Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 803
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
8 minut temu, Reddzik napisał(a):

Tu chodzi o HDR, screeny w HDR zawsze wyglądały dziwnie, bo tego ani steam ani nic innego nie zapisuje z HDR tak jak powinno być. Co do HDR to pewnie jeden YT tym się zainteresuje i wrzuci ustawienia

Do tego mama SDR, więc te screeny i tak dla mnie są "dziwne"

Jakie ustawienia jak w grze żadnych nie ma. Gra używa ustawień Windowsa, a sam HDR wygląda dobrze. 

Opublikowano
5 minut temu, elfuegoxxx napisał(a):

ok mózgi widać?

Świetny jest efekt jak po ciosie czasami taka smuga krwi wylatuje! Ale taka mega gęsta jak cholera. ;)

1 minutę temu, DITMD napisał(a):

Jakie ustawienia jak w grze żadnych nie ma.

Masz ustawienia HDR na moim SS wyżej widać dokładnie jakie są. 

Opublikowano
6 minut temu, userKAMIL napisał(a):

Pierwsze słyszę o czymś takim. W Windowsie mam po prostu wł HDR i tyle. Gdzie tam masz jakąś kalibrację?

Windows HDR Calibration w Microsoft Store, ściągnij i zainstaluj sobie. 

Zrzut-ekranu-2025-09-18-210217.png

• Like 1
Opublikowano

Oglądnięcie recenzji IGN tylko mnie utwierdziło w przekonaniu że to jest DLC do Dying Light 2, które to było DLCkiem do Dying Light 1 które to było epickie i rewolucyjne. Od 2015 odcinanie kuponów. W DL2 opłacało się zagrać pół roku po premierze po paczach na promocji. Tu widzę że będzie podobnie. Zrobili tryb Spider Man :boink: Dying Light 1 wróć... Dlaczego Ci to zrobili?

• Confused 1
  • Sad 1
Opublikowano

Pierwszy raz się czuje  tak jakbym grał w jedynke xD klimat jest  mega. :D Dawac mi RT xD!

1 minutę temu, HappyLittleGamer napisał(a):

z której strony ? xD dl2 sie nie umywa do tego 

Opublikowano
Teraz, DITMD napisał(a):

HDR robi tu robotę, pewnie większą niż RT będzie. 

Tego samego zdania jestem już od paru lat! Szczerze gdybym miał do wyboru PC jaki mam teraz i duży przeciętny TV. A konsole na topowym OLEDzie to bez wahania wziąłbym to drugie. 

3 minuty temu, Pavel87 napisał(a):

A wiadomo kiedy będzie DLC z RT? :E

W grudniu popołudniu. XD

Opublikowano

We’ve just deployed launch update 1.2.0! 
This update provides a set of improvements and bug fixes to enhance your gaming experience.
As always, your feedback is invaluable to us, so please feel free to share your thoughts and experiences on both Reddit and our Discord server. Thank you for your continued support, and happy gaming!

Opublikowano
Godzinę temu, DITMD napisał(a):

Skalibruj sobie HDR w Windowsie, bo coś masz nie ten teges, u mnie tak to nie wygląda. 

Po co ma kalibrować HDR w Windows które nic nie daje jak w grze pomija te ustawienia bo to tylko kalibracja do Windows 🤣 Każda gra pomija te ustawienia i trzeba kalibrować w grze.

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, Gret napisał(a):

Czy tutaj nie jest tak samo jak w Clair Obscure że włączenie DLSS daje bardziej ostry obraz jak natywna rozdzielczość? :E

U mnie po włączeni DLSS inna gra :P

To coś masz nie tak, ja mam 4k native i jest wyraźniejszy, zobacz czy na pewno ustawia Ci native bo przestawia samo przy nie których opcjach.

• Like 1