Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, ODIN85 napisał(a):

50h robienia co się chce a robienie 50h fabuły i odczucia będą różne.

Dalej nie rozumiesz… Finalnie poświęcasz 50h ze swojego życia na coś co nie sprawia Ci przyjemności. Ktoś inny pewnie wiele radości w tym odnajdzie. 

• Thanks 1
  • Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, userKAMIL napisał(a):

P.S. Ja niedawno odkryłem, że u czarownicy można wyciągać umiejętności z broni/zbroi i przekładać w inne. Niczym asety w diablo! Skala tego wszystkiego jest niespotykana przez ostatnie dekady w grach wideo. 

Dopiero? To było już wiadome jak się u niej było na początku. To nie wszystkie jej zdolności, poczekaj na więcej! 

Edytowane przez Reddzik
  • Thanks 1
Opublikowano

@userKAMIL na trawie widzę zniekształcenia w mieście, jest to zbyt poważne by udawać, że tego nie ma, szkoda psuć sobie wrażenia wizualne dlatego odpuszczam. Tak, gram z RR - wszystko na max i DLSS jakość, czyli łapię się w widełki tego problemu...

Cytat

Zidentyfikowano problem, gdzie przy włączeniu upscaleingu oraz Ray Reconstruction niektóre elementy tła migoczą lub ulegają zniekształceniu.

Opublikowano (edytowane)

To się zmienia w panelu nvidia? Zmieniłem na d i zero różnicy.

To są partacze, w patch notesie napisali, że poprawili obraz dlss/rr a wyszło im odwrotnie. Trzeba się naprawdę postarać, by takie coś odwalić.

Teraz przy deszczu obraz wygląda jakbym grał w 480p.

Edytowane przez Tomek_ITH
  • Upvote 1
Opublikowano
6 minut temu, zozolek napisał(a):

Tego deszczu to specjalnie nie ma, bo faktycznie wyglada jak 360p 😁.

Poziom trudnosci mobków powinni nieco podkręcic

Potem poboczni bossowie będą trudni.

Opublikowano

Nie, bo to chodzi o szumy itp, U mnie nawet w cutscenkach przed patchem się pojawiały, w tle obraz się "psuł". W jednym domku jak gadałem z markizem i cutscenka, za każdym razem ten problem, wystarczyło zakończyć rozmowę i nie było problemu.  

• Upvote 1
Opublikowano
1 minutę temu, Tomek_ITH napisał(a):

Nie, jak wyłączysz rr to obraz jest czysty i ostry, ale beznadziejnie wygląda przez brak cieni.

Nie wiem jak wy gracie z ray reconstruction, skoro ja na max OC mam w 3440x1440 z DLSS balance i x3 spadki do ponizej 150fps. czyli 50fps bazowych....

Opublikowano (edytowane)

Ja mam w pewnych miejscówkach ok 100fps przy FG x2, ale normalne 1440p. Normalnie mam 110-140fps zależnie od miejsca. Gram na padzie, więc za bardzo nie odczuwam problemu.

Edytowane przez Reddzik
Opublikowano

Naprawiłem budynek który daje dostęp do balonu (przywołuje się go jak konia), niestety nie można go przywoływać i już poszukałem w necie i to jest bug, dziwne że go w nocy nie ogarnęli skoro posty z problemem pojawiają się praktycznie od premiery. Czyli dostałem z loaded talon z kodem a nie ma ani ku**y ani balonu :E

• Haha 1