Microsoft Flight Simulator 2020/2024
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez some1 · Opublikowano
W sumie jeśli AI kiedyś jebnie, albo przejdzie na inny typ hardware, to firmom zostanie masa sprzętu do budowy farm do cloud gamingu Win-win (dla korporacji). -
Przez galakty · Opublikowano
Gaśnicy nie wozi się tylko dla siebie, nie wiem co ich śmieszy -
Przez DjXbeat · Opublikowano
Sytuacja, sytuacji nie równa bo było wiele pożarów aut elektrycznych w których bateria nie uległa rozszczelnieniu a paliła się sam elektryka z przodu i takie auta zostały normalnie ugaszone. Były też sytuacje gdzie pożar auta spalinowego w garażu podziemnym w centrum handlowym w Ząbkach praktycznie wyłączył budynek z użytku. Żeby nie było w Tesli mam gaśnicę Zawsze się z tego ze znajomymi śmieje, że dla spokoju wożę bo praktycznie przy pożarze jest bez użyteczna. Co by nie mówić kiedy brałem udział w gaszeniu BMW X5 na trasie gdzie zapaliła się komora silnika. Ponad 50 sztuk takich gaśnic nic nie dało i auto spłonęło. Kierowcy wykazywali się empatią i pomagali udostępniając swoje gaśnicę Z tym się zgadzam. Statystyki bez podania średniego wieku aut niestety nie pokazują jak wygląda rzeczywista sytuacja. -
Przez oldfashioned · Opublikowano
Nie dziwota, oni pewnie sprzedaja XXXXX tyle kart pod AI co kart konsumenckich. Cloud Gaming go go go -
Przez TheMr. · Opublikowano
O dziwo Meloni mniejszym okoniem stoi niż Węgry. Ale Meloni jest inteligentną, wie że Włochy stoją dzięki EU, i ledwo zipią. Obecnie konie trojańskie to cała plejada prawicowa w Europie - Braun, Konfa, Orban, Fico, Babis, Le Pen. Jest jeszcze rosyjska Bułgaria i zawsze neutralna Grecja która widzi większe zagrożenie w Turcji niż w Rosji.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi