Camis 6 354 Opublikowano 9 Września Opublikowano 9 Września 1 godzinę temu, hubio napisał(a): Nawet sex niektórym przeszkadza... Mi nie przeszkadza, nie mam też nic do homo ale nie w miejscu publicznym ewentualnie po kryjomu np w parku w krzakach a nie na basenie.
hubio Opublikowano 9 Września Opublikowano 9 Września (edytowane) @Camis nie no... Ja sobie trochę jaja robię... Może babka z 60 lat dorabiała sobie na emeryturze sprzątając, a tu widzi 2 gejów... Xdd... Może pomyślała, że na obiekcie są dzieci itp.. i dlatego tak zrobiła... Miała prawo, a nawet obowiązek jako pracownik zgłosić to... To jasne. Ale wydaje mi się, że Polacy generalnie są trochę za bardzo przeczuleni na tym punkcie (nie mam na myśli akurat sex homo tylko generalnie sex) i np. przeszkadzają im jacyś ludzie porozbierania w nadmorskich miejscowościach czy sex właśnie.... Nie ma takiego luzu tylko wszystko na formułkę i aby donieść. Ale już jak alkoholik robi awantury żonie i dzieciom to nikt nie zgłosi bo po co ma mieć "problemy"... Na marginesie dodam, że w USA są takie przepisy, że brak zgłoszenia przez sąsiadów awantury domowej gdzie są dzieci czy osoby starsze a by coś im się stało skutkuje odpowiedzialnością karną i to nie byle jaką. I z 90% ludzi zgłasza. To tak offowo tu napisałem. Edytowane 9 Września przez hubio
Zas Opublikowano 9 Września Opublikowano 9 Września W dniu 7.09.2026 o 21:54, ghostdog napisał(a): Kandydatki, które wyraziły zainteresowanie to creme de la creme A nawet kremówka, 36% W dniu 7.09.2026 o 21:58, Suchy211 napisał(a): Normalny facet, przystojniejszy od każdej z tych kobiet. Tylko te piz...drapki mógłby zgolić.
Fatality Opublikowano 10 Września Opublikowano 10 Września (edytowane) Typowa p0lka moment, jednak tym razem ktoś to chce pociągnąć do końca: Edytowane 10 Września przez Fatality
Winter Opublikowano 10 Września Opublikowano 10 Września Ale awruk same nie wiedzą czego chcą i tyle w temacie.
ghostdog Opublikowano 10 Września Opublikowano 10 Września Czytałem o tej akcji z tą psycholką. To jest ostrzeżenie dla facetów. Typ też jest trochę sobie winien, bo ten przerobiony profil śmierdział fejkiem na kilometr.
Winter Opublikowano 10 Września Opublikowano 10 Września 4 minuty temu, ghostdog napisał(a): Czytałem o tej akcji z tą psycholką. To jest ostrzeżenie dla facetów. Typ też jest trochę sobie winien, bo ten przerobiony profil śmierdział fejkiem na kilometr. Jakieś szczegóły?
ghostdog Opublikowano 10 Września Opublikowano 10 Września (edytowane) Więcej tutaj, podobno to nie pierwsza ofiara "betoniary". Edytowane 10 Września przez ghostdog
Winter Opublikowano 10 Września Opublikowano 10 Września Ale ulana frańca. Wariatek nie brakuje. Najgorsze jest to, że system stoi zawsze za kobietą i za tym co powie kobieta. Jeśli nie masz grubych dowodów to możesz mieć przez frańcę spore problemy.
ghostdog Opublikowano 10 Września Opublikowano 10 Września aż musiałem sobie "klasyka" przypomnieć, choć to inny przypadek. To ta sama osoba tylko po metamorfozie.
Suchy211 Opublikowano 10 Września Opublikowano 10 Września 21 godzin temu, Camis napisał(a): Mi nie przeszkadza, nie mam też nic do homo ale nie w miejscu publicznym ewentualnie po kryjomu np w parku w krzakach a nie na basenie. Ostentacyjnie w miejscu publicznym to i mizianie pary hetero irytuje.
