Harddrinkingman 78 Opublikowano 11 Kwietnia Opublikowano 11 Kwietnia Skończyłem dzisiaj 3 sezon White Lotus. Jeżeli chodzi o całość to bawiłem się naprawdę dobrze (zwłaszcza z pierwszymi dwoma sezonami). Teraz zastanawiam się czy zaczynać najnowszy sezon Koła czasu czy jeszcze przed nim zrobić na szybko Devil May Cry.
Send1N 4 153 Opublikowano 11 Kwietnia Opublikowano 11 Kwietnia Oglądał ktoś z was tutaj to: https://www.filmweb.pl/serial/1899-2022-873567 ?
bourne2008 1 202 Opublikowano 11 Kwietnia Opublikowano 11 Kwietnia Tak oglądałem. Mi się podobał choć na początku jest dziwny ale potem się wszystko wyjaśnia Szkoda, że zawiesili go po 1 sezonie. Nie czytaj spojlerów/opisów bo sobie zepsujesz niespodziankę 1
AUTO 29 Opublikowano 11 Kwietnia Opublikowano 11 Kwietnia Jestem już po seansie 7 sezonu Black Mirror i uważam, że to dobry sezon, kilka mocnych odcinków. 2
Harddrinkingman 78 Opublikowano 11 Kwietnia Opublikowano 11 Kwietnia Oglądałem kiedyś 1899 i jak dla mnie szału nie było. 1
miro 702 Opublikowano 12 Kwietnia Opublikowano 12 Kwietnia dziś czytałem że będzie kolejny prequel Yellowstone, po 1883, 1923 czas na 1944 Sheridan ma łeb, budżet właściwie nieograniczony, wojenne losy Duttonów, znając życie to sami wojnę w Europie wygrają a może i na Pacyfiku , czekam 1
Send1N 4 153 Opublikowano 12 Kwietnia Opublikowano 12 Kwietnia Pogubić się można w tym "universum" mieszają czasowo tak że głowa pęka z tego co czytam i co słyszę od znajomych dobrze że się za to nie brałem 1
ODIN85 3 500 Opublikowano 12 Kwietnia Opublikowano 12 Kwietnia Czekałem na całość ale ktoś potwierdzi?
ODIN85 3 500 Opublikowano 14 Kwietnia Opublikowano 14 Kwietnia Początek dobry. Potem nuda i zakończenie zapowiada najgorsze
bourne2008 1 202 Opublikowano 15 Kwietnia Opublikowano 15 Kwietnia (edytowane) Odpuszczam sobie ten serial. Nie dałem rady z jedną sceną. Edytowane 15 Kwietnia przez bourne2008
ODIN85 3 500 Opublikowano 15 Kwietnia Opublikowano 15 Kwietnia Ale w tym sezonie będą to robiły tylko laski. Męskich scen nie powinno być 2
j4z 936 Opublikowano 15 Kwietnia Opublikowano 15 Kwietnia Mi się podobał truskawkowy odcinek. Miałem bekę, szczególnie dlatego, że znam aktora z Park & Recreations. 1
j4z 936 Opublikowano 15 Kwietnia Opublikowano 15 Kwietnia W dniu 12.04.2025 o 10:27, miro napisał(a): dziś czytałem że będzie kolejny prequel Yellowstone, po 1883, 1923 czas na 1944 Sheridan ma łeb, budżet właściwie nieograniczony, wojenne losy Duttonów, znając życie to sami wojnę w Europie wygrają a może i na Pacyfiku , czekam Już zaczynają przeginać chyba. Doić krowę aż zdechnie!
bourne2008 1 202 Opublikowano 15 Kwietnia Opublikowano 15 Kwietnia 2 godziny temu, ODIN85 napisał(a): Ale w tym sezonie będą to robiły tylko laski. Męskich scen nie powinno być Ja tu miałem na myśli scenę potańcówki z tego nowego odcinka ... Jeśli tam dalej mają być inne sceny to ...
miro 702 Opublikowano 15 Kwietnia Opublikowano 15 Kwietnia Dostępny jest już cały trzeci sezon gangów Londynu, napisy profi od Hataków jak ktoś lubi lektora to tylko AI. Pierwszy sezon był genialny, drugi taki se, trzeba obadać trzeci..
