Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
30 minut temu, Kamiyanx napisał(a):

A jej tam nie chodziło czasem po prostu o babkę, która przeszła korektę płci?

Przecież podkreśla, że "biologiczny mężczyzna"  

16 minut temu, galakty napisał(a):

Szkoda czasu na Żukosię, jest bez znaczenia co mówi. 

Tylko dla tego, że jest kobietą ?? ;)

Opublikowano

lewica dziala po prostu na szkode dzietnosci bo takie maja zadanie i w kazdym kraju robia to samo, w ten sam sposob,

tak to jest z partiami ze nie sa wzorami uczciwosci, jedni kradna, inni szpieguja dla kacapow, trzeci realizuja wykazy żymian i tak to sie kreci

Cytat

"Pary rozwodzą się zawsze wtedy, gdy kobieta zaczyna uważać, że jej mąż jest kimś gorszym od niej, jest od niej ‘niżej’. Zawsze" — piszą adwokaci ze Szczecina.

https://wiadomosci.onet.pl/szczecin/kancelaria-obrony-mezczyzn-dwaj-adwokaci-wracaja-z-kontrowersyjnymi-wpisami/lp411wh

XD

Opublikowano

doskonale rozumie, na tym szczeblu wszystko zrozumiesz za odpowiednie pieniadze i bedziesz promowal najwieksze bzdury ;)

XDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Cytat

Narzeczona uciekła ze "zwycięskim" kuponem, który miał być wart 0,5 mln euro

Mieszkaniec włoskiej Abruzji zgłosił Gwardii Finansowej, że jego narzeczona uciekła z kuponem zdrapki wartym pół miliona euro. Po miesiącu kontroli ustalono, że kupon nie był zwycięski z powodu błędnego odczytania jednej z cyfr. XD

https://wydarzenia.interia.pl/ciekawostki/news-narzeczona-uciekla-z-wygrana-po-miesiacu-wyszla-na-jaw-zaska,nId,23326015

Opublikowano
W dniu 10.04.2026 o 08:41, galakty napisał(a):

Jak sobie pościelisz tak się wyśpisz, to samo w związkach. Źle wybierzesz to narzekasz, wybierzesz dobrze to się cieszysz. Każdy ma inny punkt widzenia. 

Ostatnio widziałem materiał o upadku finansowym tego okularnika z "Ich Troje". Tam był dobry fragment. Typ wraz z żoną oraz jakimś tam 19latkiem otworzył firmę związaną z nurkowaniem. Wtedy był on na szczycie i miał kasy jak lodu. Żona puściła się z tym nastoletnim wspólnikiem. Typ rozwiódł się bez orzekania o winie i oddał połowę swojego majątku. Pewnie myślał, że dla świętego spokoju takie wyście jest najlepsze, połowa majątku to też jakiś "piniodź". Potem przyszły nietrafione inwestycje, długi kolegi - czerwonego łba. Do tego ciężko zachorował. Oczywiście dopadły go zaległe alimenty, jak był chory to nie zarabiał. Skończyła się moda na ich muzykę i typ ładnie popłynął finansowo.

Opublikowano
5 minut temu, galakty napisał(a):

I to już po żałobie, bo pokazuje walory przyszłemu samcowi :P 

Nie masz znajomych co odeszli przed czasem? 

Ja mam właśnie koleżankę wdówkę 36 lat, mąż odszedł 2 lata temu. Dziecko ma 4 czy 5 lat.

nie widzę powodu do wyśmiewania. A te blackpillowe brednie lepiej odrzucić od razu.

Opublikowano
6 minut temu, galakty napisał(a):

Mam to szczęście że nie, jeszcze nie. 

Może po prostu za dużo tam czasu spędziłem (Tinder) i za dużo wzorców widziałem, nie neguję że nie ma normalnych wdówek z dzieckiem. Trochę dystansu ;) 

No spoko. Myślałem że przystałeś do grona tych przegrywow co wrzucają te materiały żeby wyładować frustrację :) 

Opublikowano
11 minut temu, GordonLameman napisał(a):

Nie masz znajomych co odeszli przed czasem? 

Ja mam właśnie koleżankę wdówkę 36 lat, mąż odszedł 2 lata temu. Dziecko ma 4 czy 5 lat.

nie widzę powodu do wyśmiewania. A te blackpillowe brednie lepiej odrzucić od razu.

Ja generalnie nie wierzę w wyłączną winę (choć nie jest ona niemożliwa). Dlatego z kobiet które się rozstały (albo raczej w tym konkretnym przypadku "rozstały") z partnerem wdówki będą najlepsze. No ale o ile nie jest to wygenerowana grafika, w przypadku tej pani powyżej sygnałem ostrzegawczym jest to, którą twarz zdecydowała się wyeksponować. Do poruchania ok, ale do poważnego związku, to tylko ewentualnie po długim "narzeczeństwie". 

Opublikowano
1 minutę temu, Suchy211 napisał(a):

Ja generalnie nie wierzę w wyłączną winę (choć nie jest ona niemożliwa). Dlatego z kobiet które się rozstały (albo raczej w tym konkretnym przypadku "rozstały") z partnerem wdówki będą najlepsze. No ale o ile nie jest to wygenerowana grafika, w przypadku tej pani powyżej sygnałem ostrzegawczym jest to, którą twarz zdecydowała się wyeksponować. Do poruchania ok, ale do poważnego związku, to tylko ewentualnie po długim "narzeczeństwie". 

To już zależy co kto lubi. Mógłby tu wpaść koleś, który by stwierdził że jak na pierwszych zdjęciach nie widać czy ma cycki to szkoda czasu. Etc. Każda potwora znajdzie swojego amatora. 

No, może poza nożownikami i reszta :lol2: 

Opublikowano
26 minut temu, GordonLameman napisał(a):

No spoko. Myślałem że przystałeś do grona tych przegrywow co wrzucają te materiały żeby wyładować frustrację :) 

Nieeeee, mam narzeczoną i dobre życie, aczkolwiek trochę tam siedziałem i z doświadczenia powiem, że te które pisały w pierwszym zdaniu o szukaniu poważnego związku, to rzadko go szukały :E :E 

Dużo lepiej wypadało pisać do tych które wymieniały zainteresowania, miały jakiś żart w opisie, czy o zgrozo brak opisu :E