Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Trochę bawi, a trochę pokazuje to i owo.

https://buzz.gazeta.pl/buzz/7,156947,30180560,31-latka-nie-chce-juz-tracic-czasu-na-randkach-od-razu-pyta.html

Od razu o kasę pyta dziewczyna. No i weź tu bądź w relacji jak masa dziewczyn chce by im płacić, by z tobą były :E normalnie panie do wynajęcia.

No ale dla rozsądku wiemy że są i normalne dziewczyny, ale pozajmowane szybko.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
10 godzin temu, ryba napisał(a):

Nie no jeblem teraz srogo :E Jeden typ, turystow u nas wcale nie ma. Jak bedzie szla grupka japonczykow przez stary rynek z aparatami, to dzwonicie do ABW, bo Kim wyslal szpiegow?

Daj spokój. Autor filmu ma taką dykcję, że nie dziwne że żadna go nie chce. 

No ale czytanie trudna sprawa, a do logopedy to nie pójdzie :) 

Opublikowano
3 minuty temu, Mar_s napisał(a):

Za kogo mnie masz? Ja jestem inżynierem z porządnej poznańskiej uczelni, a nie żadnym penerem z Mostowej.  :E 

Miałem cię za materiał na prezydenta, ale jednak się myliłem :E 

3 minuty temu, Mar_s napisał(a):

I obawiam się że skoro on jest dużo młodszy to raczej nie mieliśmy okazji się spotkać. :P 

Niemożliwe. Ludzie nie żyją tak długo :E 

Opublikowano

Z cywilki? Z 24? Przecież powiedziałem szczerą prawdę. :E 

Zresztą biorąc pod uwagę nasze POwolne sądy zdążyłbym pewnie wykitować przed rozstrzygnięciem.  ;D 

No chyba że, nawiązując do tematu wątku, w ten sposób mnie podrywasz.  ;D 

Opublikowano (edytowane)
6 godzin temu, AndrzejTrg napisał(a):

Nie wiem czy fakt, ponieważ aż tak nisko nie upadłem aby korzystać z tego czegoś, ale jest to całkiem możliwe. 

A jaki tam w komentarzach o tym był jazgot samotnych madek. Ło Jezu...

Że jak to tak można nie chcieć być wycieraczką i wychowywać nieswojego bękarta. Przecież to skandal jest, a ona tylko szuka prawdziwego mężczyzny bo już skończyła erę dawania dupy na lewo i prawo. 😩

Edytowane przez crush

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   2 użytkowników

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Opłata rezerwacyjna to zaliczka, która później przechodzi automatycznie na spłatę rat albo ubezpieczenie (regulamin). Jak zrezygnujesz z zakupu to jest zwracana więc nie dolicza się jej do ceny. Widzę, że matematyka też nie jest Twoją mocną stroną bo porównujesz 5 letnie rrso (obliczone przez Ciebie :D) do jednorocznej inflacji  Skumulowana inflacja 5 letnia to ~18%. GAP nie jest obowiązkowy. Kolejna rzecz, całkowity koszt to jest to co jest wpisane jako "Rata dla Ciebie". Ale faktycznie, jak przemnoży się kwotę raty * ilość rat i zsumuje się z wpłatą to całkowita cena jest wyższa niz wyjściowa cena brutto. Bierze się to stąd, że w umowie jest coś takiego (coś jednak musieli doliczyć, cwaniaki) jak "opłata przygotowawcza pożyczki" i wynosi ona 5% od pożyczanej kwoty. Czyli jak samochód jest za 135 tys, wpłacasz 75 tys, to bank sobie bierze 5% z 60 tys czyli 3 tys. I o te 3 tys jest wyższa całkowita kwota samochodu. W przypadku kupna z finansowaniem bez problemu tyle będzie można jeszcze ugrać w salonie.   @Klakier1984 Myślę, że dobrze wyjaśniłem ;-) Sam też musiałem regulamin przewertować.
    • Nie, nie jest trudny - jest uczciwy i nie wymaga od Ciebie refleksu dzikiej małpy po zażyciu LSD. Można ładnie wyczuć przeciwników i dosyć szybko rozgryźć ich ruchy - wielkie kloce ogólnie są prostsze bo wolniejsze, mniejsi i bardziej agresywni przeciwnicy są trudniejsi ale w rękawie masz tyle asów do wykorzystania począwszy od parowania, parowanie ze zbijaniem, które jeszcze bardziej zbija pasek wytrzymałości przeciwników, issen - szybkie cięcia podczas idealnego uniku, rozwój postaci o różne perki, loot w lokacjach podnoszący umiejętności.   To jest gra przygodowa - akcji z elementami Dark Souls, które czuć głównie podczas walk z bossami.   Aha i nie róbcie sobie krzywdy - grajcie na poziomie trudności "akcja" - nie jest tak trudno jak to niektórzy tutaj piszą.
    • Dają dają i jest ich trochę, choć za mało w porównaniu do innych mniej chcianych. Tylko nie zobaczysz ich ani na uber eats, ani chodzących po ulicach jako bezdomnych, ani w internecie gdzie latają z nożem, albo zabijają ludzi po pijaku autem. 
    • W GT7 nie jeździ się na kamerze z tyłu...  
    • W Polsce jest ponad 5 tysięcy przejazdów z sygnalizacją. Cena takiego systemu to około 400 tysięcy za jeden przejazd kolejowy. Potrzebujesz marne dwa miliardy PLN. Mniej więcej tyle, ile są warte wszystkie lokomotywy PKP IC razem wzięte.   https://www.gov.pl/web/gitd/kolejne-skrzyzowania-i-przejazdy-kolejowo-drogowe-pod-nadzorem-systemu-redlight   No ale jak dobrze potargujemy z producentami może da się zbić cenę do kilkuset mln. 
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...