Skocz do zawartości

BIG FORMAT GAMING DISPLAYS - dyskusja o dużych ekranach w roli monitora

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• @LeBomBa zatem dzisiaj potrzebuje asystentKI, dla koleżanki księgowej. Ważne aby to była kobieta, nawet kosztem niższych kompetencji, bo nie potrzebuję aby mojem mężatej i dzieciatej koleżance ktoś mieszał w głowie i jeszcze doprowadził do rodzinnej tragedii.  Jutro natomiast potrzebuję kierowCY ciagnika siodłowego. Koniecznie mężczyzny, nawet kosztem mniejszego doświadczenia, czy ogólnego oszlifowania umiejętności. Nie potrzebuje miedzy pięcioma samcami jednej samicy, która będzie zamęt niczym onlyfanniara wśród nasieniowców. Poza tym, musi to być osoba silna fizycznie, która będzie dźwigała więcej niż 12 kg.  Szkoda mi czasu na marnowanie go na rozmowy z osobami nie pasującymi do tych profilów. Mój czas jest za drogi. 
    • W modelach darmowych płacisz rozmowami z AI, bo dane z rozmów darmowych w większości zasilają bazy danych AI. W pozostałych przypadkach masz płatne plany.  Korzystanie z Internetu też generuje CO2 w bardzo dużych ilościach. Pewne emisje są nieuniknione, ale pewne możemy ograniczać. Dużo np. zależy od źródła zasilania serwerów. Takie ustawienia są już co najmniej od pół roku jak nie dłużej. 
    • MS był wydawcą na początku ta gra była tylko u nich w sklepie w DX12 później pojawiła się lepiej działająca wersja DX11 na steamie. Ona działa dobrze na 4090 tylko na sterach sprzed Blackwella   Jest bambol w sterach tylko i stąd problem, ale problem pojawia się w 4 akcie, a gra ma 5 aktów    Różnice między sterami jednak nie są tak duże jednak trochę zajęło czasu zanim złapałem, że soft pokazuje bzdury. Dobrze, że już nie testuje bo by mnie głowa rozbolała co potrafi soft obecnie wypluć  Na dzień dzisiejszy tylko do pomiarów wydajności czysto z klatek to presentmon 2.3.1 z Rivy względnie się nadaje do DX12/VK(ale i tak nie mam przekonania), a do DX11 i starszych to klasycznie Fraps. Implementacja CapframeX z PS2.2 pokazuje banialuki, a OCAT, którzy też bazuje na PS potrafi wpłynąć na wydajność grze nawet podnosząc ją  Gdybym nie miał podglądu na odświeżanie monitora to bym założył, że OCAT błędnie odczytuje wydajność. Gsync nie wpływał w żaden sposób na wyniki(sprawdzałem) ,a bez jakiekolwiek softu w tle monitor wypluwał odświeżanie zgodne z wynikiem na PS 2.3.1 z RTSS  Ale to czy 2.3.1 z implementacji z RTSS jest do końca cacy to tego nie wiem trzeba by poświęcić sporo czasu Nie wspominając, że zachowanie na innych buildach Win10/Win11 może być inne  A miałem sobie spokojnie sprawdzać sterowniki 
    • Przecież jesteś, nawet jeśli się tam nie urodziłeś, mentalnie jesteś ruskiem 
    • Przecież to Ty przygotowałeś artykuł, w którym na stock intel bierze mniej prądu od ryzen: https://ithardware.pl/testyirecenzje/intel_core_i9_14900k_test_recenzja_opinia-29743-17.html   Dokładnie to samo co ja napisałem, więc po co dopisuesz coś o odblokowanych limitach? O i znowu, nic nie pisałem o porównaniu wydajności, tylko o poborze mocy ryzena, WTF   Ok, koniec,nie wdaje się w dyskusję bo znowu napisałem jedno tylko o poborze mocy i poleci SPAM, idę grać, piona
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...