Crimson Desert
-
Ostatnio przeglądający 2 użytkowników
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kadajo · Opublikowano
O tez używam RTSS może to to. -
Przez JohnyWol · Opublikowano
Mi się w jakiejś grze gryzło z RTSS i wywalało przy starcie. Gdy wyłączyłem dzialalo bez problemów. -
Przez some1 · Opublikowano
Z tym. Jeśli z góry zakładasz, że każdy kupujący z problemami na pewno marudzi/kłamie, to... przypomnij żeby niczego od ciebie nigdy nie kupował -
Przez caleb59 · Opublikowano
No bo to jest coś co ma szansę zmienić sposób w jaki patrzymy na gry z otwartym światem - bez mikro transakcji, bez DLC, najfajniejsze pomysły z różnych gier są, aktywności poboczne są, gra wygląda pięknie i jest na autorskim silniku. To, że wywodzi się z MMO powoduje pewne znaki zapytania w głowie ale cały czas uważam, że jeśli będzie to poziom tego co pokazali w 3 materiałach promocyjnych to będzie lepiej niż dobrze. Osobiście liczę na miłe zaskoczenie - ekipa jest doświadczona bo sporo lat wspierali swoje MMO, znają się na robocie. Lies of P też nikt nie był pewny, Małpa od Chińczyków tak samo i obie gry okazały się hitami. -
Przez Zas · Opublikowano
Zarzuty? Komuś chyba tak, pytanie, co dalej.... BTW - Nie sądziłem, że w tym wątku aż tak będę się w pewnych kwestiach zgadzał z Romanem i Gordonem A czemu PO tylko krzyczało, zamiast przeliczyć? Bo nie ma jaj, a poza tym skupili się za mocno na jednej, słynnej ekspertyzie, której autor okazał się szurem. Nie twierdzę, że kibol nie wygrał, bo naród mamy, jaki mamy, swoje zrobiła skuteczne propaganda, farmy trolli i fuck-upy w kampanii Trzaskowskiego.. (Co nie zmienia faktu, że szkolenia z fałszowania głosów dla członków komisji zgłoszonych przez PiS i spółkę widzieli wszyscy) Najgorsze jednak, że poszedł w świat sygnał, że jakby co, to można zamienić głosy miejscami albo dosypać komuś 30% i będzie dobrze. Dodatkowo, gdyby różnica nie była na żyletki, to pewnie wyglądałoby to inaczej
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi