Jaycob 282 Opublikowano 15 Listopada Opublikowano 15 Listopada To prawda, szkoda, że jest ich tak mało.
afrikan 26 Opublikowano 15 Listopada Opublikowano 15 Listopada To teraz powiedzcie jakiego koloru była drabina 3
azgan 419 Opublikowano 15 Listopada Autor Opublikowano 15 Listopada 1 godzinę temu, afrikan napisał(a): To teraz powiedzcie jakiego koloru była drabina Zardzewiała 🤭😉 1
afrikan 26 Opublikowano 15 Listopada Opublikowano 15 Listopada 12 minut temu, azgan napisał(a): Zardzewiała 🤭😉 Nie wiem czy dobrze odpowiedziałeś bo sam nie widziałem
Zas 32 Opublikowano 15 Listopada Opublikowano 15 Listopada Przecież Kiszak mówił, wystarczyło słuchać, wzrok można było skupić na czymś innym... Multitasking - mówi to coś panu, panie Ferdku?
Kris194 268 Opublikowano 15 Listopada Opublikowano 15 Listopada (edytowane) 4 godziny temu, azgan napisał(a): Zardzewiała 🤭😉 Ja tam widziałem bardziej połysk jak po świeżym polerowaniu niż rdzę jak patrzyłem na drabinę, w stronę drabiny znaczy się Edytowane 15 Listopada przez Kris194
Kelam 716 Opublikowano 16 Listopada Opublikowano 16 Listopada Tyle sugestii różnych, jak to można jednym gifem opisać: 3
galakty 228 Opublikowano 16 Listopada Opublikowano 16 Listopada Będzie idealnie widać szczegóły na OLED 1
slafec 38 Opublikowano 16 Listopada Opublikowano 16 Listopada 2 godziny temu, galakty napisał(a): Będzie idealnie widać szczegóły na OLED Ta gra jest na Unreal Engine 4. Na pewno będzie mod VR z perspektywy 3 osoby. 1
galakty 228 Opublikowano 16 Listopada Opublikowano 16 Listopada (edytowane) O tym nie pomyslałem Edytowane 16 Listopada przez galakty
azgan 419 Opublikowano Poniedziałek o 07:35 Autor Opublikowano Poniedziałek o 07:35 W dniu 16.11.2024 o 20:58, Shad napisał(a): NieR DLC do Stellar Blade będzie płatne Podejrzewam że wersja na PC dostanie wszystkie dodatki już zintegrowane i będzie to zbiorcze wydanie 😉 1
Rekomendowane odpowiedzi