azgan 500 Opublikowano 31 Października Opublikowano 31 Października (edytowane) Edytowane 13 Listopada przez azgan
Spychcio 286 Opublikowano 31 Października Opublikowano 31 Października Moja ulubiona seria z Xboxa a co do samej gry to warto wspomnieć, że odpowiada za nią studio The Coalition. Kto nie zna to niech wie, że to absolutnie TOPowe, najlepsze studio od silnika UnrealEngine a gra jest robiona na jego najnowszej wersji. Dlatego spodziewam się, że na PC dostaniemy nowy benchmark graficzny jak i bardzo dobrą grę, zwłaszcze że to powrót bohaterów z oryginalnej trylogii czyli Marcusa Fenixa i Doma. Czekam z niecierpliwością i będę ogrywał na nowym PC. Właśnie jednym z powodów jego budowy są właśnie nowe Girsy.
azgan 500 Opublikowano 1 Listopada Autor Opublikowano 1 Listopada Nowe Gearsy zawsze bardzo chętnie ogram to jedno z tych IP należących do Microsoftu które można uznać za udane. Dodatkowo był to i raczej nadal będzie pokaz możliwości co da się zrobić z Unreal Engine.
Spychcio 286 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada Też zawsze chętnie ogram nową część i dziwi mnie, że ktoś mówi "Eee kolejne Girsy, meh" bo jakoś Fify, Cody, Assasiny wychodzą rok w rok i jest dobrze. Girsy wychodzą jakoś co 4-5lat.
ODIN85 406 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada To ma być openworld czy powrót do korzeni?
azgan 500 Opublikowano 1 Listopada Autor Opublikowano 1 Listopada Powrót do korzeni jak w starych dobrych częściach Gears of War 1 1
azgan 500 Opublikowano 8 Listopada Autor Opublikowano 8 Listopada https://www.ppe.pl/news/356587/gears-of-war-e-day-zaskoczy-powracaja-kultowe-postacie.html 1
azgan 500 Opublikowano 13 Listopada Autor Opublikowano 13 Listopada Chyba trzeba będzie dopisać PS5 🤭 https://www.ppe.pl/news/356983/bohaterowie-halo-i-gears-of-war-na-ps5-i-ps4-microsoft-ma-wykorzystac-swoje-ikony-do-promocji.html
MrKetiw 23 Opublikowano 14 Listopada Opublikowano 14 Listopada Dajcie mi już nowego Girsa na UE5 ale to będzie miazga graficzna 🥰
lamparcicho 313 Opublikowano 14 Listopada Opublikowano 14 Listopada E tam, góra taki lepszy Killzone z PS3
afrikan 28 Opublikowano 14 Listopada Opublikowano 14 Listopada 10 godzin temu, MrKetiw napisał(a): Dajcie mi już nowego Girsa na UE5 ale to będzie miazga graficzna 🥰 Ta szczególnie ze muszą jeszcze to wydać na xss
Rekomendowane odpowiedzi