Klakier1984 852 Opublikowano 9 Kwietnia Opublikowano 9 Kwietnia 30 minut temu, Kamiyanx napisał(a): A jej tam nie chodziło czasem po prostu o babkę, która przeszła korektę płci? Przecież podkreśla, że "biologiczny mężczyzna" 16 minut temu, galakty napisał(a): Szkoda czasu na Żukosię, jest bez znaczenia co mówi. Tylko dla tego, że jest kobietą ??
galakty Opublikowano 9 Kwietnia Opublikowano 9 Kwietnia 3 minuty temu, Klakier1984 napisał(a): Tylko dla tego, że jest kobietą ?? Nie, bo gada głupoty i nie ma przełożenia na polską politykę. Z drugiej strony działa na szkodę Lewicy, więc może to i lepiej.
Kamiyanx Opublikowano 9 Kwietnia Opublikowano 9 Kwietnia 47 minut temu, Klakier1984 napisał(a): Przecież podkreśla, że "biologiczny mężczyzna". No i właśnie o tym mówię, bo tak też można to rozumieć. Polski jest tutaj dość dwuznaczny, bo normalnie używa się po prostu terminu AMAB.
kubikolos Opublikowano 9 Kwietnia Opublikowano 9 Kwietnia lewica dziala po prostu na szkode dzietnosci bo takie maja zadanie i w kazdym kraju robia to samo, w ten sam sposob, tak to jest z partiami ze nie sa wzorami uczciwosci, jedni kradna, inni szpieguja dla kacapow, trzeci realizuja wykazy żymian i tak to sie kreci Cytat "Pary rozwodzą się zawsze wtedy, gdy kobieta zaczyna uważać, że jej mąż jest kimś gorszym od niej, jest od niej ‘niżej’. Zawsze" — piszą adwokaci ze Szczecina. https://wiadomosci.onet.pl/szczecin/kancelaria-obrony-mezczyzn-dwaj-adwokaci-wracaja-z-kontrowersyjnymi-wpisami/lp411wh XD
GordonLameman Opublikowano 9 Kwietnia Opublikowano 9 Kwietnia (edytowane) . Edytowane 25 Czerwca przez GordonLameman
galakty Opublikowano 10 Kwietnia Opublikowano 10 Kwietnia Jak sobie pościelisz tak się wyśpisz, to samo w związkach. Źle wybierzesz to narzekasz, wybierzesz dobrze to się cieszysz. Każdy ma inny punkt widzenia.
Suchy211 Opublikowano 10 Kwietnia Opublikowano 10 Kwietnia 23 godziny temu, Klakier1984 napisał(a): Przecież podkreśla, że "biologiczny mężczyzna" Prawda zapewne jest głupia i trywialna. W takich przypadkach prawie zawsze tak jest. Żukosia po prostu nie zna, albo nie rozumie pojęcia "biologiczny".
kubikolos Opublikowano 10 Kwietnia Opublikowano 10 Kwietnia doskonale rozumie, na tym szczeblu wszystko zrozumiesz za odpowiednie pieniadze i bedziesz promowal najwieksze bzdury XDDDDDDDDDDDDDDDDDD Cytat Narzeczona uciekła ze "zwycięskim" kuponem, który miał być wart 0,5 mln euro Mieszkaniec włoskiej Abruzji zgłosił Gwardii Finansowej, że jego narzeczona uciekła z kuponem zdrapki wartym pół miliona euro. Po miesiącu kontroli ustalono, że kupon nie był zwycięski z powodu błędnego odczytania jednej z cyfr. XD https://wydarzenia.interia.pl/ciekawostki/news-narzeczona-uciekla-z-wygrana-po-miesiacu-wyszla-na-jaw-zaska,nId,23326015
AndrzejTrg Opublikowano 10 Kwietnia Opublikowano 10 Kwietnia Ślubu nie będzie i nawet dobrze, że wyszło szydło z worka przed podpisaniem cyrografu w tym wypadku.
ghostdog Opublikowano 12 Kwietnia Opublikowano 12 Kwietnia W dniu 10.04.2026 o 08:41, galakty napisał(a): Jak sobie pościelisz tak się wyśpisz, to samo w związkach. Źle wybierzesz to narzekasz, wybierzesz dobrze to się cieszysz. Każdy ma inny punkt widzenia. Ostatnio widziałem materiał o upadku finansowym tego okularnika z "Ich Troje". Tam był dobry fragment. Typ wraz z żoną oraz jakimś tam 19latkiem otworzył firmę związaną z nurkowaniem. Wtedy był on na szczycie i miał kasy jak lodu. Żona puściła się z tym nastoletnim wspólnikiem. Typ rozwiódł się bez orzekania o winie i oddał połowę swojego majątku. Pewnie myślał, że dla świętego spokoju takie wyście jest najlepsze, połowa majątku to też jakiś "piniodź". Potem przyszły nietrafione inwestycje, długi kolegi - czerwonego łba. Do tego ciężko zachorował. Oczywiście dopadły go zaległe alimenty, jak był chory to nie zarabiał. Skończyła się moda na ich muzykę i typ ładnie popłynął finansowo.
galakty Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia 13 godzin temu, kubikolos napisał(a): XDDDDDDDDDDDDD 34 lata, córka, szuka związku. Do tego brak zdjęcia twarzy (albo specjalnie ktoś uciął). Idealny materiał na żonę
Tankietka Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia Bez przesady, że kobieta z dziećmi szukająca związku to jakiś cringe. Ja nie skorzystam, ale nie widzę w tym nic niewłaściwego. Ma się ukrywać do końca życia?