AndrzejTrg 2 740 Opublikowano 15 Kwietnia Opublikowano 15 Kwietnia Jak działa ten lektor AI? Idzie tego słuchać? Tzn. pytam bo jedyne co było mi dane słuchać to Ivona wuj lat temu, choć tak nawet jak jest oryginalny lektor, to przełączam na oryginalne audio + napisy.
miro 702 Opublikowano 15 Kwietnia Opublikowano 15 Kwietnia zależy która grupa robi, ale czasem ciężko rozpoznać że to AI a czyta głosem profi lektora , dobre AI nawet czyta z " emocjami " jak ktoś nie wie, to się nei skapnie, ale tak jak piszę, zależy od grupy scenowej, zarąbiste relki robiło PSiG, ale niestety im wjechali na chatę... do synezatorów nie ma co porównywać, bo to jak napisy od hataków a zrobione translatorem 1 1
maras2574 889 Opublikowano 15 Kwietnia Opublikowano 15 Kwietnia W dniu 12.04.2025 o 12:35, Send1N napisał(a): Pogubić się można w tym "universum" mieszają czasowo tak że głowa pęka z tego co czytam i co słyszę od znajomych dobrze że się za to nie brałem Powiem Ci że też przed tym drżałem Ale w końcu się zabrałem i nie żałuję ani minuty, obecnie jestem na bieżąco, czyli 1923 s.2 1
j4z 936 Opublikowano 15 Kwietnia Opublikowano 15 Kwietnia Ale ten czas leci. Za 6 dni finał sezonu. No to niedługo zaczynam.
Vulc 2 191 Opublikowano 15 Kwietnia Opublikowano 15 Kwietnia Trzy pierwsze odcinki Black Mirror to straszna kiszka. Z trzecim na czele, gdzie twórcy za wszelką cenę chcieli mieć lesbijski romans z murzynką w klimacie starych filmów, więc na kolanie napisali jakąś absurdalną historię, żeby to wcisnąć. Porażka. Na szczęście odcinek czwarty zmywa nieco niesmak po poprzednich, zdecydowanie najlepszy epizod, bardzo dobry sam w sobie. Nostalgia wjeżdża miejscami mocno, zwłaszcza jak na koniec poleciał kawałek z Wipeouta.
maras2574 889 Opublikowano 15 Kwietnia Opublikowano 15 Kwietnia 2 godziny temu, J4Z66 napisał(a): Ale ten czas leci. Za 6 dni finał sezonu. No to niedługo zaczynam. Właśnie obejrzałem 6 odc., kurde, da radę wszystko się wydarzyć o 7 ostatnim
Ultor79 30 Opublikowano 15 Kwietnia Opublikowano 15 Kwietnia Nie przejrzałem całego wątku, ale w ostatnich postach nikt nie wspomniał o Bosch:Legacy. W czwartek wypuszczą 2 ostatnie odcinki 3 sezonu, które będą zwieńczeniem całej serii. Szkoda, bo to był dobry procedural, a Amazon oficjalnie nie przedłużył produkcji ze względu na wysokie koszty - co nie przeszkodziło w wydaniu takich wybitnych dzieł jak Pierścienie Władzy czy ostatnio G20.
Oldman 462 Opublikowano 15 Kwietnia Opublikowano 15 Kwietnia W dniu 11.04.2025 o 13:31, Harddrinkingman napisał(a): Skończyłem dzisiaj 3 sezon White Lotus. Jeżeli chodzi o całość to bawiłem się naprawdę dobrze (zwłaszcza z pierwszymi dwoma sezonami). Teraz zastanawiam się czy zaczynać najnowszy sezon Koła czasu czy jeszcze przed nim zrobić na szybko Devil May Cry. Devil my Cry jest słaby , wiem bo obejrzałem ale umęczyłem się (za wyjątkiem jednego odcinka który jest w innej stylistyce) 4 godziny temu, miro napisał(a): Dostępny jest już cały trzeci sezon gangów Londynu, napisy profi od Hataków jak ktoś lubi lektora to tylko AI. Pierwszy sezon był genialny, drugi taki se, trzeba obadać trzeci.. no wlasnie, 1 sezon obejrzalem i sie mnie podobał, o drugim słyszalem ze słabszy wiec wstrzymalem sie z oglądaniem i teraz nie wiem, moze ktos kto widział 1 i 2 sezon napisze z czasem pare słów
Rekomendowane odpowiedzi