Alan Wake 2
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Digger · Opublikowano
Pisowce nie pomagali od początku i choć wiedzieli od wielu tygodni o wojnie nie zrobili żadnych przygotowań bo Ukraina miała szybko przegrać, wywiad z ruskim ambasadorem w szmatławcu Karnowskich pokazuje, że wszystko było z ruskimi ustalone. Polecam obejrzeć ten film który wrzuciłem. Do potwierdzonych spotkań Kaczyńskiego i Macierewicza z ruskimi szpiegami się nie odniesiesz? Czemu? -
Przez Spychcio · Opublikowano
18 listopada i dalej żadnych przecieków Chyba przesuną premierę na marzec skoro taka cisza... -
Przez Spychcio · Opublikowano
Oby nikt się nie zesrał i nie wycofał. Niech jeszcze tylko Niemcy dadzą Taurusy i niech strzelają ile wlezie. Szanse muszą być wyrównane. -
Przez crush · Opublikowano
Skompresowanego w jaki sposób? Edit. Nie odświeżyłem strony. To nie jest takie proste. Ich łączy przede wszystkim konserwatyzm. Takie podstawowe w ich programach kwestie jak anty-LGBT, migracji, aborcji, etc. I stąd takie fikołki jak sojusze i spotkania polskich polityków żądających reparacji od Niemiec... z niemieckimi politykami bredzącymi o odzyskaniu ziem zachodnich Polski. -
Przez Pentium D · Opublikowano
Na początek chyba przyczyna tego wywalonego w kosmos hotspotu na GD-2. Prawie goły placek na środku rdzenia i coolera. Wszystkie testy w temperaturze 26,7 - 27,2*C na wlocie do obudowy. Krzywa wentylatorów również taka sama. GD-2, undervolt PTM po nałożeniu, undervolt PTM niecałe 2 dni po nałożeniu, undervolt (trochę długi test bo poszedłem do kibla i grałem na telefonie ) Jak dla mnie bomba.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi