Audyty obywatelskie / Konfitura i inne - "Prowokacje policji"
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez trepek · Opublikowano
Kiedyś francuskie samochody były projektowane tak aby jajka w wytłoczkach nie popękały jadąc wyboistą drogą -
Przez aureumchaos · Opublikowano
Do grania wywalilem fotel gejmingowy diablo bo mi nogi cierply po 30 minutach grania, cos okropnego... Zadne podnozki nie dawaly rady wiec zastapilem go fotelem z elektrycznym podnozkiem i oparciem, podgrzewany na ledzwiach i funkcja masazu Teraz moge grac jak na kanapie Gram jak stary dziad ale wygoda jest genialna -
Przez VRman · Opublikowano
ja też nie jestem typem fana sportu, ostatni mecz piłki obejrzałem chyba w 1992r. czy nawet 1990. Pingpong był tylko przykładem. No to zbalansuj - najpierw po robocie 40 minut grania na leżąco (w Queście masz taką opcję, wszystko się przesuwa tak, że można, o ile tylko gra nie wymaga ruchów, których się zrobić nie da na leżąco) i potem możesz chwilę pograć w gry tzw. "room scale VR" edit: ja to sobie chyba jakąś ławeczkę składaną kupię, żeby móc pograć w więcej gier w ten sposób. Bo wszystko spoko, ale ręce się blokują o łóżko. Jakby mieć wolne miejsce po bokach to już sporo gierek by można tak ogrywać. Tylko jak masz headstrap z "takim dynksem z tyłu" to nie da rady się normalnie położyć. No da się, ale musisz pokombinować ze stelażem z poduszki czy czegoś
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi