Audyty obywatelskie / Konfitura i inne - "Prowokacje policji"
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez VRman · Opublikowano
Taaa. sprzedasz. Nvidia olewa gaming, zabiera ludzi z teamu sterowników do gier, więc za miesiąc dostaniesz sterownik do 4070ti który Ci spali kartę i tyle będzie z prywatnego odrzutowca -
Przez hubio · Opublikowano
Może polskie wojsko jest za słabe na to / NATO ? A tak poważnie to nie wyciągałbym tu absolutnie żadnych wniosków natury politycznej. Myślę, że to jest dokładnie wszystko już obcykane na poziomie dowództw sił zbrojnych poszczególnych krajów. Polska obecnie liczy jedną z największych armii z wszystkich krajów UE. Jeśli nas tam nie ma na tych ćwiczeniach to myślę, że przydzielone są inne cele militarne dla Polski, na wypadek wojny. A te ćwiczenia mają na celu zintegrowanie II linii. I tak samo nie ma sensu ciągle pisać o Amerykanach utożsamiając ich z bieżącą polityką reprezentowaną przez Trumpa. USA to nie rosja. Za 2 lata następne wybory. Zmieni się Prezydent i będzie inne rozdanie. Amerykańskie wojska wciąż są w Polsce. Trump ich nie wycofa. NATO się nie rozpadnie, a w Grenlandii zrobią referendum -
Przez Kadajo · Opublikowano
No pewnie, to tylko pieniądze. Ale i tak cyrk przedni To jak ten karp w Lidlu Sprzedam w peaku i kupie sobie samolot -
Przez Doamdor · Opublikowano
32GB za 1500 zł nie kupiłeś? Bierz tego RTX 5070 Ti Gaming OC, dobra wersja, spokojnie przeczekasz na lepsze czasy i nowe karty graficzne RTX 60xx. Będzie +50% do wydajności i +50% do ceny. Cena nie będzie problemem, a dostępność. Dbaj tam o 4070 Ti, żeby przetrwała ten trudny okres. -
Przez Tankietka · Opublikowano
Dla mnie 16gb nie jest zbyt przyszłościowe dlatego wybrałem 5070Ti z myślą o zmianie na RTX 6000 za 2-3 lata. Jakoś mają być pod koniec 2027 lub szerzej dostepne w 2028- 2029 Kolejne 2-3 lata na 2070 Super już nie mogłem.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi