Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

U mnie bez zmian, wydajność tak samo, wystające postaci poza kadłub tak samo xD 

Drugie podejście pod misję Tornado i znowu crash do pulpitu.... Odstawiam na jakiś 1-3 msc, stary a głupi.

Edytowane przez galakty
Opublikowano

Prędzej odinstaluję i nie zainstaluję niż zrobię reinstall :E 

Szkoda nerwów, im dłużej w karierze siedzę tym gorzej, ale to właściwie ma sens bo mam grę od premiery, może faktycznie po reinstall działałaby lepiej, tylko nie chce mi się grzebać jak mam 5 innych gier które działają i sprawiają frajdę ;) 

Opublikowano

Też jestem zniesmaczony tempem poprawek, tu powinny lecieć codziennie hot fixy, a nie że po tygodniu-dwóch od premiery takie głupoty jak pozycja pasażerów w samolocie nie działają i lewitują w powietrzu.

Wczoraj samolot mi zrespiło 20 metrów nad ziemią.... Chyba reinstall to jedyna opcja, ale poczekam z instalacją ten miesiąc/dwa. 

Opublikowano

Ja doszedłem do zakupu większej Cessny i odłożyłem do czasu poprawek chociaż paliwa, aktualnie trzeba restartować misję przed startem żeby ustawił tyle paliwa co chciałeś bo inaczej zawsze daje tyle samo i nie dolecisz :lol2:

Opublikowano
6 godzin temu, galakty napisał(a):

Zrobiłem reinstall, w trybie kariery nie mogłem wystartować bo samolot się zablokował w miejscu. Nie, hamulce nie były włączone.

Gra wylatuje z dysku, hatfu na Microsoft i Asobo... 

Stary, ja w 2020 miałem tak, że jak zainstalowałem przez sklep

Microsoftu to potem nie działały mi aktualizacje. Tzn sklep nie widział update a po odpaleniu gra krzyczała, że mam zrobić update. Pomagał reinstall, duży topic na ich forum był o tym i nigdy nie naprawili :E

Opublikowano
11 godzin temu, Wu70 napisał(a):

Ja doszedłem do zakupu większej Cessny i odłożyłem do czasu poprawek chociaż paliwa, aktualnie trzeba restartować misję przed startem żeby ustawił tyle paliwa co chciałeś bo inaczej zawsze daje tyle samo i nie dolecisz :lol2:

Też to zauważyłem... Ale tak naprawdę nie potrzebujesz paliwa zbytnio. Pomijasz wszystkie fazy i zarabiasz 25-40k co lot + XP leci xD 

8 godzin temu, Joloxx9 napisał(a):

Stary, ja w 2020 miałem tak, że jak zainstalowałem przez sklep

Microsoftu to potem nie działały mi aktualizacje. Tzn sklep nie widział update a po odpaleniu gra krzyczała, że mam zrobić update. Pomagał reinstall, duży topic na ich forum był o tym i nigdy nie naprawili :E

2020 to ja z 5 razy musiałem przeinstalować, to była tragiczne rozwiązanie, to już lepiej działa zasysanie z neta wszystkiego. Normalnie bym tak nie pomyślał, ale to jednak Microsoft :D 

Opublikowano

Paliwo widzę naprawione, można próbować

W dniu 9.12.2024 o 08:08, galakty napisał(a):

Pomijasz wszystkie fazy i zarabiasz 25-40k co lot + XP leci xD 

Szkoda klikania, właśnie zrobiłem po patchu testową misję za 1160000 :D Średni transport