nozownikzberlina 609 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu 12 godzin temu, Slayer napisał(a): "Problem" polega na tym, że ma on 163cm wzrostu i mówi mi, że zdecydowania większość kobiet go odrzuca właśnie z tego powodu. Musi obniżyć standardy. Powinien mieć jakieś szanse u samotnej 40-letniej matki trójki dzieci.
Kamiyanx Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu (edytowane) Albo podwyższyć. Ja jestem ledwo 10 cm wyższy, a byłem z kobietą wyższą o solidne pół głowy (12 cm) Ogólnie wysokie laski są tak ślepe na wzrost, że nie wiem Musisz być chyba z 30 cm niższy, żeby w ogóle wyłapała. Edytowane 23 godziny temu przez Kamiyanx
Suchy211 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu (edytowane) @KamiyanxTe 10 cm sprawia, że z określenia "mały karakan" awansujesz aż do "przeciętny facet". Jeszcze 10, i należał byś do "rasy panów". Krótko mówiac, kiedy jesteś średniego wzrostu, te 10 cm nie robi aż takiej różnicy niż wtedy kiedy jesteś po prostu niski jako meżczyzna. Edytowane 17 godzin temu przez Suchy211
209458 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu W dniu 20.02.2026 o 19:49, Kamiyanx napisał(a): Mnie zastanawia w ogóle, jak to jest, że powód niskiej dzietności jest dość oczywisty, a ciągle się go pomija w debatach? Serio, ktoś nie wie, że do 30stki mamy blisko 50% singli? Czy po prostu niewygodnie jest wskazywać Przecież to nie jest żadna diagnoza ani rozwiązanie tylko po prostu przesunięcie pytania dalej. A odpowiedź "współczesny świat tak dziadowsko się nadaje do tworzenia związków?" to żadna odpowiedź".
GordonLameman Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) Edytowane 3 godziny temu przez GordonLameman
Auberon Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 3 godziny temu, 209458 napisał(a): Przecież to nie jest żadna diagnoza ani rozwiązanie tylko po prostu przesunięcie pytania dalej. A odpowiedź "współczesny świat tak dziadowsko się nadaje do tworzenia związków?" to żadna odpowiedź". Po prostu teraz nie potrzebujesz 2 osobowego gospodarstwa domowego żeby się utrzymać. A prawica nie nazywa jednonocne bzykanko stałym związkiem tylko wiadomo czym... W współczesnym świecie związki to przeżytek a małżeństwo forsowane przez kościół nigdy nie przystawało do tradycji i mentalności Słowian. Mieszki I przed chrztem i małżeństwem z Dobrawa posiadał harem o obrzędach nocy kupały nie wspominając. O dzieciach a właściwie wnukach myślą tylko cytuje "zakolaki" którym się nie spina system emerytalny wiec ich emerytura jest zagrożona wyginięciem. "Zróbmy sobie wnuka" Większość ostatniego bumu demograficznego została poczęta na wczasach w Bułgarii a tam na pewno nikt nie miał mieszkania. (W kraju tym bardziej). Dawali 800+ na zwiększenie płodności to teraz będą dawać mieszkania :P. Obecnie netflix i inne rozrywki są bardziej angażujące od "robienia dzieci". Najwidoczniej natychmiast jest potrzebny nam "20 stopień zasilania".
areczek1987 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Godzinę temu, GordonLameman napisał(a): Co za wylew był przed zedytowaniem posta? Że coś bawi to może taka polska mentalność...
