Alan Wake 2
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Ogider · Opublikowano
https://www.computerbase.de/artikel/grafikkarten/nvidia-geforce-rtx-5090-test.91081/seite-12 -
Przez Gang · Opublikowano
a ja uwazam ze jak ktos zarabia więcej to powinien płacić więcej podatków. bo inaczej system nie zadziała. to przeciez nie ejst tak, ze wychodzi sie w drugi próg i nagle sie ma mniej niz Ci poniżej. suma podatków jakie sa zabierane z mojego wynagrodzenia, sa duzo wyzsze niz pewnie z 90 procent działalności. moglbym przejść na działaność i miec netto więcej (i to vez utraty urlopu itp rzeczy na etacie) ale nie robię tego bo nie chcę robić wbrew temu co uważam. mi nie brakuje, a jak aie okaże ze chociaż jedna osoba na świecie zostanie wyleczona, bo mam duzo tej skladki zdrowotnej to dla mnie jest ok. -
Przez adashi · Opublikowano
A to Europa jest bezwolna? Bez mamusi w postaci USA już nie da rady? Przecież potenga i tak dalej. 5% PKB na zbrojenia to świetny sposób na ubożenie i transfer pieniędzy do sprzedającego uzbrojenie. Nie tędy raczej wiedzie dobra droga. -
Przez Stjepan · Opublikowano
Do tego jak ktoś będzie ostro grać, to w domu żarówki będą mrygać. -
Przez VRman · Opublikowano
Ja bez zmian, Synthriders, Beat Saber, Compound, Walkabout Minigolf, Ultrawings 2, okazjonalnie Voxel Fly, Ark-Ade, Pistol Whip. Na razie jest tylko pytanie, ale kiedyś się pojawi odpowiedź, więc dla zainteresowanych: Wątek z pytaniem o testy 5090 w VR https://www.reddit.com/r/hardware/comments/1i86d26/rtx_5090_vr_benchmarks/ Bardzo jestem ciekaw. W sumie testy w 8K też pozwoliłby jakoś oszacować wydajność 5090 w VR. Oby wypadła dobrze. Tak będzie lepiej dla całej branży VR.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi