Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, dawidoxx napisał(a):

22 dni do premiery a gierka juz się pobiera.. ocb? nigdy wczesniej nie widziałem tak szybkiego preloadu na pc.. Na xbox to wiem ze są takie cuda ale z pc? :D 

Od lat tak na pc też jest w tej ich apce.

Opublikowano
37 minut temu, ODIN85 napisał(a):

Od lat tak na pc też jest w tej ich apce.

Nie jest - mam gp od xx miesięcy i owszem mozesz sobie pobrać ikonke z kilkumiesięcznym wyprzedzeniem ( zazwyczaj coś koło 10 mb) ale nigdy wczesniej nie pobierało całej gry. 

• Upvote 1
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie mogę się doczekać, ale mam nadzieję, że to nie będzie tylko boss rush i że dadzą jakąś ciekawą eksplorację. 

BTW, do premiery zostały dwa dni, a recenzji dalej brak… Cisza w mediach też nie wróży najlepiej.

Opublikowano

Jeśli faktycznie jest eksploracja, jak piszecie, to świetna wiadomość. Mam wrażenie, że ostatnio twórcy coraz częściej zapominają, że esencją soulsów nie jest tylko walka i latanie od bossa do bossa (WukongKhazan), ale też klimat i odkrywanie świata (odkrywanie skrótów, ukrytych lokacji, tajemnic).

Opublikowano (edytowane)

Patrząc na YT, nic nowego, spora odtwórczośc na każdym polu, średniak do zaliczenia przez tych, co ogrywają wszytko.
Nawet za free nie miałbym bodźca by w to grać.

Spory dysonans między trailerami z 1 strony, a tym, co widze na gameplayu.

Edytowane przez JeRRyF3D
Opublikowano

Możliwe, ale z tego, co pamiętam, nie było większego rozgłosu w mediach wokół tego tytułu - w końcu nie jest to produkcja AAA.

13 minut temu, slafec napisał(a):

Oceny zbiera raczej średnie/dobre, ale to chińska gra od chińskiego studia. Na Steam CCU peak pewnie powyżej 100k. Może milion? :D 

Opublikowano

https://steamcommunity.com/app/2277560/discussions/0/600777137811627861/

Post z kwietnia:

Cytat

Na Epicu masz wzmiankę o Polskich napisach pod wymaganiami sprzętowymi.

Languages Supported

Audio: English, Chinese (Simplified), Japanese

Text: English, French, Italian, German, Portuguese (Brazil), Spanish (Spain), Japanese, Polish, Korean, Chinese (Simplified), Chinese (Traditional), Russian