GordonLameman Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 1 minutę temu, areczek1987 napisał(a): Co za wylew był przed zedytowaniem posta? Że coś bawi to może taka polska mentalność... Nieironicznie cytowanie memcena zawsze bawi. Szczegolnie że to notoryczny tani kłamca
areczek1987 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) 7 minut temu, GordonLameman napisał(a): Nieironicznie cytowanie memcena zawsze bawi. Szczegolnie że to notoryczny tani kłamca No i ma ta jego partia jakieś poparcie a reszta chyba też ciekawa. Temat do rozwinięcia jak to naprawdę jest bo widzę próbę zlikwidowania emerytury minimalnej lub jakiś późniejszych ruchów jak ma nam się nie zawalić ten cały system emerytalny. Jak widzisz go za te 20-25 lat? Niemiec Tusk zrobiłem 30% bo tyle poparcia, czy zbawca jeszcze nie emerytowany czy Miler lub jakiś pslowiec? Możesz wrzucić jak oni to widzą w ramach tematu. Może jakiś specjalistyczny felieton? Edytowane 1 godzinę temu przez areczek1987
GordonLameman Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 1 minutę temu, areczek1987 napisał(a): No i ma ta jego partia jakieś poparcie a reszta chyba też ciekawa. Temat do rozwinięcia jak to naprawdę jest bo widzę próbę zlikwidowania emerytury minimalnej lub jakiś późniejszych ruchów jak ma nam się nie zawalić ten cały system emerytalny. Jak widzisz go za te 20-25 lat? Niemiec Tusk czy zbawca jeszcze nie emerytowany czy Miler lub jakiś pslowiec? Możesz wrzucić jak oni to widzą w ramach tematu. Może jakiś specjalistyczny felieton? Jaka próba zlikwidowania minimalnej? Co to za brednie? System będzie podlegał zmianom i tyle. Jakie one będą? Nie ma na to żadnego planu, bo wbrew twierdzeniom konfederatów rządzi nami chaos. Nie ma żadnego sensownego planu na przyszłość. A partie nie mogą dogadać się anwet w kwestii tego gdzie kupić uzbrojenie dla Polski i za jakie środki. No, ale można sobie wizje fantasy snuć dla idiotów. Uwierzą w brednie memcenowskie.
areczek1987 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 3 minuty temu, GordonLameman napisał(a): Jaka próba zlikwidowania minimalnej? Co to za brednie? System będzie podlegał zmianom i tyle. Jakie one będą? Nie ma na to żadnego planu, bo wbrew twierdzeniom konfederatów rządzi nami chaos. Nie ma żadnego sensownego planu na przyszłość. A partie nie mogą dogadać się anwet w kwestii tego gdzie kupić uzbrojenie dla Polski i za jakie środki. No, ale można sobie wizje fantasy snuć dla idiotów. Uwierzą w brednie memcenowskie. Czyli to co on tam wygłasza to kłamstwo? Czy nawet tego nie oglądałeś i nie masz zamiaru się konfrontować? Jest opcja zgłosić swój post moderacji jako do usunięcia po jego wyczyszczeniu. Chaos może niektórych boleć... Potrzeba porządku.
GordonLameman Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 1 minutę temu, areczek1987 napisał(a): Czyli to co on tam wygłasza to kłamstwo? Czy nawet tego nie oglądałeś i nie masz zamiaru się konfrontować? Jest opcja zgłosić swój post moderacji jako do usunięcia po jego wyczyszczeniu. Chaos może niektórych boleć... Potrzeba porządku. Pij mniej.
areczek1987 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) 36 minut temu, GordonLameman napisał(a): Pij mniej. Na co tą dyskusje spychasz? Osobiste wycieczki? Ja jestem abstynentem jeśli o alkochol chodzi a jedyny nałóg jaki się nabawiłem to papierosy... chodzi ci o kolę? Brak odpowiedzi to dopowiem że to coś się tobie w głowie psuje i będziesz tu swoje poglądy i szufladkowanie heheszkami przepychał... patriotyzm gadany jak w stopce. Na temat. Na temat! Puścił swojego bąka i poszedł. Wice wersa. Edytowane 1 godzinę temu przez areczek1987
GordonLameman Opublikowano 47 minut temu Opublikowano 47 minut temu 51 minut temu, areczek1987 napisał(a): Na co tą dyskusje spychasz? Osobiste wycieczki? Ja jestem abstynentem jeśli o alkochol chodzi a jedyny nałóg jaki się nabawiłem to papierosy... chodzi ci o kolę? Brak odpowiedzi to dopowiem że to coś się tobie w głowie psuje i będziesz tu swoje poglądy i szufladkowanie heheszkami przepychał... patriotyzm gadany jak w stopce. Na temat. Na temat! Puścił swojego bąka i poszedł. Wice wersa. To napisz post logicznie, ze znakami przestankowymi i tak, aby był zrozumiały. Ja nie potrafię wychwycić co ty tam bleblasz bo w całej tej wypowiedzi jest totalny chaos.
Rekomendowane odpowiedzi