Ghost of Tsushima Director's Cut - PS5, PC
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez adashi · Opublikowano
Brak symbolicznego udziału w tej grenlandzkiej zabawie jest dla mnie nie do obronienia. Przecież prawdopodobieństwo, że USA militarnie zaatakują Grenlandię jest bliskie zeru. To nie jest analogia do kwestii Ukrainu. Tu do wygrania był lepszy dostęp do informacji, przestanie być pomijanym i tego typu rzeczy. Uporczywe lizanie rowa USA, wyjdzie nam bokiem. Znaczy jak jestem zdania, że co by nie robić, w razie większego problemu, duża pomoc ze strony NATO jest mirażem. Miraż stał się jedynie odrobinę bardziej niewyraźny. -
Przez Send1N · Opublikowano
Wyłączenie boosta dla procesora by znacząco poprawiło kulturę pracy jak i drastycznie by spadły temperatury nawet o 15-20 stopni no ale coś za coś bo wydajność cpu też wtedy idzie w dół, natomiast nie w każdym przypadku jest to odczuwalne bo to ile spadną zegary zależy od modelu cpu jaki będzie miał zegar bazowy bez doładowania natomiast nawet najgorszego wyjca po takim zabiegu można ujarzmić testowałem to na kilku laptopach: -
Przez Imm · Opublikowano
Rozmawialiśmy czysto teoretycznie czy się da w naszych warunkach klimatycznych. Generalnie wychodzi na to, że się da. Możesz sobie zrobić instalację 20kwp albo i jeszcze bardziej przewartościować, jeśli masz miejsce. Oczywiście rozsądnej pojemności magazyn do tego oraz na wszelki wypadek jakiś generator zapasowy. Generalnie pytałem czy się da - da się. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
To chyba tobie skoro to dla ciebie koniec Internetu, że dzieci nie będą miały social mediów. -
Przez sabaru128 · Opublikowano
jeżeli internet kojarzy ci się tylko z jednym to chyba z tobą jest coś nie tak.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi