Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nic z tych rzeczy nie trzeba robić. Sam sobie popsułeś grę i narzekasz:E

3 godziny temu, DyndaS napisał(a):

Grę ukończyłem, ale jest ten sam problem co i z pierwszą częścią

Fabuła jest dobra, soudntrack jak najbardziej daje radę, ciekawy humor, który mi akurat pasuje. Jest klimat i trzyma w napięcku, ale... rozmyte jest to takimi czynnościami jak grindowanie aby zdobywać gwiazdki, a o budowaniu infrastruktury już nie wspomnę... Przecież to jest jakaś absurdalna ilość wymaganych materiałów aby budować te drogi, a szczególnie na późniejszym etapie. Kilka kursów aby zrobić jeden fragment, a do tego kopalnie, transport, potem przerzucanie tego milion razy pomiędzy stacją, a magellanem. No i budujesz, budujesz, aż na koniec się przekonujesz, że to budowanie było praktycznie bez sensu.

No niestety brak pudła na PC... szkoda.

.

Opublikowano
17 godzin temu, DyndaS napisał(a):

Grę ukończyłem, ale jest ten sam problem co i z pierwszą częścią

Fabuła jest dobra, soudntrack jak najbardziej daje radę, ciekawy humor, który mi akurat pasuje. Jest klimat i trzyma w napięcku, ale... rozmyte jest to takimi czynnościami jak grindowanie aby zdobywać gwiazdki, a o budowaniu infrastruktury już nie wspomnę... Przecież to jest jakaś absurdalna ilość wymaganych materiałów aby budować te drogi, a szczególnie na późniejszym etapie. Kilka kursów aby zrobić jeden fragment, a do tego kopalnie, transport, potem przerzucanie tego milion razy pomiędzy stacją, a magellanem. No i budujesz, budujesz, aż na koniec się przekonujesz, że to budowanie było praktycznie bez sensu.

No niestety brak pudła na PC... szkoda.

Panie ja cała grę ukończyłem na stopach. Użyłem pojazdu tylko jak wymusila gra. Grając multiplayer pełno dróg i innych rzeczy na wstawiali inni gracze, zwłaszcza jak robiłem z nimi kontrakty. Ja stawiałem głównie ładowarki i schrony i w górach tyrolki I to tyle. A nawiasem mówiąc jak będę ogrywam 2 raz to solo bo tyle tego napackali, że jak w piaskownicy było z rozsypanymi zabawkami i gra była łatwa, jak chodzenie w parku. 

Opublikowano (edytowane)

@aureumchaos

Grałem offline. Przy pierwszej części grałem online, ale też nie wiem czy tego nie wyłączyłem po pewnym czasie.

No a tak robiąc wszystko z buta, to czysty masochizm. No chyba, że totalnie olewasz zlecenia czy dostarczanie ładunków, a lecisz jedynie wątkiem głównym. Chociaż czasem i bez tego to trzeba srogi kawał drogi pokonać.

Edytowane przez DyndaS
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Czy poziom trudności w tej grze wzrośnie ? Bo w 1 części ta wielka góra w lokacji "samouczek" była trudniejsza niż to co do tej pory widziałem. Jestem w rozdziale 4. W plecaku noszę tylko broń, wszędszie poruszam się pojazdami bez przeszkód. Strasznie "płaska" jest ta 2ga część.

W  jedynce prawie każda misja to wyprawa, tutaj to wycieczka.

Opublikowano
8 godzin temu, Dresiq napisał(a):

Czy poziom trudności w tej grze wzrośnie ? Bo w 1 części ta wielka góra w lokacji "samouczek" była trudniejsza niż to co do tej pory widziałem. Jestem w rozdziale 4. W plecaku noszę tylko broń, wszędszie poruszam się pojazdami bez przeszkód. Strasznie "płaska" jest ta 2ga część.

W  jedynce prawie każda misja to wyprawa, tutaj to wycieczka.

Trudność polega na testowaniu Twojej cierpliwości ile jesteś w stanie robić to samo:E

Potem w górach trzeba z buta walić.