musichunter1x 1 324 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia (edytowane) Nie wiem czy nie należy przenieść tego do działu gry, skoro będzie na PC. Jednak wygląda to interesująco. Wrogowie przypominają mi trochę Power Rangers, jeśli chodzi o ruchy Edytowane 23 Stycznia przez musichunter1x 1 1
Jaycob 1 934 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia Wygląda absolutnie fantastycznie. Mam nadzieję, że już jest blisko do daty premiery.
AndrzejTrg 2 752 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia (edytowane) Właśnie dzisiaj widziałem że Demo analizuje jakieś filmik z tej gry, po robocie będę musiał sobie zobaczyć co o tym mówi. Wyczuwam fajnego soulslika, ale to only PS5? Edit Widzę że PC też jest o kuźwa trza się mocniej zabrać za ER . Edytowane 23 Stycznia przez AndrzejTrg
JeRRyF3D 1 727 Opublikowano 26 Lipca Opublikowano 26 Lipca https://youtu.be/-jcmR2M_RTk?si=C4RDT3i7i3uyU4-U
Jaycob 1 934 Opublikowano 26 Lipca Opublikowano 26 Lipca Tutaj lepszej jakości: Wygląda kozacko, walka dopracowana, animacje to totalny top. Ale szkoda, że znowu ten sam setting… Trochę za dużo tego ostatnio. Super, że Azja tak mocno weszła w temat gier singleplayer, ale mam wrażenie, że póki co brakuje różnorodności - wszystko (poza Tides of Annihilation) zaczyna wyglądać zbyt podobnie. 1
Jaycob 1 934 Opublikowano 28 Lipca Opublikowano 28 Lipca Oficjalny kanał wrzucił materiał w 4k@60fps. 1
ODIN85 3 504 Opublikowano 28 Lipca Opublikowano 28 Lipca Nie wycofali się z równoczesnej premiery na pc?
@MUZ 109 Opublikowano 29 Lipca Opublikowano 29 Lipca Ja to w ogóle myślałem, że to wychodzi tylko na PS5. W każdym razie do premiery jeszcze długo.
Jaycob 1 934 Opublikowano 8 Sierpnia Opublikowano 8 Sierpnia Tutaj dziewczyna gra prawie 3 godziny, ja raczej nie obejrzę całego materiału, ale to, co widziałem, mi się podoba. Fajnie, że na najwyższym poziomie trudności nie tylko zwiększają pasek życia i obrażenia wrogów, jak to zwykle bywa, ale też zmienia się SI przeciwników (przynajmniej według niej). Tylko nie podoba mi się, że ten poziom można odblokować dopiero po przejściu gry. Chętnie zobaczyłbym takie demo na PC. BTW, myślę, że ten temat lepiej przenieść do innego działu, bo gra wychodzi jednocześnie na PC i PS5. 1
Rekomendowane odpowiedzi