Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

To jest wszystko podane na tacy i idzie zrozumieć fabułę.

Samochód praktycznie na początku dostajemy i nie ma nudnego chodzenia.

6 minut temu, aureumchaos napisał(a):

No tak bo jak juz glebsza fabula Sc Fi to gra nudna bo trzeba sie nawalac jak w CD az fajerwerki i czasteczki pryskaja. 

Edytowane przez ODIN85
Opublikowano
22 minuty temu, ODIN85 napisał(a):

Samochód praktycznie na początku dostajemy i nie ma nudnego chodzenia.

Mnie nie nudziło to chodzenie, to jest częścią gry, w niektóre miejsca i tak nie dostaniemy się ciężarówką, chodziłem pieszo. W dwójce to zbudowałem sieć autostrad a potem tyrolek i nie używałem prawie ciężarówki, same tyrolki jak miałem je pociągnięte. Ten samochód mógł w ogóle nie istnieć :wariat:

• Upvote 1
Opublikowano

Mnie wrecz to bieganie relaksowalo i bardzo pasowalo do klimatu gry. Przeszedlem ja 2 razy przecie. Gra na pewno dla nie, przeczytalem kazda notatke jaka znalalzem, kazde info o wdarciu smierci, zrobilem wszystko co bylo do zrobienia. Troche sie tej ds2 obawiam ze nie bedzie juz klimatu jaki byl w 1. 

• Upvote 2
Opublikowano (edytowane)

Jest klimat, ma swój klimat. Nie bój się

24 minuty temu, aureumchaos napisał(a):

Mnie wrecz to bieganie relaksowalo i bardzo pasowalo do klimatu gry.

Musieli(może chcieli urozmaicić, bo zawsze trafi się jakaś maruda) co nie co zmienić, niektóre rzeczy ewoluowały, czy na lepsze to sam się przekonasz. Bieganie też jest, ja np nie pchałem się przez deszcz temporalny wiedząc co mnie czeka, nie wjadę do środka gdzie mamy pełno wynurzonych bo czy jesteśmy pieszo czy w pojeździe i tak nas dorwą, a tak możemy je powoli wykańczać rzucając granaty i utorować sobie drogę, co ciężarówką jest trudne nawet mając nowy arsenał.... spoiler.  
Na relaks jak i na akcję przyjdzie czas. 

Edytowane przez Reddzik
  • Thanks 1
Opublikowano

Widocznie gra nie dla wszystki jak np tytuł ECHO ktory przeszedlem juz 3 razy. Gra dla mnie jest niesmowita pod wzgledem pomyslu, muzyki, majsetatycznego palacu. Gampelay jest taki sobie ale beganie po palacu wielkosci lanety cos pieknego. Do tego swietna narracja pomiedzy bohaterka i statkiem. Rozkminy zycia i smierci. Gra sie nie sprzedala niestety. 

Pewnie tez niewielu z Was slyszalo i ogladalo (słuchalo?) film LAst and First Men https://www.imdb.com/title/tt8015444/

Caly film czyta Tilda Swinton. Film jest na podstawie tez doskonaem ksiazki. Calosc to zbior obrazow czarnobialcyh jugoslowianskich spomeniskow, monumentalne budowle z 2 wojny swiatowej https://en.wikipedia.org/wiki/World_War_II_monuments_and_memorials_in_Yugoslavia w akompaniamencie narreatorki i muzyki. Film nie dla wszytskich przez to :P

• Like 1
Opublikowano

No jasne. Sa w gry ktore gra wiecej ludzi  i w gry ktore gra mniej. Sa gry po prostu do nieczego i slabe a sa i tez dobre ale nie popowe. Mniej gra ale nie dal tego ze gra jest zla tylko trafoa do mniejszego grona. Widac w Requiem bijatyki Leona zawodowca trafily do wiekszej masy :P