Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kojima chyba powiedział, że jak fabuła podoba się wszystkim, to znaczy, że jest sztampowa i że zawiódł. Dobry jest koleś. 😀

6 godzin temu, ODIN85 napisał(a):

Ile trwa najdłuższy filmik w grach Kojimy? Bo tu ma coś koło 50minut:E

Można skipować? Jak nie, nawet się nie biorę za granie. xD

Opublikowano

Ja wiem, ale mam takie podejście, że jak chce film, włączam film, nie grę. Może to głupie, ale moje. 

W grach przede wszystkim liczy się dla mnie gameplay, co nie przeszkadza mi czerpać radość z tego gameplayu w grach, w których często fabuła jest na pierwszym miejscu, np. RDR2 (?)

Opublikowano

Cały Kojima :D

33 minuty temu, j4z napisał(a):

Kojima chyba powiedział, że jak fabuła podoba się wszystkim, to znaczy, że jest sztampowa i że zawiódł. Dobry jest koleś. 😀

Ma racje :hihot:

We wcześniejszych produkcjach (za czasów Konami) pomysły Kojimy często były blokowane, teraz już nie są :D

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

YouTube wywalił mi misję, gdzie reżyser Ghost im the Shell zatrudnia Normana Reedus, aby dostarczył pizzę jakiejś Vtuberce Pekora, która daje mu w nagrodę jakaś spluwę. :E

Kojima is god! :E God of shitposting!

I tak, ponoć jest to główna misja, więc każdy to zobaczy.

Edytowane przez musichunter1x
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

10h za mną i pokonałem tego pierwszego bossa. W sumie prosty był wystarczyło na pałę walić w niego. Liczyłem chyba na coś bardziej finezyjnego. 
Przerywniki natomiast to czyste złoto i ogłada je się fantastycznie na dużym ekranie. Jeszcze ten PL dubbing! 

Edytowane przez userKAMIL
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

No dobra wysokie oceny w pełni zasłużone. Ładnie to wszystko spieli i dużo rzeczy nabrało teraz sensu.

W sumie to najpierw lepiej zagrać  w to a potem w pierwszą część.

W pełni polecam to doświadczenie:lovin:

Jednak gra jest większa od jedynki 26h vs 25h;)

Edytowane przez ODIN85
  • Upvote 1
Opublikowano

Mało gram, w takim upale to się nie chce grać, nawet na kompie. Wczoraj tylko nie całą godzinka, aktualnie jestem w 3 rozdziale. Zaniosłem ostatnią prośbę o pomoc i przy najbliższym graniu lecę z główną fabułą. 
Od wtorku ponad 30C to nawet konsoli nie odpalę. 

Opublikowano (edytowane)

Nie dam rady grać po nocach, wczoraj grałem między 23-24 a po 24.00 zasnąłem jak kamień, tylko wyłączyłem grę i ległem się na łóżko, w czasie gry już kimałem. To nie na moje siły, kiedyś to wracałem z imprezy po 4.00 i siadałem do kompa, a teraz to już siedzenie do 1.00 to jest wyczyn. 
Za stary na takie nocne granie. Zobaczy się co powie okulista w środę, za pewne od siedzenia przy kompie tyle lat, to wzrok jak słuch na podobnym poziomie. 

Death Stranding 2 nie ucieknie, teraz pewnie kilka dni przerwy, bo nagrzeje się do 30C w mieszkaniu. Jedynie gdzie będę mógł grać to PC bo tam jest lepsze chłodzenie, ale wątpię czy będzie mi się chcieć, a od 7 lipca to mnie nie ma, bo jadę pomóc kuzynowi w remoncie. 
Więc szybko gry nie skończę, ale będę próbować zrobić platynę. 

Edytowane przez Reddzik
Opublikowano

Gampleyowo tak. Dużo szybciej dostajemy pojazdy i teren jest przyjemniejszy co za tym idzie dostawy trwają krócej. Najdłuższa to chyba z 4km ale i tak jest ciekawiej niż w Stalkerze 2.

Fabularnie trochę gorzej. Głównego twistu raczej każdy się domysli ale jest jeszcze kilka innych mniej oczywistych.

Dużo więcej strzelania i warto bronie rozwijać do 3 poziomu robiąc poboczne bo ja miałem z tym sporo problemy na końcu przez olanie tego aspektu.

Kontynuacja możliwa ale równie dobrze na tym mogliby skończyć i każdy byłby zadowolony.

• Like 1
  • Upvote 1