Death Stranding 2 - PS5
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Krzysiak · Opublikowano
@Send1Npa tera Było i nima...a nic nie ruszałem (w sensie stery, system etc) -
Przez PancernyK · Opublikowano
Jestem bardzo zawiedziony postawą sklepu, informacje podane przez serwisanta, który pracował nad moim laptopem wskazywały na jasną usterkę baterii, a nie na zużycie wskazane przed x-kom. Infolinia apple również potwierdziła usterke jako znaczącą. -
Przez DITMD · Opublikowano
Mam postać zrobioną pod crita, holy i judgment, dużo też dają właściwie dobrane glify i skille na tym drzewku z paragonami, szczególnie jak jedno boostuje drugie. Mój all damage wzrasta trzykrotnie jak zaczynam walkę. -
Przez 8V32 PcLab · Opublikowano
Wcale nie jest tak jak myślisz, w przeciwnym razie szedł by z stamtąd import prywaciarzy. Europejskie auta w chinach są inne, głównie ogołocone z bezpieczeństwa, W Europie też da się dobry samochód w dobrej cenie zrobić, przykład Reno 5, choć elektryk kosztuje 120 000, ale podobno jest też wersja za 100 000 -
Przez Krueger · Opublikowano
Jak gmina its nie pozwala przekopywać światłowodu z prawej na lewą to nawet pan Bóg z 12 apostołami nie pomogą Takie życie. Jakbyś się zapytał ekipy, która robiła z tej inwestycji to może byś się coś dowiedział. Ci co robią przy głównej drodze, a ci do do domów to dwie różne ekipy. Orange działa na Światłowód Inwestycje, Na Polski światłowód i jeszcze mają swoją firmę, która na ich zlecenie robi. Ale nie robią tego ludzie z Orange tylko zewnętrzne firmy jak te co wymieniłem, a często i dla nich jeszcze bardziej zewnętrzne.. To jest tak pokręcone na maksa jak polityka, kościół i inne tego typu sprawy. Jak zaspałem w 2024 to teraz pozamiatane. Zostaje ci dowiedzieć się jaka firma robiła z tej prawej strony w gminie i za kasę może ci zrobią, ale dalej muszą mieć pozwolenia gminy etc. Bez pozwolen nawet jak byś był Muskiem to kasa nie pomoże.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi