Resident Evil 4 Remake
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
@Sezzam jaki budżet? Możesz również poczytać też przesiadałem się z Mi9T i wybór padł na Realme 14pro+ ze sferisa za 1500 zł i jestem bardzo zadowolony -
Przez ODIN85 · Opublikowano
Na premię za ostatni sezon większość poszła . -
Przez Pentium D · Opublikowano
Allegro to jednak stan umysłu. W nocy kupiłem pewną rzecz, ale anulowałem zamówienie bo jak dłużej poszukałem to znalazłem to samo 5 zeta taniej też na allegro. Co śmieszniejsze ta pierwsza rzecz miała "gwarancję najlepszej ceny" i co gorsza 1 smart monetę. No i konto zawieszone. Wszystkie oferty z lokalnie wywalone i weź tu później dochodź jaki był opis, zdjęcia i stan przedmiotu jak ktoś się kiedyś na handjoba powoła. "informujemy, że zawiesiliśmy Twoje konto, ponieważ naruszyłeś Regulamin Programu Monetowego oraz Regulamin Allegro (art. 10.1). Według naszych danych Twoje zakupy w ofercie Allegro zostały zrobione w innym celu niż nabycie oferowanego przedmiotu. Tymczasem w Allegro nie jest dozwolone wykonywanie czynności prawnych dla pozoru." Ponad dwa lata temu to samo, ale wtedy tylko blokada wymiany monet. Wtedy było większe kuriozum bo sprzęt brany z xkomu i od jakiegoś innego janusza. Ładowarka z xkomu nie ładowała tyloma watami iloma była opisywana a zdjęcia coolera cpu w ofercie były inne. Na zdjęciu rurki niklowane a realnie goła miedź. Powody do zwrotu uzasadnione, nawet foty zrobiłem aby odesłać jako niezgodne z opisem. Od janusza kupiona kamerka inspekcyjna, ale zwrócone bez podania przyczyny bo obyło się bez niej. Jeszcze prowizji do zapłacenia 130 zeta mam, ale chyba sobie odpuszczę bo smarta mam i ani nic kupić ani sprzedać i jeszcze 180 zeta w monetach zablokowane. -
Przez ODIN85 · Opublikowano
https://www.euro.com.pl/telefony-komorkowe/oneplus-nord-5-12-512gb-6-83-144hz-50mpix-fioletowy.bhtml 256gb.
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi