Mężczyźni a podryw A. D. 2024 et futuris temporibus.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez TheMr. · Opublikowano
Oj Gordon, bo zaraz się dowiesz że markety kupują ziemniaki po 0.20 zł a sprzedają po 1 zł w promocji 500%, mało, nie? Bogaty to osoba która jest milionerem, gdzie mi do milionera, kiedy średnio wychodzi mi 24k zł miesięcznie zarobku No bogactwo. Przy czym nie mam emerytury, dni wolnych urlopowych, odpowiadam majątkiem i inne duperele prawne. Nie, nie chodzi o to że mam niskie koszty, mam wysokie ale przez to że nie dostaniesz faktury za coś co sprzedajesz mija się z celem bycia na liniowce - dlatego ryczałt gdzie podatek był niższy przez co mogłem być bardziej konkurencyjny Plus ryczałt był bezpieczny jeśli pod względem prawnym, a książka to kolejne godziny nad księgowością. -
Przez bbandi · Opublikowano
Dziady z GP to usunęli a mam zrobione z 70% gry, wróciłbym ale płacić teraz pełną cene to się nie kalkuluje -
Przez janek25 · Opublikowano
Bio to ja mam winogrona ze szklarni bo nie pryskane. Mniam mniam -
Przez Reddzik · Opublikowano
Działa o mega lepiej. Poza prockiem mam podobny sprzęt, z tego co widzę nie ma tragizmu, same plusy. Zostaje tylko A-Life, bugi, i sam gameplay, jeszcze jakość DLC. Jest szansa, że się pogra i w końcu przejdzie
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi