AndrzejTrg 2 755 Opublikowano 11 Lipca Opublikowano 11 Lipca (edytowane) tylko najgorsze że już 20 latki się tak oszpecają... Edytowane 11 Lipca przez AndrzejTrg 4 2
galakty 3 346 Opublikowano 14 Lipca Opublikowano 14 Lipca Najlepszy przykład to Wersow, masakra totalna 2
crush 3 575 Opublikowano 22 Lipca Opublikowano 22 Lipca Zrozumiałe. Bo jak diament jest w otoczeniu innych diamentów to ginie. Za to jak obok leży dymiący koński placek...
Crew 900 1 000 Opublikowano 24 Lipca Opublikowano 24 Lipca Także ten tego jajka za granicą do wazektomii 1
voltq 1 372 Opublikowano 24 Lipca Opublikowano 24 Lipca 2 godziny temu, Camis napisał(a): Panowie przestrzegam Pokaż ukrytą zawartość Gdyby nie to ze trafiłem los na loterii i normalną kobietę to bym już spie... z kraju
hubio 1 175 Opublikowano 24 Lipca Opublikowano 24 Lipca @voltq Ty masz kobietę i tyle czasu spędzasz na tym forum? Jak to możliwe? 1
galakty 3 346 Opublikowano 25 Lipca Opublikowano 25 Lipca 16 godzin temu, Camis napisał(a): Panowie przestrzegam Właśnie kolega z pracy się wkopał... Dwójka dzieci, dom na 50% i co? Baba poszła bokiem, chce się wyprowadzić na drugi koniec Polski, dzieciaków widywać nie będzie, chata do spłaty przez niego w 100%, alimenty nie wiadomo jeszcze. Żyć nie umierać, chłopak 39 lat w sile wieku... 2 3
Camis 5 899 Opublikowano 25 Lipca Opublikowano 25 Lipca (edytowane) Cytat Płaci alimenty na troje dzieci. Żadnego nie jest ojcem Pan Andrzej musi płacić alimenty na troje dzieci, choć - jak twierdzi - nie jest ich biologicznym ojcem, ponieważ jest bezpłodny. Urodziła je była żona, gdy byli jeszcze małżeństwem. Kobieta przyznaje, że mężczyzna nie jest ojcem, ale jednocześnie nie chce wskazać tych biologicznych. Śledczy twierdzą, że to zamyka im pole do działania. Materiał "Interwencji".\ https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2024-09-30/musi-placic-alimenty-na-dzieci-jestem-czlowiekiem-bezplodnym/ To nie jest kraj dla mężczyzn, ja już dawno postanowiłem zero dzieci i żadnych ślubów. //edit: Edytowane 25 Lipca przez Camis 3 1
adashi 1 638 Opublikowano 25 Lipca Opublikowano 25 Lipca (edytowane) Ten pan nie tylko jest bezpłodny, ale także bezrozumny. Toż sam uznał te dzieciaki, wiedząc, że są szona ze znacznym przebiegiem, a po cóż to zrobił? Pewnie w celu uzyskania jakichś świadczeń, bo po co innego? A teraz zmiana strategii. Taki sam rozum, jak u tych tuzów intelektu, co to do NFZ by się chcieli zapisywać po ukończeniu 50 roku życia. Edytowane 25 Lipca przez adashi 1
hubio 1 175 Opublikowano 25 Lipca Opublikowano 25 Lipca 1 godzinę temu, galakty napisał(a): Właśnie kolega z pracy się wkopał... Dwójka dzieci, dom na 50% i co? Baba poszła bokiem, chce się wyprowadzić na drugi koniec Polski, dzieciaków widywać nie będzie, chata do spłaty przez niego w 100%, alimenty nie wiadomo jeszcze. Żyć nie umierać, chłopak 39 lat w sile wieku... Każdy zna podobne historie o znajomych czy z rodziny. Ja słyszałem historię, że żona regularnie zdradzała z byłą "miłością" ze szkoły średniej. Wszystko się wydało. Zabrała dziecko. Rozwód. Facet mimo, że to on został skrzywdzony będzie płacił alimenty na dziecko, którego nie będzie widywać. 1 1
GordonLameman 8 481 Opublikowano 25 Lipca Opublikowano 25 Lipca 16 minut temu, hubio napisał(a): Każdy zna podobne historie o znajomych czy z rodziny. Ja słyszałem historię, że żona regularnie zdradzała z byłą "miłością" ze szkoły średniej. Wszystko się wydało. Zabrała dziecko. Rozwód. Facet mimo, że to on został skrzywdzony będzie płacił alimenty na dziecko, którego nie będzie widywać. A czemu ma go nie widywać? Zapomniał wnieść o ustalenie kontaktów?
hubio 1 175 Opublikowano 25 Lipca Opublikowano 25 Lipca @GordonLameman sorry. Nie chodziło mi o widywanie tylko o sprawowanie opieki. Przejęzyczenie. 1
GordonLameman 8 481 Opublikowano 25 Lipca Opublikowano 25 Lipca Tym z Was którym zależy na czymś więcej niż narzekaniu polecam to stowarzyszenie: https://schm.org.pl/przylacz-sie/ Można wesprzeć darowizną lub się przyłączyć, a najlepiej zrobić to i to Robia dobrą robotę 1
voltq 1 372 Opublikowano 25 Lipca Opublikowano 25 Lipca 18 godzin temu, hubio napisał(a): @voltq Ty masz kobietę i tyle czasu spędzasz na tym forum? Jak to możliwe? co w tym dziwnego? , co to znaczy tyle czasu ? 4 godziny temu, galakty napisał(a): Właśnie kolega z pracy się wkopał... Dwójka dzieci, dom na 50% i co? Baba poszła bokiem, chce się wyprowadzić na drugi koniec Polski, dzieciaków widywać nie będzie, chata do spłaty przez niego w 100%, alimenty nie wiadomo jeszcze. Żyć nie umierać, chłopak 39 lat w sile wieku... ludzie źle się dobierają , zazwyczaj na podstawie wyglądu i tu jest pierwszy problem
hubio 1 175 Opublikowano 25 Lipca Opublikowano 25 Lipca @voltq no niemal 24h siedzisz na tym forum. Z reguły jak się ma kobietę to raczej ma się mało czasu lub z nią chce się spędzać czas... No, ale może ja się nie znam 1
voltq 1 372 Opublikowano 25 Lipca Opublikowano 25 Lipca (edytowane) 2 minuty temu, hubio napisał(a): @voltq no niemal 24h siedzisz na tym forum. Z reguły jak się ma kobietę to raczej ma się mało czasu lub z nią chce się spędzać czas... No, ale może ja się nie znam Co to znaczy niemal 24h ? , tzn ile dokładnie i w jakim czasie od rejestracji? Nauczysz się wyrażać poprawnie swoje myśli i pisać zdania po polsku? Zachowujesz się gorzej od chata gpt Edytowane 25 Lipca przez voltq 1
huudyy 2 855 Opublikowano 25 Lipca Opublikowano 25 Lipca trochę głupie to pytanie hubcia było, są tutaj ludzie co spędzają o wiele więcej czasu, a mają nie tyle kobitę co dom, żonę, dzieci i zwierzaki 1
hubio 1 175 Opublikowano 25 Lipca Opublikowano 25 Lipca (edytowane) @voltq przed banem poświęcałeś ogromną ilość czasu tutaj. W wielu tematach prowadziłeś bardzo długie polemiki. Ja nie mam nawet tu podjazdu. I dlatego się zapytałem o tą kobietę bo jak znam kobiety to mocno absorbują czas + po prostu woli się robić coś innego niż tracić czas po forach. Ale ok - niech będzie - spędzasz tu mało czasu, a ja się nie znam. @huudyy a dokładnie kto? Mam swoją teorię na temat mieszkańców forów, ale zachowam ją dla siebie Edytowane 25 Lipca przez hubio 1
Rekomendowane odpowiedzi