Suchy211 Opublikowano 10 Września Opublikowano 10 Września (edytowane) 41 minut temu, Winter napisał(a): Jakieś szczegóły? Cytat "Tell the world, Johnny, tell them, 'I, Johnny Depp, a man, am a victim too of domestic abuse'—and see how many people believe or side with you." Tłumaczenie: „Powiedz światu, Johnny, powiedz im: »Ja, Johnny Depp, mężczyzna, też jestem ofiarą przemocy domowej« – i zobacz, ilu ludzi ci uwierzy albo stanie po twojej stronie”. Spójrzmy prawdzie w oczy. Johnny się wybronił, bo miał to nagrane. A szkód które mimo to poniósł już nikt nigdy nie powetuje. Pewnie i swoje za uszami miał, ale gdyby nie nagrania on skończyłby z niczym na dnie a ona, Amber zostałaby bohaterką. Zresztą dla wielu nada nią jest. Oskarżenie raz wypowiedziane dla niektórych już na zawsze pozostaje prawdą, niezależnie od tego co wydarzy się potem. On dopiero teraz do pewnych rzeczy może wrócić. Edytowane 10 Września przez Suchy211
nozownikzberlina Opublikowano 10 Września Opublikowano 10 Września 30 minut temu, Suchy211 napisał(a): Oskarżenie raz wypowiedziane dla niektórych już na zawsze pozostaje prawdą, niezależnie od tego co wydarzy się potem. On dopiero teraz do pewnych rzeczy może wrócić. nie trzeba za granicą szukać tvn turbo: Patryk Mikiciuk i Adam Kornacki fałszywie oskarżeni o gwałt zbiorowy czy coś takiego, w 2024. Wywalili ich z TVN z automatu z brakiem możliwości powrotu. Chyba dopiero w tym roku zostali uniewinnieni. Z jednym oglądałem live i go tam zapytali o tę sprawę, to gadał, że wolałby być oskarżony o morderstwo niż o gwałty. A takich fałszywych oskarżeń w Polsce są rocznie tysiące. W statystykach policyjnych jest ile jest zgłoszeń gwałtu a ile jest potwierdzonych, jak dobrze pamiętam to 70%-80% jest niepotwierdzonych
Suchy211 Opublikowano 10 Września Opublikowano 10 Września (edytowane) O tym nawet nie wiedziałem. No oni faktycznie gdzieś "zniknęli". I teraz pytanie, kto odtworzy to co utracili? Wszystko co utracili metodą szacowania, do tego co uzyskaliby do końca życia powinno być teraz oszacowane i zrzucone na barki tej pindy. Niech spłaca do końca życia. Tymczasem jeżeli w ogóle skończy się na kilku tysiącach odszkodowania. Edit: https://plejada.pl/newsy/adam-kornacki-wraca-do-telewizji-dostal-nowy-program/4c85ebk Co to "zakręt" jest tele5. Oskarżenie o pewne rzeczy = permanentne zniszczenie, w najlepszym wypadku permanentne uszkodzenie. A no, i tym kobietom najprawdopodobniej nie postawiono zarzutów. Edytowane 10 Września przez Suchy211
Fatality Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września (edytowane) Tak jak mówiłem. Będzie wysyp - co nic dziwnego biorąc pod uwagę ile jest kobiet mieszka w USA i ile z nich ma IQ mojego kota. Tutaj od razu lecą z grubej rury i żądają umorzenia sprawy pdowójnego morderstwa bo bidulka ma "mental issues" Ten sam stan. Szkoda, że w nim nie ma kary śmierci ale to najbardziej zepsuty i zlewaczały stan obok kaliforni czy NY. Wywieść ją do stanu gdzie kara śmierci to zabieranie tlenu i oddychanie azotem. Akurat się nada idealnie tutaj. Edytowane 11 Września przez Fatality
AndrzejTrg Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września Ale ona w "najlepszym" wypadku wyląduje w psychiatryku, także to nie jest umorzenie... a nie wiem co jest lepsze więzienie czy zakład psychiatryczny, tam nawet wariatem nie musisz być, ale lekarze zadbają abyś nim został.
Suchy211 Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września W dniu 10.09.2026 o 01:50, Zas napisał(a): Tylko te piz...drapki mógłby zgolić. Moja kuzynka kiedyś obraziła się na męża bo zgolił taką piz...drapkę.
Fatality Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września 2 godziny temu, Winter napisał(a): Dla was poloki nie ma taryfy ulgowej. Jeszcze chwile poczeka aż zrobi bąbelka i się zmyje
Zas Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września (edytowane) W dniu 10.09.2026 o 18:52, Winter napisał(a): Jakieś szczegóły? No trochę ta przeróbka AI nie wyszła - uda, ręka... Edytowane 11 Września przez Zas
nozownikzberlina Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września (edytowane) "pisanie fałszywych oskarżeń jest bardzo nie ok" te grupki się z nich w 99% składają, kobiety niestety konfabulują na potęgę. Np. nie zapłacisz za nią w restauracji to taka cie obsmaruje na jakiejś grupce że ją zgwałciłeś ale najlepsze jest: "wynoszenie postów jest tak samo słabe" dla p0lek największym problemem nie jest to, że tam szkalują facetów, wrzucają ich dane i sieją fałszywe oskarżenia, tylko to, że wyszło to na światło dzienne x DD a potem płacz, że faceci nie chcą się wiązać a demografia upada Edytowane 12 Września przez nozownikzberlina
Rekomendowane odpowiedzi