ronaldo864 122 Opublikowano 31 Października 2024 Opublikowano 31 Października 2024 Oby po przeciętnej dwójce spinoff wymiatał. Jako fan jedynki mocno trzymam kciuki. 2 1
ODIN85 3 502 Opublikowano 31 Października 2024 Opublikowano 31 Października 2024 To już ma podaną cenę?
azgan 1 130 Opublikowano 1 Listopada 2024 Autor Opublikowano 1 Listopada 2024 Za "darmo" jak ktoś kupił Dying Light 2 Ultimate Edition ale już się wycwanili i chyba nie da się już kupić Upgrade do tej wersji osobno
Reddzik 2 776 Opublikowano 11 Listopada 2024 Opublikowano 11 Listopada 2024 W dniu 2.11.2024 o 00:12, azgan napisał(a): Za "darmo" jak ktoś kupił Dying Light 2 Ultimate Edition ale już się wycwanili i chyba nie da się już kupić Upgrade do tej wersji osobno Była zapowiedź że do końca września, ale i tak przedłużyli będzie dostępny upgrade pack do ultimate, a potem go wycofają, i wtedy też potwierdzili, że gra będzie dodawana za darmo dla wersji Ultimate, zdążyłem kupić ten upgrade.
Pavel87 703 Opublikowano 14 Listopada 2024 Opublikowano 14 Listopada 2024 @ODIN85 Ciekawe czy w nocy dają jakiegoś buffa 1
azgan 1 130 Opublikowano 13 Grudnia 2024 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2024 Dobrze to wygląda, fajny klimat. Czekam na więcej 1 1
PaVLo 920 Opublikowano 13 Grudnia 2024 Opublikowano 13 Grudnia 2024 Czemu nie można było tak od początku zrobić? Przecież to jest dużo miodniejsze od podstawki 2 1
lamparcicho 697 Opublikowano 13 Grudnia 2024 Opublikowano 13 Grudnia 2024 Może sobie wzięli troszkę do serduszka krytykę za dwójkę i wrócili do korzeni? Cokolwiek się stało zagram z przyjemnością, o take zombie walczyłem 2
z1k 43 Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia (edytowane) Ogólnie chyba przez to wszystko poprawili tekstury w dl2 wszystko jest wyraźne jestem w szoku, że coś grzebali z tym. Edytowane 15 Stycznia przez z1k
z1k 43 Opublikowano 16 Lutego Opublikowano 16 Lutego Ciekawe czy The Best przebije dl1 albo się zbliży do jej sukcesu bo dl2 jest średnie niestety choć trochę w niego pograłem to jednak nie to samo co w dl1.
Bardak 40 Opublikowano 16 Lutego Opublikowano 16 Lutego Godzinę temu, z1k napisał(a): Ciekawe czy The Best przebije dl1 albo się zbliży do jej sukcesu bo dl2 jest średnie niestety choć trochę w niego pograłem to jednak nie to samo co w dl1. Przebić raczej nie przebije ale chyba wyciągnęli jakieś wnioski i na ile im się uda na tyle będą chcieli się zbliżyć do jedynki. 1 1
lamparcicho 697 Opublikowano 16 Lutego Opublikowano 16 Lutego Obyś miał rację, imo w tym świecie aż się prosi o taki specyficzny klimat pełen brudu i smrodu, którego w dwójce mi zabrakło. Czyli więcej mroku, szarości, depresyjności oraz "zapachu śmierci" a nie kolorki oczoyebne i brak takiego poczucia zagrożenia, wręcz zaszczucia 1
Reddzik 2 776 Opublikowano 7 Czerwca Opublikowano 7 Czerwca * Dying Light: The Beast będzie dostępne bez dodatkowych opłat dla posiadaczy Edycji Ultimate gry Dying Light 2 Stay Human. Kupiłem ulepszenie do Ultimate zanim to usunęli. Więc na pewno zagram w to samodzielne DLC.
JeRRyF3D 1 726 Opublikowano 7 Czerwca Opublikowano 7 Czerwca (edytowane) 23 minuty temu, Reddzik napisał(a): * Dying Light: The Beast będzie dostępne bez dodatkowych opłat dla posiadaczy Edycji Ultimate gry Dying Light 2 Stay Human. Kupiłem ulepszenie do Ultimate zanim to usunęli. Więc na pewno zagram w to samodzielne DLC. Czyli, kto nie kupił zawczasu, to teraz już d00pa zbita? Edytowane 7 Czerwca przez JeRRyF3D 1
Reddzik 2 776 Opublikowano 7 Czerwca Opublikowano 7 Czerwca 8 minut temu, JeRRyF3D napisał(a): kto nie kupił zawczasu, to teraz już d00pa zbita? Oni to zapowiedzieli wrzesień czy jakoś tak 2024. Do końca września miało się kupić, cena była 99zł za upgrade do Ultimate. https://www.eurogamer.pl/techland-wycofuje-ze-sprzedazy-najdrozsza-edycje-dying-light-2-wszystko-przez-samodzielny-dodatek
ODIN85 3 502 Opublikowano 7 Czerwca Opublikowano 7 Czerwca 53 minuty temu, Reddzik napisał(a): Oni to zapowiedzieli wrzesień czy jakoś tak 2024. Do końca września miało się kupić, cena była 99zł za upgrade do Ultimate. https://www.eurogamer.pl/techland-wycofuje-ze-sprzedazy-najdrozsza-edycje-dying-light-2-wszystko-przez-samodzielny-dodatek No ale mogli dać teraz dla polski te 149 zł a nie ponad 200
Reddzik 2 776 Opublikowano 7 Czerwca Opublikowano 7 Czerwca (edytowane) Dla porównania DLC Overture do Lies of P edit: Nie żebym bronił ceny, ale tutaj to chociaż dobrze wycenili na tle euro, czy sama cena tego samodzielnego DLC jest tego warta? To się dowiemy z recenzji z opinii graczy. Edytowane 7 Czerwca przez Reddzik 1
Rekomendowane odpowiedzi