Demografia Polski - System Emerytalny
-
Ostatnio przeglądający 2 użytkowników
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez SebastianFM · Opublikowano
Mistrzostwo, będziesz unikać testu, ponieważ wykrywa u ciebie błędy. Ty sprawdź lepiej u siebie. Przywróć wszystkie domyślne ustawienia i zmieniaj po kolei. Inaczej to nigdy nie dojdziesz, przez co są błędy. Przecież przyczyną może być nieprawidłowe napięcie pamięci RAM, nieprawidłowe timingi, za niskie napięcie IMC, cache, itp. -
Przez VRman · Opublikowano
Taa. Bo nagle wymrze kilkadziesiąt milionów debili z obozu "jak kiedyś się grało to w 15fps i człowiek był zadowolony. Jest jako takie 20+ to nie marudzę, nie oglądam cyferek overlaya, tylko cieszę się grą, a przycinki owszem, denerwują, ale przecież nie tak, żeby się nie dało grać. Fabuła jest najważniejsza. Po skończeniu gry płakałem przez godzinę i potem przez kilka dni miałem przemyślenia o życiu, świecie i naturze ludzkiej. 10/10 a ludzie narzekający, że im spada ze 100fps do 40fps to youtuberzy chcący robić dramę z niczego dla odsłon" Piszę ogólnie. Jak kogoś tą parodią obraziłem to niechcący. Takich wypowiedzi widziałem tysiące na redditach, YT, PPE, N4G i wszelkich forach. -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
@wowo89 spoko, choć nie wiem czy na labie wtedy nie zgłaszałem, na pewno miałem na myśli ale czy doszło do skutku to nie pamiętam już -
Przez adashi · Opublikowano
Ja jak wiadomo jestem zwolennikiem poglądu, że nie potrzebujemy. Trzeba dostosowywać gospodarkę i system społeczny do łatwo przewidywanych, nieuchronnych zmian. -
Przez Grolshek · Opublikowano
No właśnie pytanie jak to zrobić na normalnej płycie?
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi