Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
29 minut temu, marcin_o26 napisał(a):

ja na swoim kompie w wqhd grafika: wysokie, rt: on, dlss: jakość i idzie jako tako

Obniż shadery oraz cienie na medium a zyskasz dużego kopa do wydajności

Opublikowano

Pograłem kilka h i jest bardzo dobrze. 4k, dlss q, fg i suwaki na maks - fajnie działa i wygląda, ale po 2h wyłączyłem rt w cholerę, bo okzajonalne spadki i stutter irytowały. 

Gra się rozkręca. 

Rozgrywka to strzelasz i zmieniasz pozycje - jest melee to imo powinnien być i blok. Unik by tu nie pasował.

• Upvote 1
Opublikowano

Gra nie jest przesadnie trudna jak to wielu pisze. Wymaga uwagi, czytania wyświetlanych wskazówek, wykorzystywania elementów otoczenia jak wybuchowe/zapalające beczki, bo pomaga to zaoszczędzić masę zasobów. No i szperać, zaglądać w każdy kąt. Jak jest możliwość to unikać walki, bo często nie daje lootu po wygranej. 

• Like 1
Opublikowano

Nawet na ścianach są napisy "nie pozwólcie się im łączyć". ;) Bardziej jasnej wskazówki już chyba nie można dać. Z drugiej strony, wracając do niektórych lokacji, przeciwników czasami już nie ma. Nie wiem czy są jakieś zasady dotyczące tych "zlevelowanych" potworów, ale czasem faktycznie lepiej jest unikać walki.

Jestem w szpitalu i jak na razie bardzo miłe zaskoczenie tego roku. Okej, może nie zaskoczenie, bo gra zainteresowała mnie od pierwszych trailerów, jako że lubię produkcje o tej konstrukcji i w tym klimacie. Były jednak pewne obawy czy nie dostaniemy co najwyżej średniaka, na szczęście Blooberzy dowieźli. To nie jest z całą pewnością jakiś kandydat do gry roku, ale fajny miodny tytuł, osadzony na "rodzimym" gruncie. 

• Upvote 1
Opublikowano
3 minuty temu, Vulc napisał(a):

Z drugiej strony, wracając do niektórych lokacji, przeciwników czasami już nie ma. Nie wiem czy są jakieś zasady dotyczące tych "zlevelowanych" potworów, ale czasem faktycznie lepiej jest unikać walki.

Znikają. W hucie jak suszarkę się podnosi to wstaje gruby i kilku mniejszych. Połączyły się. Nawet nie walczyłem tylko od razu schodami do góry. Potem już nie było żadnego wroga.