Albo podwyższyć. Ja jestem ledwo 10 cm wyższy, a byłem z kobietą wyższą o solidne pół głowy (12 cm)
Ogólnie wysokie laski są tak ślepe na wzrost, że nie wiem Musisz być chyba z 30 cm niższy, żeby w ogóle wyłapała.
fotka z tego linku jest zdjęty backplate i widać tą cienką przekładkę wyraźnie strona VRM.
ale to wersja biała asus prime i prawdopodobnie styka z backplate, co widać po termowizji tej strony i odciskach, ale osobiście wersji białej nie robiłem pomiarów.
ASUS PRIME 지포스 RTX 5070
Natomiast wersja czarna już widoczny wyraźny ukryty hotspot PCB i na ścieżkach prądowych na foto.
Test • Asus Prime RTX 5070
Nie, nikt tak nie twierdzi, to tylko twoje KOLEJNE urojenia i nadinterpretacja Wypowiedz tylko dotyczyla @Lameismynamebo do niej sie tu odniosles wiec sprostowalem co zreszta kolega sam potwierdzil My z kolega bawimy sie dobrze, a ty tam dalej narzekaj
Zabawa w gpu dla mnie nie ma obecnie sensu bo raz, ze mialem juz 5070/5070ti/5080/9070xt i jedynie pozostaje 5090, a to nie bylo nigdy gpu ktore mnie interesowalo na moje potrzeby nawet w "normalnej" cenie wiec szukam dalej punktu zaczepienia co by tu mozna zmienic ale chyba pojde w jakies akcesoria do PC
Rekomendowane odpowiedzi