Spychcio 812 Opublikowano 31 Października 2024 Opublikowano 31 Października 2024 Dałem szanse jak gra weszła do gamepassa, ale podziękowałem po kilku godzinach. Zamiast skupić się na broni jak w Dead Space to wiecznie ta pałka... dramat.
Szambo 641 Opublikowano 20 Listopada 2024 Opublikowano 20 Listopada 2024 Mi się ta gra podobała. No bo w sumie produkcji w takich klimatach mamy bardzo mało. Pałka irytująca... mogli skupić się na gunplayu bardziej. Dodatek też ukończyłem. Chętnie bym zobaczył usprawnioną część drugą. 2
ronaldo864 126 Opublikowano 20 Listopada 2024 Opublikowano 20 Listopada 2024 https://www.gamersyde.com/video_the_callisto_protocol_ps5_pro_gameplay_performance_mode-47059_en.html Wygląda na przyzwoitą implementację PSSR 1
Keller 791 Opublikowano 20 Listopada 2024 Opublikowano 20 Listopada 2024 Dodatek jest za drogi. Ale sama gra filmowa, ciekawa. Wciąga bardziej klimatem, niż gameplayem. 1
MrKetiw 144 Opublikowano 21 Listopada 2024 Opublikowano 21 Listopada 2024 Mnie się gra bardzo podobała, chętnie do niej dziennie wracałem, sprzedaż była niska to pewnie drugiej części nie zrobią 🙄 2
ODIN85 3 628 Opublikowano 21 Listopada 2024 Opublikowano 21 Listopada 2024 No zakończenie dlc raczej na to wskazuje.
Szambo 641 Opublikowano 21 Listopada 2024 Opublikowano 21 Listopada 2024 Gra została zjechana za optymalizacje. Ale przynajmniej wyglądała epicko... teraz wychodzą jeszcze gorzej zoptymalizowane szroty z gorszą grafiką. Nabrałem ochoty, żeby 3 raz przejść. 1
ODIN85 3 628 Opublikowano 21 Listopada 2024 Opublikowano 21 Listopada 2024 Godzinę temu, Szambo napisał(a): Gra została zjechana za optymalizacje. Ale przynajmniej wyglądała epicko... teraz wychodzą jeszcze gorzej zoptymalizowane szroty z gorszą grafiką. Nabrałem ochoty, żeby 3 raz przejść. Gra połatali już ładnie. Jest dużo więcej fps niż na premierę.
ODIN85 3 628 Opublikowano wczoraj o 15:41 Opublikowano wczoraj o 15:41 Za darmo od 17.00 przez 24h. https://store.epicgames.com/pl/p/the-callisto-protocol 1
elfuegoxxx 8 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu 3 godziny temu, ODIN85 napisał(a): Za darmo od 17.00 przez 24h. https://store.epicgames.com/pl/p/the-callisto-protocol Dzięki
MrKetiw 144 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu Za darmo brać, bardzo dobrze mi się w to grało i ciepło wspominam. 2
Reddzik 2 874 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu Ja nie dodam, bo odebrałam podczas ostatniego rozdawnictwa. Ograłem na ps5, bo na PC stutter i niestety 8 GB vram nie dawało rady. Teraz pewnie bym dał radę na nowej grafie.
skunRace 803 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu Kiedyś już to dawali na Epicu bo ograłem jakoś rok temu i miło wspominam.
Kyle 247 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu 9 godzin temu, Reddzik napisał(a): na PC stutter i niestety 8 GB vram nie dawało rady Ewidentnie wina małego VRAM. Przy 16GB VRAM już płynie, bo przy ostatnim rozdawnictwie ograłem. 1
Keller 791 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) 10 godzin temu, Reddzik napisał(a): Ja nie dodam, bo odebrałam podczas ostatniego rozdawnictwa. Ograłem na ps5, bo na PC stutter i niestety 8 GB vram nie dawało rady. Teraz pewnie bym dał radę na nowej grafie. U mnie na RX6600xT chodziło spoko tylko na średnio-wysokich. Tam jest kilka specyficznych ustawień które należy wyłączyć (ale nie pamiętam już które), plus jest mod na FSR3 który dużo dodawał fps i sam stutter był minimalny. Edytowane 5 godzin temu przez Keller
Reddzik 2 874 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Myśmy o tym rozmawiali na pclabie jak pamiętam, z tego wszystkiego ograłem na PS5. Grałem w 1440p co też utrudniało względem 1080p.
ODIN85 3 628 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Dużo poprawili od premiery. Chodzi lepiej i jest więcej fps.
Reddzik 2 874 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Grałem w tamtym roku, a dokładnie w okolicy maja czerwca 2024, to już dawno po patchach, więc co miało być to już było. Na szczęście miałem na ps5, grę dodali do ps plusa.
caleb59 1 699 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu RayTracing nadal nie działa jak powinien i zarzyna wydajność. Ogólnie wszystko na max (o ile pozwala PC) z wyłączonym RT będzie najlepszych pomysłem.
Rekomendowane odpowiedzi