GordonLameman Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia 10 godzin temu, galakty napisał(a): 34 lata, córka, szuka związku. Do tego brak zdjęcia twarzy (albo specjalnie ktoś uciął). Idealny materiał na żonę Może być wdową.
galakty Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia 26 minut temu, GordonLameman napisał(a): Może być wdową. I to już po żałobie, bo pokazuje walory przyszłemu samcowi
GordonLameman Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia 5 minut temu, galakty napisał(a): I to już po żałobie, bo pokazuje walory przyszłemu samcowi Nie masz znajomych co odeszli przed czasem? Ja mam właśnie koleżankę wdówkę 36 lat, mąż odszedł 2 lata temu. Dziecko ma 4 czy 5 lat. nie widzę powodu do wyśmiewania. A te blackpillowe brednie lepiej odrzucić od razu.
galakty Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia Mam to szczęście że nie, jeszcze nie. Może po prostu za dużo tam czasu spędziłem (Tinder) i za dużo wzorców widziałem, nie neguję że nie ma normalnych wdówek z dzieckiem. Trochę dystansu
GordonLameman Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia 6 minut temu, galakty napisał(a): Mam to szczęście że nie, jeszcze nie. Może po prostu za dużo tam czasu spędziłem (Tinder) i za dużo wzorców widziałem, nie neguję że nie ma normalnych wdówek z dzieckiem. Trochę dystansu No spoko. Myślałem że przystałeś do grona tych przegrywow co wrzucają te materiały żeby wyładować frustrację
Suchy211 Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia 11 minut temu, GordonLameman napisał(a): Nie masz znajomych co odeszli przed czasem? Ja mam właśnie koleżankę wdówkę 36 lat, mąż odszedł 2 lata temu. Dziecko ma 4 czy 5 lat. nie widzę powodu do wyśmiewania. A te blackpillowe brednie lepiej odrzucić od razu. Ja generalnie nie wierzę w wyłączną winę (choć nie jest ona niemożliwa). Dlatego z kobiet które się rozstały (albo raczej w tym konkretnym przypadku "rozstały") z partnerem wdówki będą najlepsze. No ale o ile nie jest to wygenerowana grafika, w przypadku tej pani powyżej sygnałem ostrzegawczym jest to, którą twarz zdecydowała się wyeksponować. Do poruchania ok, ale do poważnego związku, to tylko ewentualnie po długim "narzeczeństwie".
GordonLameman Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia 1 minutę temu, Suchy211 napisał(a): Ja generalnie nie wierzę w wyłączną winę (choć nie jest ona niemożliwa). Dlatego z kobiet które się rozstały (albo raczej w tym konkretnym przypadku "rozstały") z partnerem wdówki będą najlepsze. No ale o ile nie jest to wygenerowana grafika, w przypadku tej pani powyżej sygnałem ostrzegawczym jest to, którą twarz zdecydowała się wyeksponować. Do poruchania ok, ale do poważnego związku, to tylko ewentualnie po długim "narzeczeństwie". To już zależy co kto lubi. Mógłby tu wpaść koleś, który by stwierdził że jak na pierwszych zdjęciach nie widać czy ma cycki to szkoda czasu. Etc. Każda potwora znajdzie swojego amatora. No, może poza nożownikami i reszta
galakty Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia 26 minut temu, GordonLameman napisał(a): No spoko. Myślałem że przystałeś do grona tych przegrywow co wrzucają te materiały żeby wyładować frustrację Nieeeee, mam narzeczoną i dobre życie, aczkolwiek trochę tam siedziałem i z doświadczenia powiem, że te które pisały w pierwszym zdaniu o szukaniu poważnego związku, to rzadko go szukały Dużo lepiej wypadało pisać do tych które wymieniały zainteresowania, miały jakiś żart w opisie, czy o zgrozo brak opisu
Klakier1984 Opublikowano 14 Kwietnia Opublikowano 14 Kwietnia (edytowane) Nie tykać Ukrainek nawet kijem- proste Edytowane 14 Kwietnia przez Klakier1984
kubikolos Opublikowano 14 Kwietnia Opublikowano 14 Kwietnia biedny Robert, codziennie to samo XDDDDDDDDDDDDD
Rekomendowane odpowiedzi