Jaycob 2 745 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca Premiera 29 października. Can't wait! BTW, mógłby ktoś przenieść do działu PC? Wychodzi również na PC w dniu premiery.
slafec 76 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca Akurat na ten tytuł najbardziej liczyłem we wrześniu.. przy takim obrocie spraw zagram dopiero w nowym roku.
Pavel87 874 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca Super się zapowiada, ale to będzie ciężka jesień/zima z tymi wszystkimi premierami. Też pewnie poczekam z ograniem jakiś czas.
ODIN85 4 926 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca 2 godziny temu, Jaycob napisał(a): Premiera 29 października. Can't wait! BTW, mógłby ktoś przenieść do działu PC? Wychodzi również na PC w dniu premiery. Weź zgłoś pierwszy post bo na mój nik nie zareagował
azgan 1 860 Opublikowano 7 Sierpnia Autor Opublikowano 7 Sierpnia (edytowane) W dniu 12.12.2025 o 15:21, Pavel87 napisał(a): Ja też czekam, fajnie, że wyjdzie też na PC Oby nie przełożyli już premiery https://store.steampowered.com/app/4115450/Phantom_Blade_Zero/ W dniu 3.06.2026 o 11:57, ODIN85 napisał(a): Weź zgłoś pierwszy post bo na mój nik nie zareagował Już zgłosiłem, będzie przeniesiony 😉 W dniu 3.06.2026 o 09:13, Jaycob napisał(a): Premiera 29 października. Can't wait! BTW, mógłby ktoś przenieść do działu PC? Wychodzi również na PC w dniu premiery. Poprawiłem oznaczenia w temacie W dniu 19.08.2025 o 05:57, ODIN85 napisał(a): Dawać mi to już Na PC pewnie tylko DLSS będzie dodany Edytowane 7 Sierpnia przez azgan 2
Element Wojny 5 345 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia co to, kolejny souls-like atak-paruj-kontra i tak do usrania czy jakaś porządna gra z fabułą?
azgan 1 860 Opublikowano 7 Sierpnia Autor Opublikowano 7 Sierpnia @Element Wojny Tutaj były redaktor Eurogamer PL opowiada o tym tytule może Cię zaciekawi 1 1
Element Wojny 5 345 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia 7 minut temu, azgan napisał(a): Tutaj były redaktor Eurogamer PL opowiada o tym tytule może Cię zaciekawi Dzięki, gra prezentuje się bardzo ładnie, ale zdecydowanie nie dla mnie. Filmik który wrzuciłeś potwierdza, że gra całościowo będzie bazować na walce i parciu przed siebie, a fabuła czy elementy rpg'owe będą tutaj co najwyżej dodatkiem do reszty. Miłej zabawy życzę.
ODIN85 4 926 Opublikowano Środa o 08:09 Opublikowano Środa o 08:09 (edytowane) Chyba moje Goty 2026 Edytowane Środa o 08:11 przez ODIN85 2
Fenrir_14 1 305 Opublikowano Środa o 08:56 Opublikowano Środa o 08:56 Od dawna obserwuję ten tytuł i to dla mnie zdecydowanie najważniejsza gra w tym roku. Bezdyskusyjnie. Absolutny numer 1. 2
dawidoxx 1 169 Opublikowano Środa o 09:24 Opublikowano Środa o 09:24 Jak to dobrze wyglada.. czekam bardziej niż na gta 1 1
ODIN85 4 926 Opublikowano Środa o 09:44 Opublikowano Środa o 09:44 No i tak Sony powinno exy wydawać. Olewka tylko Xboxa.
Radio Tirana 1 606 Opublikowano Środa o 11:08 Opublikowano Środa o 11:08 Po samym gameplayu widzę, że to nie jest gra dla mnie. Nie cierpię systemu walki, który oparty jest na unikach i fikołkach. Jako dodatek OK, ale nie jako podstawa, bez opanowania której nie pokonasz nikogo poza bossem w samouczku. Potem tylko oglądam nagrania na Jutubie, jak chłop wykonuje kombosy niczym Rycerz Jedi, a dla mnie sufitem są 2-3 podstawowe ciosy 1
ODIN85 4 926 Opublikowano Środa o 11:20 Opublikowano Środa o 11:20 Ja zawsze gram na uniki. Parowania i bloków nie ogarniam.
Fenrir_14 1 305 Opublikowano Środa o 13:40 Opublikowano Środa o 13:40 @ODIN85 tutaj system walki będzie bardzo szybki także bloki, parowanie i szczególnie kontry będą na bank ważnym elementem. Na filmikach masz wyraźnie że działa to podobnie jak w Sekiro czyli zbija pasek staminy przeciwnika i po jego wyczerpaniu zupełnie otwiera oponenta. BTW, grałeś w Ninja Gaiden? Choćby te świeże ostatnio wydane NG 2 Black czy NG4? Tam masz chyba wyzwanie na przejście gry korzystając wyłącznie z uników, co jest ekstremalnie trudne w tak szybkich grach. Dodatkowo często walczysz z kilkoma przeciwnikami jednocześnie. Polecam tą serię 👍
ODIN85 4 926 Opublikowano Środa o 13:42 Opublikowano Środa o 13:42 W to nie grałem ani Sekiro. Soulslike polubiłem niedawno i tylko w nowe gram.
dan254 177 Opublikowano Środa o 14:00 Opublikowano Środa o 14:00 Akurat wyjdzie jak skończę Mortal Shell 2.Idealnie 🙂
Fenrir_14 1 305 Opublikowano Środa o 14:02 Opublikowano Środa o 14:02 (edytowane) @ODIN85 Ninja Gaiden to nie jest souls like ale Sekiro bardzo polecam, szczególnie na przetarcie przed Phantom Blade Zero. Do tego historia i fabuła jest wciągająca i wszystko jest naprawdę przystępne. System walki mocno siedzi na blokowaniu i parkowaniu ale jest mega satysfakcjonujący. Możesz też eliminować całą masę wrogów z zaskoczenia. @dan254 Mortal Shell II już kupione, jeszcze tydzień 🤪💪 Edytowane Środa o 14:05 przez Fenrir_14 1 1
dan254 177 Opublikowano Środa o 14:08 Opublikowano Środa o 14:08 Ja też już mam i czekam.Demo było świetne 1
ODIN85 4 926 Opublikowano Środa o 16:03 Opublikowano Środa o 16:03 (edytowane) Ej. To polskiego nie ma Edytowane Środa o 16:04 przez ODIN85
Reddzik 3 899 Opublikowano Czwartek o 08:13 Opublikowano Czwartek o 08:13 (edytowane) Polska to bogaty kraj, na szczęście są kluczykownie, bo wydawca nie potrafi ustalić ceny Może ktoś zapił i nie myśli logicznie. Nawet polskiego nie dali, widać, że mają nas w głęboko ciemnej masie. edit A tak wygląda sprawa z Mortal Shell 2, mamy dużo taniej niż euro, dlatego jestem ku temu by kupić Mortal Shell 2- beta wywarła na mnie bardzo dobre wrażenie- grałem w jedynkę. Edytowane Czwartek o 08:44 przez Reddzik 2
Phoenix. 7 022 Opublikowano Czwartek o 09:36 Opublikowano Czwartek o 09:36 Omijac szerokim lukiem takie guano co nie ma nawet polskich napisow, a placisz pelna cene 1
Rekomendowane odpowiedzi