Astro Bot - PS5
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Fenrir_14 · Opublikowano
Ja pitole ale tu cyrk się zrobił Jeśli interesuje Cię rozdziałka QHD a tymbardziej UHD to nie ma co zaprzątać sobie głowy prockami (o ile ten co masz jest przyzwoity) tylko najpierw wymienić GPU na najlepszą kartę na jaką Cię stać - jeżeli chcesz poprawić wydajność w grach. Dopiero potem ewentulanie myśleć o wymianie proca na zasadzie przysłowiowej "kropki nad i" -
Przez GordonLameman · Opublikowano
AI slope Nom, ewidentnie prowadzisz całe życie na YT i całe dni i noce wyjaśniasz tajemnice świata, a następnie próbujesz edukować niewdzięczny lud, który jak na złość nie chce docenić... -
Przez musichunter1x · Opublikowano
Przynajmniej jestem "dumny" że wzięto moje zorganizowane posty za przeklejanie GPT. Ja nie poświęcam na to tylko pierdnięcia w przerwie na kawę, ale smrodu od niektórych jest już tyle, że szambiarka emocjonalna musi przyjechać. -
Przez Tankietka · Opublikowano
Ciebie to byle pierdołą można kupić. Ojej zmiana widoku, kij, że reszta wygląda jak odpad od moderów. Twoje posty co do gier są bezkrytyczne. Pewnie ubolewasz, że Ubi już nie może trzepać swoich jałowych taśmociągów xd -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Skąd to wytrzasnąłeś? Ai ci podpowiedziało? A winni przepełnieniu są przepełniający czy przepełnieni? A jakie zagrożenia na tych ludzi czyhają? Poza deprawacją snu, głodem i pobiciem rpzez egzekutorów ICE? Jeszcze 12 lat i ICE ogarnie jak to robić. Do tego czasu trzeba być twardym! Jakbym miał dedukować jak ty to lepiej nie robić tego w ogóle. I to jest jedyna dobra decyzja jaką podjąłeś tutaj. Broń nie wystrzeliwuje. Jest wystrzelona przez egzekutora ICE. 10 razy. Nie ma co komentować bo neispójne z filmikiem głupinfluencera, którym się upupiłeś. zapomniałeś dodać, że Jurek Owsiak jest coraz bliżej ożywienia protoplasty ruchu MAGA
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi