Harddrinkingman 5 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu Na ten moment Yellowstone tzw. sezon 5B. Obejrzałem dzisiaj 3 odcinki i muszę przyznać, że bawię się raczej kiepsko. Tak czy inaczej mam zamiar to skończyć.
miro 148 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu (edytowane) El Cid 2 sezony Ted Lasso Czarnobyl Suburra pierwszy sezon sporo starsze : Unit ( Jednostka ) dość stary kozacki serial o specialsach Breaking Bad jeśli to możliwe że nie widziałeś Gotowe na wszystko, do dziś top ten dla mnie Gomorra, absolutny włoski killer Shameless wszystkie sezony, co jeden to lepszy hell on wheels downton abbey spartakus Rzym Banshee Nocny recepcjonista Czysta krew z polskich, śmieszki, ale dla mnie świetnie ogląda się czas honoru i Stulecie Winnych, Rojst, chyłka, Skazana... o takich tytułach jak kompania braci czy Sopranos nawet nie wspominam dawniej było mniej tego, ale lepsze, teraz tygodniowo 10 nowych seriali ale 11 z nich nie da się oglądać ze staroci jeszcze : 24 godziny wszystkie sezony, alez to był kozak kiedyś Zakazane imperium Californication Killing Kontra Strike Back Edytowane 18 godzin temu przez miro 1
Katystopej 55 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu (edytowane) Idź przodem bracie Jakie to jest słabe. Scenariusz jest turbodenny i turboprzewidywalny. Z aktorów tylko Marcin Kowalczyk (Jak zostałem gangsterem) tam się wyróżnia. Jeden z tekstów -znaleźliśmy 0.5mln zł gdy zabezpieczaliśmy miejsce zdarzenia, wie pani skąd się tam znalazły? -wzięliśmy kredyt na dom -i trzymaliście je pod materacem? -nie ufamy bankom Edytowane 17 godzin temu przez Katystopej 1
Pentium D 179 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu 4 godziny temu, Katystopej napisał(a): -znaleźliśmy 0.5mln zł gdy zabezpieczaliśmy miejsce zdarzenia, wie pani skąd się tam znalazły? -wzięliśmy kredyt na dom -i trzymaliście je pod materacem? -nie ufamy bankom -i dlatego wzięliście kredyt w banku? -materac nie mógł aż tyle pożyczyć Superman i Lois sezon czwarty - pierwsze 2 i pół odcinka męczące, ale później się rozkręca choć widać, że to już nie to co było we wcześniejszych sezonach. Chyba taki urok ostatnich sezonów. Zakończenie jakieś jest, ale jak dla mnie średnie. Chętnie bym zobaczył kilka odcinków z Superboyami.
J4Z66 11 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Jeszcze nie oglądam, ale... Przypomniało mi się, że Arcane 2 jest już całość! Ajajaj, będzie oglądane. Jedynka była ekstra, dla mnie taka naprawdę w pytę! W LoLa nie grałem.
ODIN85 590 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu 4 godziny temu, Pentium D napisał(a): -i dlatego wzięliście kredyt w banku? -materac nie mógł aż tyle pożyczyć Superman i Lois sezon czwarty - pierwsze 2 i pół odcinka męczące, ale później się rozkręca choć widać, że to już nie to co było we wcześniejszych sezonach. Chyba taki urok ostatnich sezonów. Zakończenie jakieś jest, ale jak dla mnie średnie. Chętnie bym zobaczył kilka odcinków z Superboyami. Najlepsze co powstało o Supermenie a zakończenie coś pięknego. Szkoda że to już koniec.
Pentium D 179 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Jeśli chodzi o przekaz to tak, ale jednak Spoiler zgon permanentny bohatera który jest w stanie przesunąć planetę to WTF
Oldman 45 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu jesli ktos lubi seriale w stylu FROM to byc moze zainteresuje sie nowym serialem TEACUP Grupa sąsiadów uwięziona na farmie w Georgii odkłada na bok dzielące ich różnice, by zjednoczyć się w obliczu tajemniczego i śmiertelnego zagrożenia.
bourne2008 73 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Budżet tego serialu to jakieś 15$ ?
Badalamann 174 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu "Ukryty poziom" na Amazon Prime. Wczoraj zacząłem, dziś obejrzę do końca. Zdecydowanie polecam.
ODIN85 590 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 2 godziny temu, Pentium D napisał(a): Jeśli chodzi o przekaz to tak, ale jednak Ukryj zawartość zgon permanentny bohatera który jest w stanie przesunąć planetę to WTF Mało uważnie oglądałeś ten sezon.
Oldman 45 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) 1 godzinę temu, bourne2008 napisał(a): Budżet tego serialu to jakieś 15$ ? byc moze byc moze ale historia zna przyklady filmow lub seriali bardzo dobrych ktore mialy wzglednie niski budzet np Wsciekle Psy czy 12 gniewnych ludzi wiec poczekajmy z osądem Edytowane 3 godziny temu przez Oldman
Pentium D 179 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 27 minut temu, ODIN85 napisał(a): Mało uważnie oglądałeś ten sezon. A co mi umknęło? Spoiler Ja o jego sercu wiem, ale to i tak jest słabe. Błędem w komiksie było w ogóle dopuszczenie możliwości, że Supermana można zabić. Wystarczy, że można go osłabić kryptonitem i czerwonym słońcem, ale perma zgon to lipa. U Snydera fajniej to wyszło.
AndrzejTrg 321 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 18 godzin temu, bleidd napisał(a): Szukałem jakiegoś ciekawego serialu do oglądania wieczorami. Może być jakiś stary dobry procedural. Raczej coś co już zdążyło wyjść w całości, nie lubię czekać 3 lata na nowy sezon. Tematyka: dramat, kryminał, obyczajowy. Odpada: fantasy scifi, super bohaterowie. Wyspa HArpera, jednosezonowiec praktycznie przeszedł bez echa, może i nawet lepiej że następnych sezonów nie było, bo pewnie by już odpłynęli za bardzo, ale jak nie widziałeś to można obejrzeć, co prawda oglądałem na premierę 15 lat temu, ale kojarzę że mi się podobał.
ODIN85 590 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) @Pentium D Jest multiwersum więc można to łatwo rozwiązać nawet po takim zakończeniu. Edytowane 2 godziny temu przez ODIN85
Pentium D 179 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu No jest, ale mnie to i tak boli bo od małego #teamsuperman
Rekomendowane odpowiedzi