, Ali dużo drożej aktualnie wychodzi, w sklepach z dobrymi opiniami i dostępnymi w ogóle sztukami. -
Przez Pan Mateoo · Opublikowano
Dell Alienware AW2725D nie ma. jest lepsza wersja czyli Dell Alienware AW2725DF - i to jeden z lepszych wyborow. Gigabyte mo27q28g ten produkt jest niedostepny w polsce chwilowo to samo Philips 27" Evnia OLED 27M2N8500/00 A LG jest deklasowane przez alienwara ...DF najlepszy wydaje sie wiec dell. na morelach za 2,4k -
Przez Send1N · Opublikowano
1 to jeszcze była w miarę w porównaniu do łakandy w moim sercu...
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi