Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
31 minut temu, AndrzejTrg napisał(a):

Miłego Panowie, bo jak żona/dziewczyna/kochanka zobaczy w co gracie to wam tylko to pozostanie :E

A myślisz, że czemu teraz jest taki boom na wszelkiej maści steam decki czy PS5 portale ? :E 

• Haha 1
Opublikowano
31 minut temu, JeRRyF3D napisał(a):

Tak średnia gra, a taki wynik robi!

How_dare_you.gif !
Średniak? 
Ta gra to co najmniej dobra, a miejscami naprawdę sztos.:cool:
Steam mówi sam za siebie – ponad 90% pozytywów. 

Opublikowano
2 godziny temu, JeRRyF3D napisał(a):

Cycek jednak moc ma kurewską! Tak średnia gra, a taki wynik robi! ;)

Większość to pewnie ci sami co kupują subskrypcje na only fans i narzekają że kobiety się dziś zbyt kur*ią. 

• Haha 2
Opublikowano
1 godzinę temu, userKAMIL napisał(a):

W opcjach dźwięku można wylaczyć muzykę. Szlak mnie już trafia, ze non stop leci. Tylko jak wyłącze to w przerywnikach dalej będzie? 
edit: Jednak też. 

To prawda, muzyka w tej grze jest mega, ale niestety szybko się zapętla, przez co może irytować. Szkoda, że dali tak mało kawałków.

Opublikowano (edytowane)

U mnie może to wynikać z tego, że początkową muzykę słyszałem przez parę godzin na PS5.

Następnie ta sama muzyka przy demie PC.

Finalnie dalej to samo przy pełnej wersji PC.  

57 minut temu, Jaycob napisał(a):

szybko się zapętla, przez co może irytować. Szkoda, że dali tak mało kawałków.

No to wyłączam na stałe...

Edytowane przez userKAMIL
Opublikowano

Cóż, kolejna gra co ma Denuvo, a na STEAM bije rekordy popularności i dobrych recenzji :) 

8 godzin temu, ODIN85 napisał(a):

Większość graczy to grubasy co mogą pomarzyć o takiej lasce więc sukces zrozumiały:E

W Korei czy Tajwanie takich dziewczyn jest całkiem sporo i nie jest trudno wyrwać, jak masz dobre "papiery". Tam laski nie lecą na wygląd. Wiem z autopsji :E

• Thanks 1
Opublikowano
19 minut temu, King Arthas napisał(a):

W Korei czy Tajwanie takich dziewczyn jest całkiem sporo i nie jest trudno wyrwać, jak masz dobre "papiery". Tam laski nie lecą na wygląd. Wiem z autopsji :E

Ależ lecą na wygląd, tyle że zawsze inna rasa ma łatwiej. Tak samo u nas azjatki mają łatwiej niż Polki, a murzyny łatwiej niż białasi :E 

Opublikowano
12 minut temu, Keller napisał(a):

Ależ lecą na wygląd, tyle że zawsze inna rasa ma łatwiej. Tak samo u nas azjatki mają łatwiej niż Polki, a murzyny łatwiej niż białasi :E 

U nas Azjatki mają łatwiej jak Polki? Chyba coś Ci się pomyliło :) 

Opublikowano

Nigdy nie lubiłem mangi, anime i azjatyckich klimatów wyłączając z tego filmy, ale na tą grę chyba się skuszę. Skończyłem Dooma i dalej bym sobie w coś ponaparzał. Z drugiej strony po obejrzeniu trailera i kilku game playów, boję się że naparzać przy tej grze mogę Niemca po kasku :hihot:

• Haha 2